Giorgos fd
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ας παραθέσει κάποιος το τηλέφωνο της χαράς να κλείσουμε όσοι ενδιαφερόμαστε
Και εγώ το θέλω παιδιά το τηλέφωνο της Χαρούλας από Βύρωνα ας μου το στηλει καπιοςΘα μπορούσε κάποιος συναγωνιστής που έχει το τηλέφωνο της χαράς να μου το στείλει με pm
Ρε αδερφέ στείλε μου το τηλ της Χαρούλας σε παρακαλωΚαλησπέρα φίλε αν μπορείς το τηλ πμ
Κάπως έτσι αδερφεΤα έχουμε πει για ρενα, ιστορίες με σκύλους και ροχαλητα
Μακάρι να το ειχαΕίμαι Μέγας σαβουρογαμης αν θέλει κάποιος συναγωνιστής ας μου γράψει το τηλέφωνο από τον Βύρωνα
Γραφειο ειναι βασικα, χωρις να εγγυαται οτι θα σου ερθει συγκεκριμενη κοπελα. Νομιζω 80 ευρω για χερογλυκανο.Για χαλαρές στιγμές με Ελληνίδα... αδελφια εχει καποιος εμπειρια?σε ολες τις αγγελιες λεει οτι ειναι με πιασιματα
Για μούφα πάει η δουλειάΓραφειο ειναι βασικα, χωρις να εγγυαται οτι θα σου ερθει συγκεκριμενη κοπελα. Νομιζω 80 ευρω για χερογλυκανο.
Κωνσταντινα youtuberΚαλησπέρα παιδιά!
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καμία bbw κοντά στην Δάφνη ή Ηλιούπολη ;
Φαντάζομαι λες αυτή με την μπούκλα. Κάνει μασάζ αυτή; Αν ναι, κερνάει φραπέ; Και με τι κόστος στο σύνολο;Κωνσταντινα youtuber
Είναι και η Χαρούλα στον ΒύρωναΚαλησπέρα παιδιά!
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καμία bbw κοντά στην Δάφνη ή Ηλιούπολη ;
Δεν ξερω για μασαζ. Τι φραπε. Φουλ το παει.Φαντάζομαι λες αυτή με την μπούκλα. Κάνει μασάζ αυτή; Αν ναι, κερνάει φραπέ; Και με τι κόστος στο σύνολο;
Την έχει πάρει κανείς;Φαντάζομαι λες αυτή με την μπούκλα. Κάνει μασάζ αυτή; Αν ναι, κερνάει φραπέ; Και με τι κόστος στο σύνολο;
100 την ώρα ζητάειΤην έχει πάρει κανείς;
Πως επικοινωνουμε με κων/να youtuber;Δεν ξερω για μασαζ. Τι φραπε. Φουλ το παει.