Νέα

Bar γνωριμιών στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ε οχι κ κυριες? κυρατσες 8ελεις να πεις!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ε οχι κ κυριες? κυρατσες 8ελεις να πεις!

Πράγματι, κυράτσες. Ωστόσο ο συναγωνιστής όντως θα έπρεπε να καθόταν μαζί τους τουλάχιστον για να κόψει αν έχει ψωμί η κατάσταση. Προσωπικό αυτό θα ήθελα να κάνω σε αντίστοιχη κατάσταση, δεν σκέφτηκα να κάνω τέτοια ερώτηση (αν υπάρχουν τίποτα κυράτσες να κάτσουμε στην παρέα τους) στην γκαρσόνα όταν πήγα εγώ. Αν ήταν μέτριες προς καλές τότε το προχωράς το πράγμα. Αν πάλι ήταν μέτριες προς μπάζα τότε ίσως ψάχνεις αν μπορείς να το παίξεις ζιγκολό για να βγάλεις κανένα χαρτζηλίκι

Zlap

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε συναγωνιστή αν πηγαινα τωρα και μου τύχαινε η ιδια κατασταση θα καθόμουν σιγουρα στο τραπέζι τους..Αλλα τότε σκεφτόμουν αλλιως και δεν αντέδρασα όπως θα έπρεπε...Στερνή μου γνώση να σε είχα πρωτα... :headbang: :headbang:
Όταν θα ξαναέρθω θεσσαλονίκη πάντως θα προσπαθήσω να ξαναπάω σε κάποιο από αυτα τα μαγαζιά μήπως και τωρα χειριστώ κάποια κατάσταση καλύτερα... :)
Πάντως αν κάποιος έκανε έστω και γνωριμία σε τέτοιο μαγαζί κάλα είναι να το καταθέσει ....

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
φιλε jonywoo σου εγραψα για το σολ και ειπεσ οτι πηγεσ. αν θες μου λες αν βρικες αυτο που σου ειπα και αν επεκσε τιποτα

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
φίλε κοντέ δυστυχώς και όταν πήγα εγώ αλλά και όταν πήγαν 2 φιλαράκια που τους ανέφερα το μαγαζί και ψήθηκαν δεν έπαιξε τίποτα.
Δεν λέω ότι μου έγραψες λάθος πληροφορίες, οι πληροφορίες σου ότι παίζουν σκηνικά στο σολ πρέπει να είναι σωστές και τις άκουσα και από αλλού. Απλά απ ότι κατάλαβα δεν κάνουν όλες οι κοπέλες πριβέ, κάποιες μάλιστα παρεξηγήθηκαν κιόλας όταν πήγαν να τις ψαρέψουν για πριβέ. Όπως έγραψα η εντύπωση που έχω είναι ότι πριβέ κάνουν μόνο κάποιες και κυρίως οι μαύρες. Ωστόσο οι μαύρες που είδα εγώ δεν μου έκαναν αίσθηση οπότε ούτε εγώ το επιχείρησα να ψαρέψω αυτές, ούτε τα φιλαράκια μου

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
καλησπερα john ετσι ειναι και αν θημασε καλα σου ειχα πει οτι η κοπελα ειναι μαυρη και σου ειχα δοσει και το ονομα. δεν σε εστειλα στα κουτουρου για ασπρες δεν τρεχει καστανο

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
καλησπερα john ετσι ειναι και αν θημασε καλα σου ειχα πει οτι η κοπελα ειναι μαυρη και σου ειχα δοσει και το ονομα. δεν σε εστειλα στα κουτουρου για ασπρες δεν τρεχει καστανο

Ναι, συνάδελφε, φυσικά και θυμάμαι ότι μου είχες πει για μία συγκεκριμένη μαύρη, φυσικά και δεν σου παραπονιέμαι και σου ζητάω τα ρέστα κι από πάνω. Απλά οι μαύρες που ήταν εκεί όταν πήγα δεν μου έκαναν και πολύ κλικ οπότε προτίμησα να δοκιμάσω 2-3 καλές κοπέλες που είχε το μαγαζί. Ήλπιζα ότι αν κάνει μία  πριβέ τότε μπορεί να κάνουν κι άλλες. Ωστόσο φαίνεται ότι δεν κάνουν, τουλάχιστον αν δεν ξέρουν τον πελάτη.

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
απο οτι μοθ εχει πει ο φηλος μου και μενα μονο η σιγκεκριμενη κανει τετεια κολπα εκει και γο ουτε ποθ πσαχτικα για αλες. δεν κσερο αν παιζει τιποτα για μετα το σχολασμα

kosthess

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια.πως μπορει να γινει καποιος ζιγκολο στη θεσσαλονικη.σε ποιοα μεροι εχει ματσωμενες οπου μπορει να γινει κατι.δεν ξερω που να βρω.

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια.πως μπορει να γινει καποιος ζιγκολο στη θεσσαλονικη.σε ποιοα μεροι εχει ματσωμενες οπου μπορει να γινει κατι.δεν ξερω που να βρω.

μπορεις να ρωτησεις στον ΟΑΕΔ αν ψαχνεις δουλεια

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
το μαλακομαγνητη εχει αυτο το site πλεον...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ειναι αληθεια...ο καθενας εχει της ψωλης του τον χαβα...Αλλοι ψαχνουν να πληρωσουν 100,200,500,1000 για καμια καλη βιζιτα...κι ολας ψαχνει να γαμησει και να πληρωθει κι ολας...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Βασικά για να μαστε δίκαιοι προς το παιδί όλοι ελπίζαμε αρχικά στο συγκεκριμένο τόπικ να παίζει σε μαγαζί καμία κατάσταση με ώριμες κυρίες που να ψάχνουν να γαμηθούν και να δίνουν και κανένα φιλοδώρημα, ωστόσο φαίνεται ότι παπάρια παίζει κάτι τέτοιο... Ούτε καν να ψάχνουν να γαμηθούν χωρίς αντάλλαγμα.
Γενικά πάντως αν ψήνεται ο φίλος ας δει τα μαγαζιά που γράφονται στην αρχή του παρόντος τόπικ και αν έχει υπομονή ας δοκιμάσει ελεύθερα

kosthess

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω johnwoo.αυτα τα μαγαζια τα ξερω και εγω.οχι ολα βεβαια.μια φορα ειχε τυχει να παω αλλα ημουν σπορος και δεν ηξερα τι γινοταν.μουφα μου φαινονται.παντως ρε τσακαλια τα πραγματα στο εξωτερικο ειναι ολυ πιο ευκολα.υπαρχουνε μαγαζια που πηγαινεις και σε ψωνιζουνε 40αρες.εχω ακουσει οτι κατι μπορει να γινει στο καζινο στη θεσσαλονικη.και οσο για ενα παιδι που ειπε οτι σε αυτα τα μαγαζια θα βρεις γυναικες απο τη πυλαια,δν παιζει τετιοια φαση.ειμαι απο πυλαια και ξερω.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ευχαριστω johnwoo.αυτα τα μαγαζια τα ξερω και εγω.οχι ολα βεβαια.μια φορα ειχε τυχει να παω αλλα ημουν σπορος και δεν ηξερα τι γινοταν.μουφα μου φαινονται.παντως ρε τσακαλια τα πραγματα στο εξωτερικο ειναι ολυ πιο ευκολα.υπαρχουνε μαγαζια που πηγαινεις και σε ψωνιζουνε 40αρες.εχω ακουσει οτι κατι μπορει να γινει στο καζινο στη θεσσαλονικη.και οσο για ενα παιδι που ειπε οτι σε αυτα τα μαγαζια θα βρεις γυναικες απο τη πυλαια,δν παιζει τετιοια φαση.ειμαι απο πυλαια και ξερω.

Τίποτα, συνάδελφε. Για το εξωτερικό ας τα να πάνε... Κι εγώ έτσι ήξερα, ότι δηλαδή σε Αγγλία, Η.Π.Α., Γερμανία κλπ. υπάρχουν όντως τέτοια μαγαζιά και παίζει τέτοια φάση. Απ' την ίσως να είναι και αυτά λίγο παραφουσκωμένα, όπως ήταν και οι πληροφορίες για αυτά της Θεσσαλονίκης.
Το σχόλιο για Πυλαία δεν το θυμάμαι, αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου, φίλε. Χωρίς να έχω ρατσιστική διάθεση πρέπει να πω ότι τις φορές που πήγα προς τα εκεί, οι γιαγιάδες που την έπεφταν σε εκείνα τα μαγαζιά μου φάνηκαν πιο west side κατάσταση, δηλαδή λιγότερο γκλάμουρ απ ότι το παίζουν οι γιαγιάδες της ανατολικής θεσ/νίκης.
Πλάκα-πλάκα το καζίνο είναι καλή ιδέα. Δεν είμαι του τζόγου, αλλά μία φορά που είχα πάει για να δω τι παίζει (όχι από γκόμενες, γενικά να δω την όλη φάση) πήρε το μάτι μου πολλές ξέκωλες θειες που μου φάνηκαν καλές περιπτώσεις για τέτοιες καταστάσεις. Να σε ψωνίσουν αυτές μάλλον δύσκολο, δεν πρέπει να παίζει τέτοια οργανωμένη φάση, αλλά λίγο να τους κουνηθείς κάτι θα γίνεται...

kosthess

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου johnwoo πιστευω οτι στο καζινο κατι μπορει να γινει.αν πας κυριλατος για κανενα ποτο πιστευω οτι μπορει να ψαρεψεις καμια απο της δηθεν κυριες.απο αυτες τις 40αρες που βλεπεις και ειναι και καλα απο ανωτερα κοινωνικα στρωματα αλλα  οι πιο σκυλες ειναι αυτες.απο την αλλη πιστευω οτι ενδεχωμενος μπορει να ειναι κυκλωμα.εννοω οτι μπορει να γνωρισεις καμια εντελως τυχαια και αυτη με τη σειρα της αφου κανει παιχνιδι μαζι σου να σε γνωρισει σε φιλες τις.δεν ξερω αν συμφωεις μαζι μου

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
φιλε μου johnwoo πιστευω οτι στο καζινο κατι μπορει να γινει.αν πας κυριλατος για κανενα ποτο πιστευω οτι μπορει να ψαρεψεις καμια απο της δηθεν κυριες.απο αυτες τις 40αρες που βλεπεις και ειναι και καλα απο ανωτερα κοινωνικα στρωματα αλλα  οι πιο σκυλες ειναι αυτες.απο την αλλη πιστευω οτι ενδεχωμενος μπορει να ειναι κυκλωμα.εννοω οτι μπορει να γνωρισεις καμια εντελως τυχαια και αυτη με τη σειρα της αφου κανει παιχνιδι μαζι σου να σε γνωρισει σε φιλες τις.δεν ξερω αν συμφωεις μαζι μου

Αυτό για το κύκλωμα και από το να πας για να γαμήσεις μία σιτεμένη να καταλήξεις να γίνεις ζιγκολό σε κλειστό κύκλο το βρίσκω μάλλον απίθανο, αλλά γενικά συμφωνώ μαζί σου.
Οπότε τι προτείνεις; Να πάμε στο καζίνο με σμόκιν και παπιγιόν και να πίνουμε βότκα-μαρτίνι και να ψαρεύουμε θειες; Δεν ξέρω αν έχω ακόμη την υπομονή για να δοκιμάζω τέτοια σκηνικά, αλλά φαντάζομαι ότι άμα σου τύχει να είσαι με κανέναν ακόμα για παρέα τότε το δοκιμάζεις μια φορά για το χαβαλέ.
Βέβαια οι περισσότερες θειες που είδα εγώ εκεί μέσα δεν έμοιαζαν από τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα, αλλά για απλές σιτεμένες γκόμενες που πήγανε να φάνε κανένα 50άρικο στους κουλοχέρηδες.
Όμως από τις διάφορες προτάσεις και ιδέες που αναφέρθηκαν σ αυτό το θρεντ κατά καιρούς και αποδείχθηκαν σχεδόν όλες μούφα, η δικιά σου ιδέα για το καζίνο ακούγεται η πιο λογική. Κανένας άλλος φίλος δεν θα μας δώσει την άποψή του; Psaxnw, εσύ που είσαι και καλό παιδί μην είσαι τόσο επιθετικός με τον συνάδελφο. Δώσε καμιά ιδέα, αφού είσαι πάλιουρας όλο και κάτι θα έχεις να προσθέσεις

kosthess

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
παντως εγω το φιλο με το ονομα psaxnw τον συμπαθω.ολοι ειμαστε μια παρεα και καταθετουμε τις αποψεις μας.και ολες ειναι σεβαστες.φιλε μου johnwoo πιστευω οτι ειναι καλη ιδεα.δεν εχουμε να χασουμε και τιποτα με το να δοκιμασουμε.με υπομονη πιστευω οτι κατι θα κερδισεις.σκεψου απλα και λογικα.που αλλου θα μπορουσες να κανεις κατι με μια καλη 40αρα?δεν υπαρχει κανενα αλλο μερος.τουλαχιστον εφω δεν μπορω να σκεφτω.γιατι ρε παιδια κακα τα ψεμματα αυτες γουσταρουν τεκνα.περιμενω απαντηση σου φιλε μου johnwoo

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Έχεις δίκιο, φίλε μου. Δεν πρέπει να υπάρουν πολλές καλές λύσεις για το θέμα που αναφέρουμε οπότε αυτή με το καζίνο είναι η καλύτερη που έχω δει μέχρι τώρα. Αξίζει μία δοκιμή. Σίγουρα υπάρχουν πολλές 40άρες+ που ψάχνουν τεκνά εκεί έξω, αλλά το πρόβλημα είναι πώς τις βρίσκεις και πώς σε βρίσκουν;

kosthess

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι λεω εγω.σκας εκει μυτη με κανενα κολλητο,αλλα καλυτερα θα ηταν μονος.οι καλες δουλειες ετσι γινονται.πηγαινεις κουστουματος κ κοβεις κινηση.πιστευω οτι αμα πλησιασεις εσυ καμια και της την πεσεις μετα ολα θα γινουν αυτοματα.εννοω καμια με λεφτα.εν συνεχεια εφοσον γνωριστειτε και κανετε σεξ πετα και τιποτα εγω με τοσα που σο προσφερα εσυ κανενα δωρακι δν θα μου κανεις.και μετα την κανεις παχνιδι.πιστευω οτι εχουμε ελπιδες ολοι ετσι.τωρα δεν παιρνω και ορκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom