Νέα

Bar γνωριμιών στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τωρα δεν νομιζω να πιστευεις τετοιο πραγμα.... ταριφας ειμαι και σιγουρα αν επαιζε θα το ηξερα..... τωρα αν βλεπουνε τις βλαχοτινειτζερ φοιτητριες που ξεμουνιαζονται με καποιους που εχουν porche τζιπακι.... εεεε θα πρεπει να ξερεις οτι οι τυπαδες ειναι οργανομενοι και στην τελικη το φυσανε το μπαγιοκο.... τωρα χωρις πλακα οχι δεν τρεχει τιποτα καθως εχω γνωστους στον κυκλο αυτο και σιγουρα πηδανε τζομπα... θα θυμησω στους παλαιοτερους το καταπληκτικο εκεινο μπουρδελο πισω απο την εκκλησια του αχειροποιητου που ΝΑΙ!!! ειχε φοιτητριες και ημουν τακτικος πελατης και εγω. πετυχα και μια που χωρια με εσπασε 3 καποτες μαχρι να της τον βαλω,φωναζε και "οιχ οιχ οιχ μι ποναει το γρουτζελι μ..."
(και το τρελο σκοινικο εξω απο το lidο "κουριτσια κουριτσια ιδου να παμ' που ειχει θεους")

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σπερα παιδιά, είμαι καινούριος στο φόρουμ.

Είμαι απο επαρχία και πρόσφατα μετακόμισα Θεσσαλονικη λόγω δουλειάς. Έχω κάνει μερικές βόλτες (δυστυχώς όχι πολλές, αφού προς το παρόν έχω μηδενικό κύκλο και δεν γουστάρω να βγαίνω μόνος μου) έξω και έχω όντως δεί ότι υπάρχουν αρκετές πιτσιρίκες-φοιτήτριες που παίζει το μάτι τους και που αμα θες κ εσύ κ θέλουν κ αυτές της πηδάς και τσάμπα.

Το θέμα όμως είναι να μετράς στην εμφάνιση. Δεν είμαι και ο Κουασιμόδος, βλέπομαι γενικότερα και μέχρι τώρα (στα 26 μου) έχω κάνει αρκετές σχέσεις (απο one night stand όμως δυστυχώς τίποτα). Γενικότερα τις φάσεις του κωλόμπαρου-μπουρδέλου δεν τις έχω ψάξει, οπότε δεν ξέρω που κ πως να στραφώ.

Καμιά συμβουλή μπορεί να δώσει κάποιος σχετικά με το πως θα μπορέσω να μεγαλώσω τον κύκλο μου; Είδα ένας φίλος που έδωσε κανονικά μαγαζιά με διευθύνσεις.... ισχύουν όντως εκεινα τα μαγαζιά; Θα μπορέσω δηλαδή να σκάσω μύτη μόνος ή θα με πάρουν στο ψιλό;

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους ειμαι καινουργιος στην παρεα σας,ενα πολυ καλσ μπαρ με γυναικες που παιζουν ωμα με αντρες ειναι αυτο που ειπε ο φιλος ποιο πανω το Goldfish στην βογατσικου,το Kissfish πισω απο το λιμανι και ανατολικα το Eli Eli Ν.Κρηνη-Πλαστηρα Ελληναδικο με ηλικιες απο 27 μεχρι γεια σας αλλα παιζουν θειες 40αρες διατηρημενες γραγκατες..τωρα κατα ποσο παιξουν ειναι στην μαγκια μας,παντως ημουν πριν 2 μερες και επαιξα με κυρια απο Πυλαιωτικα ετων 38!!!

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπορείς να διευκρεινήσεις τι εννοείς όταν λές "έπαιξες";

Μείνατε στο μπίρι μπίρι; Την κέρασες εσύ τα ποτά; Την πήρες μετά για τα περαιτέρω;

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Παρεα ειμαστανκαι κερασαμε εμεις την πρωτη γυρα,μετα τις καλεσαμε στο τραπεζι που ειχαμε, 3 αντρες και αυτες 4 γυναικες,οι 2 μας χωσαμε στο Ολυμπιον(ξενοδοχειο) οπου εμενε η μια απο τις 2 κυριες
Η κυριες κανανε ξηγα οτι την επομενη μερα δεν θελουν νταλαβερια και φυσικα δεν μας χαλασε....αυτα

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ τελικά μπερδεύτηκα. Να μείνουμε μακριά απο τέτοια μαγαζιά ή να πάμε μπας και φάμε τίποτα; Πάντως αμα είναι να δώσω λεφτά για να μου κάνουν ψυχανάλυση, κάθομαι καλύτερα και μόνος στο σπίτι και ψυχαναλύω τον εαυτό μου δωρεάν.

Δεν βλέπω να μιλάνε οι φίλοι απο Θεσσαλονίκη και στεναχωριέμαι.

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Καλο ειναι να πας σε ενα απο τα παραπανω μαγαζια ,κατα την  γνωμη μου!!Δεν χρειαζεται να κερνας οπως εκανα εγω..υπαρχουν και αλλοι τροποι!

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους ειμαι καινουργιος στην παρεα σας,ενα πολυ καλσ μπαρ με γυναικες που παιζουν ωμα με αντρες ειναι αυτο που ειπε ο φιλος ποιο πανω το Goldfish στην βογατσικου,το Kissfish πισω απο το λιμανι και ανατολικα το Eli Eli Ν.Κρηνη-Πλαστηρα Ελληναδικο με ηλικιες απο 27 μεχρι γεια σας αλλα παιζουν θειες 40αρες διατηρημενες γραγκατες..τωρα κατα ποσο παιξουν ειναι στην μαγκια μας,παντως ημουν πριν 2 μερες και επαιξα με κυρια απο Πυλαιωτικα ετων 38!!!

Το Εli-Eli , που είναι ? Σε ποιο ύψος της Πλαστήρα ?

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Μαζί με τα αλλα στη σειρα ειναι το eli eli. Στο murano κοντα νομίζω.

bianconero

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εισαι τοσο μουφος και ισως αγαμητος που επειδη σου εκατσε (αν....) μια γκομενα βαζεις ταμπελες σε 3 μαγαζια που το 99.999% του κοσμου παει να διασκεδασει( μη ρωτησεις ποιος ειναι το 0.001%). η γνωστη νοοτροπια μερικων να τα ισοπεδωνουν ολα.και αν περιμενε κανεις θεσσαλονικιος το site  για να μαθει οτι υπαρχουν αυτα τα μαγαζια τι να πω;;; 

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Μαζί με τα αλλα στη σειρα ειναι το eli eli. Στο murano κοντα νομίζω.

ενα απλο ελληναδικο ειναι. δεν παιζει τιποτα...

επίσης να μην ξεχασουμε το sol στην αγιου δημητριου...με ματεξοχην μαυρουλες που τισ κερνας αβερτα ποτα και εσυ μονο πιανεις...για να γαμησεις,,,ουτε να το σκευτεσαΙ.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
εισαι τοσο μουφος και ισως αγαμητος που επειδη σου εκατσε (αν....) μια γκομενα βαζεις ταμπελες σε 3 μαγαζια που το 99.999% του κοσμου παει να διασκεδασει( μη ρωτησεις ποιος ειναι το 0.001%). η γνωστη νοοτροπια μερικων να τα ισοπεδωνουν ολα.και αν περιμενε κανεις θεσσαλονικιος το site  για να μαθει οτι υπαρχουν αυτα τα μαγαζια τι να πω;;; 

Ακριβώς, το τι συνέβη σε κάποιους σ αυτά τα μαγαζιά δεν αποτελεί ένδειξη. Τέτοια σκηνικά με καμάκια μπορούν να γίνουν σχεδόν οπουδήποτε και αρκετά μαγαζιά προσφέρονται, όπως π.χ. τέτοια εποχή μπόλικα μέρη στην χαλκιδική βολεύουν για τέτοιες δουλειές. Αυτό όμως δεν τα καθιστά "μπαρ γνωριμιών" και έτσι δεν νομίζω ότι είναι ταιριαστό να αναφέρονται στο παρόν τόπικ, αφού δεν εξυπηρετούν σε κάτι.

Μία που γράφω όμως, ας ρωτήσω και κάτι σχετικό με το παρόν τόπικ. Για εκείνα τα μαγαζιά στην Γιαννιτσών που έχουμε γράψει πριν από καιρό, έχει κανείς να αναφέρει καμία εντύπωση; Και εκείνα απ ότι διαπίστωσα ο ίδιο αλλά και μου είπαν γνωστοί που πέρασαν για να το ψάξουν είναι περισσότερο φτηνιάρικα και παλιομοδίτικα κέντρα διασκέδασης που μοιάζουν σαν να βγήκαν από ταινία του Ψάλτη, παρά μπαρ γνωριμιών με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Όμως επειδή γεμίζουν όντως με παρέες ώριμων κυριών που λογικά θα ψάχνονται, τα συγκεκριμένα μαγαζιά θα προσφέρονται για τέτοιες δουλειές. Λίγο νέος και λίγο εμφανίσιμος να είναι κανείς δεν θα δυσκολευτεί να ψαρέψει ή να τον ψαρέψει κανένα καλοδιατηρημένο πουρό. Το δοκίμασε κανείς; Εγώ μία φορά πήγα σε ένα μαγαζί και δεν έκατσα αλλα ήθελα να κάνω άλλη μία εξόρμηση εδώ και καιρό αλλά δεν βρήκα πρόθυμη παρέα...

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στα μαγαζια της γιανιτσων πηγα 3-4 φορεσ πριν καμια πενταετια. η ιδια φημη υπηρχε κ τοτε αλλα οσες φορεσ πηγα μονο μια θεια αξιζε στο μεταξυ μας. εκτοτε δεν ξερω αν αλλαξε κατι

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
όλες οι άλλες μπάζα, δλδ, συνάδελφε; Απογοητευτικό... Παρόλα αυτά αν και εγώ πήγα για μία γρήγορη ματιά και δεν μου φάνηκε να υπάρχει πολύ ψωμί στην υπόθεση, δεν έχω καταθέσει οριστικά τα όπλα ακόμα...
Δεν μπορεί, όπου συχνάζουν τόσες θείες θα υπάρχουν έστω και λίγες που να βλέπονται, και αν σκάσεις αντροπαρέα νεαρών σε τέτοια μαγαζιά που ο μέσος γκόμενος είναι σαν τον Κωσταντάρα τότε όλο και κάτι πρέπει να γίνεται.

Υπάρχουν πουθενά αλλού πιθανά "μπαρ γνωριμιών" που να λένε για τέτοια σκηνικά;

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά, προς ενημέρωση όσων συναγωνιστών έχουν ακόμα ελπίδες, να αναφέρω ότι τα "μπαρ γνωριμιών", ή τουλάχιστον όσα ξέραμε ως τέτοια, είναι μεγάλη μούφα.
Μετά από έναν πρόσφατο έλεγχο με εκλεκτούς συναγωνιστές, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι τα μαγαζιά είναι απλώς κέντρα διασκέδασης τρίτης κατηγορίας για ηλικιωμένους, και δεν παίζει κάποιο ιδιαίτερο σκηνικό. Με άλλα λόγια, οι πιθανότητες για να παιχτεί σκηνικό δεν διαφέρουν από αυτές σε οποιοδήποτε "νορμάλ" μαγαζί. Όσο για τον κόσμο, κυκλοφορούν πολλές άθλιες γιαγιάδες και λίγες που είναι κάπως νεότερες και κάπως πιο εμφανίσημες.
Μάπα το καρπούζι, λοιπόν. Αν κάποιος ξέρει περισσότερα ας ενημερώσει.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εχω γαμήσει 2 μωρά (30άρες) από ένα μπαρ- μπουζουκτσίδικο που είναι σε μία κάθετη στη Γιαννιτσών, δίπλα στο "Μεταξύ μας".  Αυτό έγινε πριν 3 χρόνια περίπου αν θυμάμαι καλά. Εχει πάει κανείς τελευταία;  Το όνομα του μαγαζιού δεν το θυμάμαι...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Punter, δεν μπορώ να καταλάβω πιο ακριβώς ακριβώς λες γιατί έχει μπόλικα μπαρ-μπουζουκτσίδικα στην συγκεκριμένη περιοχή. Τα περισσότερα είναι μαζεμένα εκεί.
Πάντως κι εγώ κάτι τέτοιο περίμενα να δω αλλά οι νεότερες που έχω δει στα περισσότερα μαγαζιά εκεί ήταν 40άρες προς 50άρες. Λες να σηκώνει κι άλλο ψάξιμο το θέμα;

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σύντροφοι καλημέρα...
Ξέρει κάποιος αν παίζει κάτι στο "Emphasis" στην Αδριανουπόλεως?

Zlap

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν και δεν ειμαι απο Θεσ/νικη.Πριν 5 χρονια περιπου που ειχα ερθει, ειχα παει με παρεα 2-3 ατομα σε ενα απο τα μαγιαζια της Γιαννιτσών . Μας το ειχαν συστήσει σας μπαρ γνωριμιών. Όνομα δεν θυμάμαι. Ήταν στυλ παλιο μπουκστίδικο με παλιά λαικη μουσική και πίστα. Οι ηλικίες που έπαιζαν εκει ήταν 40+ η πλειοψηφία γυναίκες. Αυτο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι μπαίνοντας στο μαγαζί δεν είχε τραπέζι να καθήσουμε και η κυρία που μας υποδέχθηκε μας πρότεινε να καθήσουμε σε ένα τραπέζι με τρεις κυριες 50+ μέτριες... Εμεις αρνηθήκαμε ευγενικά (το εχω μετανιώσει τώρα που το ξανασκέφτομαι)  και καθήσαμε στο μπαρ μέχρι να αδιασει κάτι. Στη συνέχεια τιποτα το συγκλονιστικό εκει. Ε'ιπαμε ένα ποτο και φύγαμε. Δεν ξέρω κατα πόσο υπάρχουν ακόμα τετοια μαγιαζια. Πιστευω όμως αν θέλεις να γαμήσεις μέτρια 50+ τοτε σε τετοια μαγιαζια εχει ευκαιριες για αυτους που τους ενδαφερει το ειδος.....
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πιστευω όμως αν θέλεις να γαμήσεις μέτρια 50+ τοτε σε τετοια μαγιαζια εχει ευκαιριες για αυτους που τους ενδαφερει το ειδος.....

Συνάδελφε, συμφωνώ με την εντύπωσή σου. Κι εγώ με αυτή την αίσθηση έχω φύγει από εκεί. Δηλαδή ότι υπάρχουν ευκαιρίες για να γαμήσεις μέτρια 50+, χωρίς όμως να παίζει κάποια συγκεκριμένη φάση, αλλά κανονικό καμάκι. Κρίμα, έπρεπε να καθόσουν στο τραπέζι με τις κυρίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom