You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
BBC για παντρεμένη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxnikos69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 205
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
υπαρχουν λευκοι με 24 συγουρα ειδικα κατι ρωσοι που ειναι θηρια και επειδη ειναι γυναικα ειναι πανευκολο να γαμηθει αμα πουτανιζει οπως αυτη εδω η παντρεμενη αρα μπορει να τον βρει τον λευκο με 24,απλα η τυπισα ειναι αγουστη και θελει να παει στο μη ωραιο.Τι 18 και 20 λέτε ρε τυρογαριδάκηδες τύποι? Η γκόμενα θέλει αράπη άρα στο μυαλό της έχει 24+ μπουρί. Να ανοίξει μετά στον άντρα της ( ) τα πόδια και να είναι κάπως έτσι
Τελευταία τροποποίηση:
xxxnikos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
Ρε παλικάρια, πολλή παραφιλολογία -άγουστη, δεν βλέπεται και ξέρω γω τι. Η τύπισσα έχει μια φαντασίωση και θέλει να την εκπληρώσει
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.760
- Πόντοι
- 2.306
Τυπε εδω που το ανοιξες το νημα δεν μπορουσες να περιμενεις κατι καλυτερο.Ρε παλικάρια, πολλή παραφιλολογία -άγουστη, δεν βλέπεται και ξέρω γω τι. Η τύπισσα έχει μια φαντασίωση και θέλει να την εκπληρώσει
xxxnikos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
Και όμως περίμενα κάτι τις καλύτεροΤυπε εδω που το ανοιξες το νημα δεν μπορουσες να περιμενεις κατι καλυτερο.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.724
- Πόντοι
- 11.956
Χαχαχαχαχα
φιλε τωρα που ανοιξαν τα μαγαζια, μπορει να παει σε ενα Rnb παρτυ και θα ψωνισει σιγουρα. μπροστα μου εχω δει κυρια 40-45 ετων να φευγει με 4 ατομα.Και όμως περίμενα κάτι τις καλύτερο
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.760
- Πόντοι
- 2.306
Τυπε και μονο που δεν σου εχουν κρεμασει καμμια τριανταρια μελαχροινες μαλαπερδες σε μηνυματα πρεπει να εισαι ευγνωμων.Και όμως περίμενα κάτι τις καλύτερο
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.724
- Πόντοι
- 11.956
Μα τώρα ειρθε στο μπου...να ρωτήσει που θα βρει μαύρο για μια φίλη του ....λες και τα σάιτ γνωριμιών δεν είναι γεμάτα με πληροφορίες....η σιγά εάν είχε πάει κάποιου η γκόμενα με μαύρο θα το ελεγε
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
ειναι μια φαντασιωση αγουστη,μη ωραια ρε φιλε τι να κανουμε.Ρε παλικάρια, πολλή παραφιλολογία -άγουστη, δεν βλέπεται και ξέρω γω τι. Η τύπισσα έχει μια φαντασίωση και θέλει να την εκπληρώσει
ξενυχτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.163
- Πόντοι
- 371
Κοιτα αν ειναι καλη η φιλη σου αναλαμβανω εγω πες της ειναι καταμαυρος απτη μεση και κατω εκεινος που σου βρηκαΦίλη μου παντρεμένη θέλει να δοκιμάσει BBC και ως καλός φίλος ανάλαβα να της βρω. Οποιος έχει εμπειρία η πληροφορίες ας πει
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Δεν είναι θέμα μεγέθους ρε καθυστερημένο σφάλμα της φύσης που νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα,απλά οι λευκοί είναι πιο όμορφοι άντρες από τους μαύρους αλλά η τύπισσα είναι μη φυσιολογική και αντί να της αρέσει το ωραίο,της αρέσει το οχι ωραιο,απλά δε υπάρχει λόγος να παει καποια μαζί τους μόνο και μόνο επειδή έχουν μεγάλο,δε είναι καθόλου ωραίοι άντρες,όπως είπα και πάνω άμα ο άλλος είναι καλός άνθρωπος θα τον συμπαθήσω και ας είναι ροζ αλλά δε είναι να παει τώρα κάποια μαζί τους,δε είναι καθόλου ωραίοι άντρες και αν θες να ξέρεις και να έλεγε ότι είχε φίλο άντρα που ήθελε να πάει με μαύρη θα έλεγα πάλι ότι είναι αγουστος,δε μαρεσουν καθόλου εμφανησιακα,οι λευκές κοπέλες είναι πανέμορφες σε σχέση με τις άλλες.Λες και δε υπάρχουν Αντρες λευκοί με μεγάλα μόρια 23 εκ συγουρα υπάρχουν κάτι ρωσσοι που έχουν τόσα και συγουρα υπάρχουν μεγέθη μεγάλα σε λευκούς να βολευτει,απλά η τύπισσα είναι άγουστη και της αρέσει το μη ωραίο.Θίχτηκαν τα μέλη του μπου με τα τυρογαριδακια των 12 εκατοστών.. μέχρι και αγουστη την έβγαλαν την τύπισσα επειδή γουστάρει μεγάλες, μαύρες ψωλες και όχι τα δικά τους Cheetos????????
Τελευταία τροποποίηση:
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Φαντάσου πόσο ξεκωλιαρα και πουτανα θα ήταν αυτή η 40 έως 45άρα που είδες στο rnb,σε τέτοιες ούτε γεια.φιλε τωρα που ανοιξαν τα μαγαζια, μπορει να παει σε ενα Rnb παρτυ και θα ψωνισει σιγουρα. μπροστα μου εχω δει κυρια 40-45 ετων να φευγει με 4 ατομα.
Τελευταία τροποποίηση:
ασε φιλε τωρα τι ψαχνεις. εχω και εγω γνωστη που εψαχνε για μαυρο. πιπινακι σαν τα κρυα τα νερα και εννοειται βρηκε και τραβιοταν καιρο οποτε καταλαβαινω και το λογο του νηματος αυτου.Φαντάσου πόσο ξεκωλιαρα και πουτανα θα ήταν αυτή η 40 έως 45άρα που είδες στο rnb,σε τέτοιες ούτε γεια.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
δε ξερω που τις εχετε πετυχει αυτες τις γνωστες σας οι οποιες ειναι λιγες που να ειναι τοσο απελπισμενες και να πηγαινουν με τετοιους,αλλα προφανως σε τετοιες ουτε καλημερα δεν λεω γιατι αντιπαθω τις καρακαριολες,σα τους λευκους και τις λευκες τιποτα,τωρα οποιος ή οποια θελει μαυρους-ες απλα ειναι απελπισμενος-η ερωτικα και του αρεσει το μη ωραιο αυτο,εγω οσες φορες εχω δει τσοντα παντα ηταν με λευκες γυναικες ποτε με μαυρες και απορω σε ποιον και ποια αρεσουν οι μαυροι-ες ειτε σε πορνο ειτε στη πραγματικοτητα.ασε φιλε τωρα τι ψαχνεις. εχω και εγω γνωστη που εψαχνε για μαυρο. πιπινακι σαν τα κρυα τα νερα και εννοειται βρηκε και τραβιοταν καιρο οποτε καταλαβαινω και το λογο του νηματος αυτου.
Τελευταία τροποποίηση:
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.416
- Πόντοι
- 456
Πηγαίνει μία ξανθιά σε Sεξ-shop ξαναμμένη, και κοιτάζει στους δονητές.
Λέει στο υπάλληλο να της δείξει τους καλούς και εκείνος αρχίζει…
– Αυτός είναι 13 πόντοι μήκος, 9 περίμετρος και πολύ καλός με 15€.
– και αυτός; του λεει η Ξανθιά που του δείχνει έναν άλλο..
– Και αυτός ο δ*νητής εξαιρετικός, 18 πόντοι μήκος, 14 περίμετρο και φλέβες με 25€.
– Και αυτός; του ξανά-λέει η Ξανθιά που του δείχνει έναν πιο μεγάλο..
– Πολύ καλός, 25 πόντοι μήκος, 20 περίμετρο και μηχανισμό με 50€.
– Και αυτός εκεί ο Κόκκινος; του λέει η Ξανθιά…
– Αυτός κυρία μου δεν πωλείται. Λέει ο Υπάλληλος.
– Μα γιατί, εγώ αυτόν εκεί θέλω. Γιατί δεν τον πουλάτε;
– Γιατί αυτός είναι ο Πυροσβεστήρας….
Λέει στο υπάλληλο να της δείξει τους καλούς και εκείνος αρχίζει…
– Αυτός είναι 13 πόντοι μήκος, 9 περίμετρος και πολύ καλός με 15€.
– και αυτός; του λεει η Ξανθιά που του δείχνει έναν άλλο..
– Και αυτός ο δ*νητής εξαιρετικός, 18 πόντοι μήκος, 14 περίμετρο και φλέβες με 25€.
– Και αυτός; του ξανά-λέει η Ξανθιά που του δείχνει έναν πιο μεγάλο..
– Πολύ καλός, 25 πόντοι μήκος, 20 περίμετρο και μηχανισμό με 50€.
– Και αυτός εκεί ο Κόκκινος; του λέει η Ξανθιά…
– Αυτός κυρία μου δεν πωλείται. Λέει ο Υπάλληλος.
– Μα γιατί, εγώ αυτόν εκεί θέλω. Γιατί δεν τον πουλάτε;
– Γιατί αυτός είναι ο Πυροσβεστήρας….
hellroach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 407
- Πόντοι
- 280
Το κακό δεν είναι ότι σε κάποιες μπορεί να αρέσει κάτι τέτοιο. Το κακό είναι ότι η τσόντα διαστρέφει την άποψή του θεατή για την πραγματικότητα. Φαντάσου τώρα να είσαι κάποιος που ψάχνει μαύρο για να γαμήσει μία γνωστή του, με την ελπίδα ότι ίσως αυτός να πάρει μάτι....Όχι μόνο δεν παίζει, αλλά είναι και τέρμα ξεφτίλα ρε φίλε. Δηλαδή έχει κάποιος διαστραφεί τόσο πολύ από την συνεχή επαφή με ένα μέσο, που απλά του αρκεί το μέσο.δε ξερω που τις εχετε πετυχει αυτες τις γνωστες σας οι οποιες ειναι λιγες που να ειναι τοσο απελπισμενες και να πηγαινουν με τετοιους,αλλα προφανως σε τετοιες ουτε καλημερα δεν λεω γιατι αντιπαθω τις καρακαριολες,σα τους λευκους και τις λευκες τιποτα,τωρα οποιος ή οποια θελει μαυρους απλα ειναι απελπισμενος-η ερωτικα και του αρεσει το μη ωραιο αυτο,εγω οσες φορες εχω δει τσοντα παντα ηταν με λευκες γυναικες ποτε με σκουρες και απορω σε ποιον και ποια αρεσουν οι σκουροι και σκουρες ειτε σε πορνο ειτε στη πραγματικοτητα.
φιλε ειναι πολυ κλασσικο να ξερεις απλα δεν στα λενε μαλλον χαχα. ολα καλα παντως γουστα ειναι αυταδε ξερω που τις εχετε πετυχει αυτες τις γνωστες σας οι οποιες ειναι λιγες που να ειναι τοσο απελπισμενες και να πηγαινουν με τετοιους,αλλα προφανως σε τετοιες ουτε καλημερα δεν λεω γιατι αντιπαθω τις καρακαριολες,σα τους λευκους και τις λευκες τιποτα,τωρα οποιος ή οποια θελει μαυρους-ες απλα ειναι απελπισμενος-η ερωτικα και του αρεσει το μη ωραιο αυτο,εγω οσες φορες εχω δει τσοντα παντα ηταν με λευκες γυναικες ποτε με μαυρες και απορω σε ποιον και ποια αρεσουν οι μαυροι-ες ειτε σε πορνο ειτε στη πραγματικοτητα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις