Νέα

Bar γνωριμιών στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Επισκέπτης
ρε φιλε τοση βλακεια πως την κουμανταρεις??? ποσταρεις σε οοοολα τα θρεντ μονο και μονο για να αυξησεις τα μηνυματα σου. ελεος
καλά εσύ τι ζόρι τραβάς τώρα το άτομο ζήτησε συμβουλές εσύ πως την έχεις δει δηλαδή ?
και δεν καταλαβαίνω μερικοί τι σας έχει πιάσει με τα μηνύματα μου μήπως έχεται την εντύπωση ότι φιλοδοξώ κάτι εδώ μέσα?

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλά εσύ τι ζόρι τραβάς τώρα το άτομο ζήτησε συμβουλές εσύ πως την έχεις δει δηλαδή ?
και δεν καταλαβαίνω μερικοί τι σας έχει πιάσει με τα μηνύματα μου μήπως έχεται την εντύπωση ότι φιλοδοξώ κάτι εδώ μέσα?

Γενικος Γραμματεας του Κ.Κ μπουρδελα.κομ? καλα τα λες, απλα ρε φιλε καποια στιγμη 3 απο τα`10 τελευταια μην ηταν δικα σου...οσα και να εχει να πει κανεις υπαρχει ενα οριο, στο κατω κατω ο κοσμος μπαινει εδω για να βλεπει διαφορετικες αποψεις οχι μονολογους...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδιά, ξεκολλήστε! ο kosthess έχει ξεκαθαρίσει με το ποστ του τι εννοούσε, κι εσείς μετά απ όλες τις επεξηγήσεις μπαίνετε για να πουλήσετε τρέλα; Μην κάνετε σαν τις "τρανς" στο θρεντ "πιάτσες θεσ/νίκης" που χαλάνε την συζήτηση. Πείτε επί της ουσίας κάτι. Αν πείτε "είστε μαλάκες απ τους λίγους που πιστεύετε ότι θα καταφέρετε κάτι στο καζίνο" εγώ θα το δεχτώ, αλλά μην λέτε κρυάδες που έχουν ξαναειπωθεί κιόλας. Με το συμπάθιο δηλαδή...

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά, ξεκολλήστε! ο kosthess έχει ξεκαθαρίσει με το ποστ του τι εννοούσε, κι εσείς μετά απ όλες τις επεξηγήσεις μπαίνετε για να πουλήσετε τρέλα; Μην κάνετε σαν τις "τρανς" στο θρεντ "πιάτσες θεσ/νίκης" που χαλάνε την συζήτηση. Πείτε επί της ουσίας κάτι. Αν πείτε "είστε μαλάκες απ τους λίγους που πιστεύετε ότι θα καταφέρετε κάτι στο καζίνο" εγώ θα το δεχτώ, αλλά μην λέτε κρυάδες που έχουν ξαναειπωθεί κιόλας. Με το συμπάθιο δηλαδή...

Συζητηση να γινεται για να περναει και η ωρα...δεν χρειαζεται ολα να τα παιρνουμε τις μετρητοις...και χαιρετισματα στην θεσσαλονικη που παω αυριο για δουλεια, εχει πολυ κρυο?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
προεδρε εχεις δικιο οπως και τοτε που εκανε το ποστ ο υποψηφιος ζιγκολο. για τον αλλον τον μηνυματομανη γινεται κουβεντα τωρα

Επισκέπτης
Γενικος Γραμματεας του Κ.Κ μπουρδελα.κομ? καλα τα λες, απλα ρε φιλε καποια στιγμη 3 απο τα`10 τελευταια μην ηταν δικα σου...οσα και να εχει να πει κανεις υπαρχει ενα οριο, στο κατω κατω ο κοσμος μπαινει εδω για να βλεπει διαφορετικες αποψεις οχι μονολογους...
εσύ τραβάς κανένα χοντρό ζόρι?

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Τι δεν καταλαβες απο οτι εγραψα? Θα καταλαβαινες και αν ή τι ζορι τραβαω...
λοιπον, ζορι τραβαω με πιο σοβαρα πραγματα...ενας πενηνταρης που δεν εχει ζωη ειναι λιγο δυσκολο να με ζορισει

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ρε ****** εχεις μαλωσει σε 28 thread με 750 διαφορετικα μελη. ολοι οι υπολοιποι ειναι λαθος???
χαλαρωσε λιγο και βρες και κατι αλλο στη ζωη σου εκτος απο το ποσταρισμα

Όχι προσωπικούς χαρακτηρισμούς. sonyp900

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε ****** εχεις μαλωσει σε 28 thread με 750 διαφορετικα μελη. ολοι οι υπολοιποι ειναι λαθος???
χαλαρωσε λιγο και βρες και κατι αλλο στη ζωη σου εκτος απο το ποσταρισμα

+10000000000000

εδιτ:

και ενα δωρακι μερες που ειναι
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Get_a_life[/url]

Επισκέπτης
pipiko κάνε σιλανς γιατί πολύ αέρα  πήρες οκ?

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
pipiko κάνε σιλανς γιατί πολύ αέρα  πήρες οκ?

Τα πιστευω σου αντανακλωνται στην συμπεριφορα σου...αδυνατεις να συμμετεχεις σε πολιτισμενη συζητηση...εισαι εγωμανιακος και ζητας την προσοχη ολων
εισαι κλασσικη περιπτωση κομπλεξικου και συμφωνουν περισσοτερα μελη και απο τα ποστ που εχεις δημοσιευσει. πατερας μου δεν εισαι για να μου πεις σιλανς και αμα θες να μου πεις κατι να το πεις με τον τροπο που σου μιλανε αλλιως  :birdman:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
αγαπητε sonyp900 σε παρακαλω τροποποιησε παλι τη λεξη που αλλαξες γιατι στην ελληνικη γλωσσα δεν στοιχειοθετει προσβολη η κακο χαρακτηρισμο. θα προτιμουσα να περιορισετε με καποιον τροπο τη δραση του Γ.Γ. αντι να θεωρειτε τη λεξη μπουφος προσβολη

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εγώ θα παρακαλούσα να ηρεμήσουμε λίγο όλοι μας και να αφήσουμε τα λεξικά και τις ειρωνίες.

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ θα παρακαλούσα να ηρεμήσουμε λίγο όλοι μας και να αφήσουμε τα λεξικά και τις ειρωνίες.

Εισαι μοδ, εχει γραφτει στο φορουμ 1 χρονο πριν τον ΓΓ και εχεις τα μισα ποστ, αυτο τα λεει ολα, τελος παντων ολα καλα, δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας αλλα τα "σιλανς" κτλ θα επρεπε να επικρινονται επισης

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
εγω ζητησα κατι. συγκρινοντας στασεις και συμπεριφορες πιστευω οτι διατηρω ενα επιπεδο. τη λεξη μπουφος τη χρησιμοποιω συχνα και εισαι ο μονος που αντεδρασες. λυπαμαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom