Νέα

BDSM/Fetish Photos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Επειδή αναφέρεστε και στο όνομα μου μου δίνετε το δικαίωμα να μιλήσω και εγώ λοιπόν...
1ον... Τι ζόρι τραβάτε?
2ον... Τι σας νοιάζει?
3ον... Γουστάρετε να την πέφτετε στον οποιονδήποτε χωρίς να τον γνωρίζετε? Την βρίσκεται με αυτό?

Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω...
Να αγιασει το πληκτρολογιο σου Ριτα.....
Aμα σου απαντησουν οπως πρεπει θα αλλαξω ομαδα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
Aμα σου απαντησουν οπως πρεπει θα αλλαξω ομαδα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν απαντησω θα αλλαξεις ομαδα :grin:
αλλα δε χρειαζεται ετσι οπως πατε με μαθηματικη ακριβεια θα λιγοστεψεται λαγουδακια :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
δεν φοράνε παντα τζιν παντελόνια φορανε και άλλα ρούχα...

και στην αρχαίοτητα φορούσαν βυζοπιάστες και ζώνες....

μπότες μονο τον χειμώνα είναι...
εξάλλου η ουσία του στριπτιζ είναι η αναμονή και το πείραγμα και να γίνεται αργα για να το απολαμβανεις
Η ουσια του στριπτιζ σιγουρα ναι
Η ουσια του αυθορμητου ομωs πηδηματοs...εδω και τωρα.......μονο απ τον μανδυα βολευεται :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Λαθως προσεγγιση Δημητρη. εδω χρειαζεται αγριοτις κι εσυ πας σαν γυμνοσαλιαγκας .

Α και μην ξεχνιομαστε τυπε...Αγγελικουλα. Δεν βαρεθηκα να σου το λεω( σε περιπτωση που νευριασεις δλδ)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Η ουσια του στριπτιζ σιγουρα ναι
Η ουσια του αυθορμητου ομωs πηδηματοs...εδω και τωρα.......μονο απ τον μανδυα βολευεται :rockon: :rockon:

δεν προσδιορισες όμως αν είναι περι αυθαιρετου πηδήματος... αλλά τωρα οκ... συμφωνούμε...

ειναι το φετιχ μου όμως... να ντύσω κάποια κλεοπάτρα και να...  :fuck2: :fuck2: :fuck2:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Ε πωs.....τωρα μεχρι να βγαλει το τζιν, να ξεκουμπωσει τον βυζοπιαστη, να βγαλει την μπλουζα, να λυσει την ζωνιτσα , να βγαλει τιs μποτεs
Ειδικα οι μποτεs.....καθεται κοντρα εκεινη και τραβαs για να βγουν.......

Και να κανει σεισμο εκεινη την ωρα ...........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
δεν προσδιορισες όμως αν είναι περι αυθαιρετου πηδήματος... αλλά τωρα οκ... συμφωνούμε...

ειναι το φετιχ μου όμως... να ντύσω κάποια κλεοπάτρα και να...  :fuck2: :fuck2: :fuck2:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εννοειται το αυθαιρετο......Στο νομιμο κοιμαμαι :2funny: :2funny:

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λαθως προσεγγιση Δημητρη. εδω χρειαζεται αγριοτις κι εσυ πας σαν γυμνοσαλιαγκας .

Α και μην ξεχνιομαστε τυπε...Αγγελικουλα. Δεν βαρεθηκα να σου το λεω( σε περιπτωση που νευριασεις δλδ)

αγγελικουλα? δηλαδις?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Λαθω(ο)ς προσεγγιση Δημητρη. εδω χρειαζεται αγριοτι(η)ς κι εσυ πας σαν γυμνοσαλιαγκας .

Βασικα εγω δεν ειμαι σπουδασμενος αλλα νομιζω οτι κανεις πολλα λαθη ....  :rolleyes:

Αγγελικουλα ε ? χμμμμμμμμμμμμμμ (Χεστηκα βασικα)

ασε τις μαλακιες και στρωσου   :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Οσο για το ποιος γελαει σε αυτο το θρεντ ....

Πιστευω η Ριτα περισσοτερο........

Επισκέπτης
αγγελικουλα? δηλαδις?

Το alter ego του τζιμακου :2funny:

Βασικα εγω δεν ειμαι σπουδασμενος αλλα νομιζω οτι κανεις πολλα λαθη ....  :rolleyes:

Αγγελικουλα ε ? χμμμμμμμμμμμμμμ (Χεστηκα βασικα)

ασε τις μαλακιες και στρωσου   :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3:

:o Σαδιστη! Με εκανες χωμα :S

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πολλα ρωτας ... κουτσομπολιτσα  :s&m_2:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα παρντον.....

ααααααχαχαχααχαχ
αχαχαχα
γαμαμε εκει στο κοσμο λεμε :2funny:

κατι ξερετε που δεν ξερω και πληγωνομαι οφειλω να πω....σνιφ.... (αλλα παραλληλα την βρισκωωωωωωωωω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom