You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bars των εργένηδων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 75
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
κατσε ρε Yorgos. τωρα τα ανατρεπεις ολα εσυ.. Άλλοι λενε γινεται αιχνιδι κλπ κλπ (που εγω αδυνατο να πιστεψω)
παντου γινεται παιχνιδι φιλε μου στα πιο απιθανα μερη αν εχεις την καταλληλη εμφανιση κ τα αναλογο μπλα μπλα.Τωρα οποιος περιμενει οτι θα βρει γκομενα μολις παει στο eleven επειδη το εγραψε ο αλλος oh wellllll
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εάν ανήκεις στις παρέες που κάνουν βόλτες το χειμώνα στα βόρεια στέκια, θα κάνεις παιχνίδι μέσω της κλασσικής βαρετής και σπασαρχίδικης οδού, δλδ μέσω γνωστών κλπ κλπ κλπ.
Εάν όχι, πιστεύω δύσκολα θα παίξεις μπάλα. Είναι συνοικιακό το μέρος (με την ευρύτερη έννοια του όρου), οι περισσότεροι γνωρίζονται μεταξύ τους, είναι και μικρό, δεν είναι σαν τα καλοκαιρινά αχανή που κανείς δεν γνωρίζει κανέναν, όλοι σκάνε από 1000 περιοχές, χάνει το παιδί τη μάνα και γίνεται παιχνίδι.
Κατά τη γνώμη μου, είναι για "οικογενειακή" έξοδο, γνωστοί μεταξύ γνωστών κλπ. Πολύ κλικαδόρικο μέρος.
Βέβαια, μπορεί να είσαι ο Richard Gere, οπότε, όπου και να πας το ίδιο είναι...
Γνώμη μου πάντα.
Δεν λεω οτι εχεις λαθος καποιες μερες εχω νιωσει και εγω ετσι
ειναι καθαρα θεμα οπτικης...
αλλα και λιγο θρασος βοηθαει (να χωσεις τα μουτρα)...ενταξει δεν ειναι και το προαυλιο του σχολειου που ολα τα παιδακια γνωριζοντε....
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
δεν ειναι γνωστο ρε αλλα ο αλλος ο πρακτορας το ηξερε και το ειπε.δεν το πιστευω αυτο το μαγαζι. δεν γινεται σε μια χωρα σαν την ελλαδα να υπαρχει τετοιο μαγαζι για κονε με γκομενες παραπανω απο αντρες κ να μην εχουνε παει η μιση ελλαδα (μαζι κ εγω) να παρουνε θεση
Και νομιζω εχει δικιο
.....
Γνώμη μου πάντα.
..
παλια πηγαινα εκει. Τοτε το 2000 ειχε 2 μαγαζακια. Δεν θυμαμε ονομα. Κ τοτε συνικιακο ητανε. Σαν τον τροχονομο στην Κηφησια ενα πραγμα.
Επισκέπτης
Εάν ανήκεις στις παρέες που κάνουν βόλτες το χειμώνα στα βόρεια στέκια, θα κάνεις παιχνίδι μέσω της κλασσικής βαρετής και σπασαρχίδικης οδού, δλδ μέσω γνωστών κλπ κλπ κλπ.
Εάν όχι, πιστεύω δύσκολα θα παίξεις μπάλα. Είναι συνοικιακό το μέρος (με την ευρύτερη έννοια του όρου), οι περισσότεροι γνωρίζονται μεταξύ τους, είναι και μικρό, δεν είναι σαν τα καλοκαιρινά αχανή που κανείς δεν γνωρίζει κανέναν, όλοι σκάνε από 1000 περιοχές, χάνει το παιδί τη μάνα και γίνεται παιχνίδι.
Κατά τη γνώμη μου, είναι για "οικογενειακή" έξοδο, γνωστοί μεταξύ γνωστών κλπ. Πολύ κλικαδόρικο μέρος.
Βέβαια, μπορεί να είσαι ο Richard Gere, οπότε, όπου και να πας το ίδιο είναι...
Γνώμη μου πάντα.
k αμα εισαι κ ιδιος ο ριτσαρντ μπιρ ακομα καλυτερα
παντου γινεται παιχνιδι φιλε μου στα πιο απιθανα μερη αν εχεις την καταλληλη εμφανιση κ τα αναλογο μπλα μπλα.Τωρα οποιος περιμενει οτι θα βρει γκομενα μολις παει στο eleven επειδη το εγραψε ο αλλος oh wellllll
μα αυτο λεω κ εγω. Αλλα το πλασαρανε λες κ ειναι το μαγαζι για singles...
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Παρεξειγηση
Δεν ειναι ετσι το ξεκαθαρησα μια χαρα κιριλε μαγαζι οπως ολα
απλα μαζευει πολλυ γυναικα και μαλιστα γυναικοπαρεες
Επισκέπτης
αρχιδια μαγαζι για singles ειναι.Οπως ολα τα κοινα μπαρακια.Κ στο κεφαλαρι στη πλατεια εχει απειρα...Κ οπως ειπε κ ενας φιλος πριν κ που πανε στα μπαρακια σαν μαλακες παγοκωλονες καθονται κ αρσενικα κ θυληκα
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
ε αυτο ειναι το ζητουμενοΠαρεξειγηση
Δεν ειναι ετσι το ξεκαθαρησα μια χαρα κιριλε μαγαζι οπως ολα
απλα μαζευει πολλυ γυναικα και μαλιστα γυναικοπαρεες
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
...ενταξει δεν ειναι και το προαυλιο του σχολειου που ολα τα παιδακια γνωριζοντε....
Κι όμως, κάποιες μέρες, έτσι είναι.
Προσωπικά, εάν δεν πετύχαινα τόσους γνωστούς και φίλους εκεί, μπορεί και να μην πήγαινα καθόλου, γιατί σαν club/bar whatever, δεν είναι και το super, ειδικά αυτή η επέκταση με τις πλαστικές "κουρτίνες" σαν τις καφετέριες που κλέβουν χώρο στο πεζοδρόμιο, είναι κάπως.
Συνοικιακό μαντρί, με κόσμο της περιοχής που δεν γουστάρει άλλη μία χρονιά guezel (εκεί και εάν είναι προαύλιο σχολείου λόγω ηλικιών) το οποίο ξεκίνησε καλά φέτος και όπως φαίνεται θα συνεχίσει.
Και πάλι κατά τη γνώμη μου, όταν θέλω να βγω "δυνατά", κατηφορίζω κέντρο.
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ε αυτο ειναι το ζητουμενο
εεεμμμ σε καταλαβα εγω
αλλοι νομιζαν οτι εψαχνες για κωλομπαρο.......
Επισκέπτης
Κι όμως, κάποιες μέρες, έτσι είναι.
Προσωπικά, εάν δεν πετύχαινα τόσους γνωστούς και φίλους εκεί, μπορεί και να μην πήγαινα καθόλου, γιατί σαν club/bar whatever, δεν είναι και το super, ειδικά αυτή η επέκταση με τις πλαστικές "κουρτίνες" σαν τις καφετέριες που κλέβουν χώρο στο πεζοδρόμιο, είναι κάπως.
Συνοικιακό μαντρί, με κόσμο της περιοχής που δεν γουστάρει άλλη μία χρονιά guezel (εκεί και εάν είναι προαύλιο σχολείου λόγω ηλικιών) το οποίο ξεκίνησε καλά φέτος και όπως φαίνεται θα συνεχίσει.
Και πάλι κατά τη γνώμη μου, όταν θέλω να βγω "δυνατά", κατηφορίζω κέντρο.
καλα ειναι...πιανο κοκα γαλλικα
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Προσωπικά, εάν δεν πετύχαινα τόσους γνωστούς και φίλους εκεί,
αστα γαματα την εχω πατησει και εγω
ναι εχει τυχει και σχολικη μερα
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
πιανο κοκα γαλλικα
be-free, ιδρωτίλα, ρουβίτσες και έτσι!
Όπως το δει κανείς!
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
οχι οχι πουτανες δεν μου λειπει το σεξ.εεεμμμ σε καταλαβα εγω
αλλοι νομιζαν οτι εψαχνες για κωλομπαρο.......
Καταλαβα οτι με καταλαβες γι αυτο ειπα και τα πιο ανωθι.
Επισκέπτης
be-free, ιδρωτίλα, ρουβίτσες και έτσι!
Όπως το δει κανείς!
οχι ρε εχει κ καλα βπ λολιτακια εγω που μενω κεντρο μαρεσουν
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
κατερινα69 να μην ερθει κ βρεθει με τον paixnidinaginete
εεεεε??????
ωχχχχχχ???
τι?????
για σπαστο και ξαναριχτο
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
οχι ρε εχει κ καλα βπ λολιτακια εγω που μενω κεντρο μαρεσουν
Μια χαρά είσαι εκεί, τι τα θέλεις τα ΒΠ τα ξενέρωτα?
Τα καλύτερα ΒΠάκια πάντως, όταν θέλουν να ξεσαλώσουν, κάτω κατεβαίνουν, ποτέ βόρεια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 57K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις