Καλησπερα στην παρεα.Επισκεψη στην Χαρουλα απο Βυρωνα ,επικοινωνια απο viber πολυ ξεκαθαρη και δεκτικη να μου στειλει φωτο οπως επισης αν φτασω εκει και δεν μου αρεσει φευγω χωρις παρεξηγηση.Φτανοντας εκει ειδα μια κυρια ευχαριστη χαρουμενη και με εκανε να νιωσω ανετα απο την αρχη .Μπανακι στο πεντακαθαρο μπανιο της οπως και στον υπολοιπο χωρο σαλονι που κατσαμε λιγο και μετα κρεββατι.Στα του αγωνα bbw με πολυ αντοχη μου εβγαλε πολυ καβλα στην πιπα ειναι το μεγαλο της χαρτι και δεκτικη στο γλυψιμο στην γυρω περιοχη .Με ρωταγε αν μου αρεσει και συνεχιζε ακουραστα εδειχνε να τις αρεσει περισσοτερο απο εμενα τελειωσα χυσαμε παρεα κουβεντουλα στο κρεββατι και μετα απο 10 λεπτα τον ειχε παλι στο στομα δευτερη φορα περασα σουπερ τα αξιζε τα λεφτα της σε κανει να νιωθεις πολυ ομορφα,
διαβασα σε αλλη αναρτηση κατι για μυρωδιες κτλ.δεν διαπιστωσα κατι προσωπικα ολη την ωρα που ημασταν στο κρεββατι αν και ανεβασαμε ....θερμοκρασιες καλη συνεχεια καλες αναζητησεις
εφοσον περασες καλά , ολα οκ no problem ..
σχετικά με τους λεβέντες που ζητάνε το τηλ της χαρούλας, πρέπει να ξέρουν..
ότι είναι εντελώς ακωλη
τα πόδια της είναι κυριολεκτικά ''καλαμάκια''
κοιλιά υπερβολική..
ηλικία 60+
αυτά προ διετίας που την είδα εγώ..
** για το σερβις συμφωνώ (ΑΛΛΑ εαν με όλα αυτά τα ντεσού εμφανησιακά κ.λ.π δεν είχε και σερβις...αλοίμονο !