Νέα

Bar γνωριμιών στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τα πιστευω σου αντανακλωνται στην συμπεριφορα σου...αδυνατεις να συμμετεχεις σε πολιτισμενη συζητηση...εισαι εγωμανιακος και ζητας την προσοχη ολων
εισαι κλασσικη περιπτωση κομπλεξικου και συμφωνουν περισσοτερα μελη και απο τα ποστ που εχεις δημοσιευσει. πατερας μου δεν εισαι για να μου πεις σιλανς και αμα θες να μου πεις κατι να το πεις με τον τροπο που σου μιλανε αλλιως  :birdman:
ασχολείσου με τον εαυτό σου γιατί δεν έχω πρόβλημα να χοντρύνω το πράγμα εδώ μέσα και ας μου κάνουν μπαν  και οτι άλλο.

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ασχολείσου με τον εαυτό σου γιατί δεν έχω πρόβλημα να χοντρύνω το πράγμα εδώ μέσα και ας μου κάνουν μπαν  και οτι άλλο.

Αν σου κανουν μπαν θα πεθανεις απο ανοια...και ενα απλο μιουτ 24ωρου θα αρκουσε....

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
pipiko ηρεμησε γιατι θα το χοντρυνει!!! σιγα ρε μπου.. τον τρομαξες τωρα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια, χαλαρωστε.

εκανε ενα ποστ ο αριων που ελεγε ''τι ηλικιες προτιμας ?'' και το επομενο ποστ προς τον αριων ελεγε ''πως την κουμανταρεις τοση βλακεια ?''

εχετε γαμησει το θρεντ..

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Το συμπέρασμα πάντως είναι ότι για να ξεκινήσουν την πλάκα (έστω με καλές προθέσεις πείτε) ο πιπίκος και ο αρίων, ξαφνικά μας βγήκε ένα τόπικ 6 σελίδων από τις οποίες οι μισές είναι μπινελίκια, βρισίδια και αλληλοκατηγορίες.
Έχουμε τόσα λίγα πράγματα να πούμε επί του θέματος που συμπληρώνονται μετά βίας 3 σελίδες μετά από μήνες, και μέσα σε λεπτά γεμίζουμε τον ίδιο χώρο εύκολα και ανώδυνα με πίπες!!!

Αφού τα λέμε γενικώς, filoxenoumenos θα μου λύσεις μια γλωσσολογική απορία: "grobari" τι σημαίνει;

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
παληκαρια, χαλαρωστε.

εκανε ενα ποστ ο αριων που ελεγε ''τι ηλικιες προτιμας ?'' και το επομενο ποστ προς τον αριων ελεγε ''πως την κουμανταρεις τοση βλακεια ?''

εχετε γαμησει το θρεντ..

Κάτι έχουν πάθει τα θρεντ της Θεσ/νίκης ρε συ πάτερ, και τελευταία ένα-ένα γαμιούνται. Ήταν που ήταν γτπ, τώρα τα πεθάναμε τελείως

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλά  ο πιπικος να πάει να βρει την πεπη και να σαλταρουν απο την ακρόπολη.

Οτι και να σου πουνε θα απαντησεις με ασχετο ποστ...μαλλον για να ικανοποιησεις το βιτσιο του ποσταρισματος, τι CG πουτανες και μασαζ, ο τυπος το εχει πιασει το νοημα, καβλωνει με το σπαμινγκ (εκτος αν ειχε ακουσει οτι το σπανκινγκ ειναι καβλωτικο και τα εμπλεξε)...αντε, καληνυχτα και πραγματικα, προσπαθησε να βρεις και τπτ αλλο να κανεις στην ζωη σου γιατι το φορουμ σε εχει βαρεθει- και ξερεις καλα οτι ειμαι ενα απο τους πολλους που το λενε αυτο

LOSTRE(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
GROBARI,σημαίνει νεκροθάφτες στα Σέρβικα και είναι το παρατσούκλι των οπαδών της Παρτιζαν...

kosthess

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια τι να πω.μια παρεα ειμαστε εδω μεσα και καταθετουμε τις αποψεις μας.δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε.johjwoo πες και εσυ ρε φιλε κατι.αντι να καταθετουμε τις αποψεις μας,τσακωνομαστε για ασημαντες αφορμες.οσο για το φιλο μου με το ονομα arion1995 θελω να πω οτι οι ηλικιες που ψαχνουμε ειναι απο 40 και ανω.αν εχει κατι στο υποψιν σου πες μας.παντως johnwoo αυτο με το καζινο το πιστευω.θα προσπαθησω να παω τωρα αυτες τις μερες που θα γινετε χαμος.οσο για τον φιλο με το σημα της παρτιζαν ειναι αρχηγος.θα καταλαβει το γιατι.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδια τι να πω.μια παρεα ειμαστε εδω μεσα και καταθετουμε τις αποψεις μας.δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε.johjwoo πες και εσυ ρε φιλε κατι.αντι να καταθετουμε τις αποψεις μας,τσακωνομαστε για ασημαντες αφορμες.οσο για το φιλο μου με το ονομα arion1995 θελω να πω οτι οι ηλικιες που ψαχνουμε ειναι απο 40 και ανω.αν εχει κατι στο υποψιν σου πες μας.παντως johnwoo αυτο με το καζινο το πιστευω.θα προσπαθησω να παω τωρα αυτες τις μερες που θα γινετε χαμος.οσο για τον φιλο με το σημα της παρτιζαν ειναι αρχηγος.θα καταλαβει το γιατι.

Εγώ σου έχω πει, φίλε. Μαζί σου είμαι. Η ιδέα με το καζίνο είναι η πιο πιθανή να δουλέψει -ή αν θες εναλλακτικά- η λιγότερο πιθανή να αποτύχει απ' όσες έχουν ειπωθεί εδώ μέσα. Αν κάποιος θέλει να το επιχειρήσει, πάντως, πιστεύω ότι οι μέρες είναι ιδανικές για τέτοια εγχειρήματα. Ξεσκονίστε τα κοστούμια σας και βουρ...

kosthess

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ετσι ειναι φιλε μου.το ξερεις το συνθημα τουμπα,τουμπα,παρτιζαν.αυτο φωναζαν στο βελιγραδι με τον ερυθρο αστερα που εγιναν και τα γνωστα.johnwoo ορμαμε φιλε μου στο καζινο.δεν εχουμε να ζασουμε και τιποτα.ξεσκονιστε τα κοστουμια και βουρ στο πατσα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Παντως το καζινο συμφωνω οτι εχει μελλον αν το χειριστει καποιος καλα,δουλευα εκει και τα ξερω απο πρωτο χερι

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
ειχα μια τετοια συζητηση με 2 φιλους.
εμεινε κανενα στην θεσσαλονικη η τα γαμησε η κριση και αυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom