mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
ε οχι κ κυριες? κυρατσες 8ελεις να πεις!
ε οχι κ κυριες? κυρατσες 8ελεις να πεις!
καλησπερα john ετσι ειναι και αν θημασε καλα σου ειχα πει οτι η κοπελα ειναι μαυρη και σου ειχα δοσει και το ονομα. δεν σε εστειλα στα κουτουρου για ασπρες δεν τρεχει καστανο
καλησπερα παιδια.πως μπορει να γινει καποιος ζιγκολο στη θεσσαλονικη.σε ποιοα μεροι εχει ματσωμενες οπου μπορει να γινει κατι.δεν ξερω που να βρω.
το μαλακομαγνητη εχει αυτο το site πλεον...καλησπερα παιδια.πως μπορει να γινει καποιος ζιγκολο στη θεσσαλονικη.σε ποιοα μεροι εχει ματσωμενες οπου μπορει να γινει κατι.δεν ξερω που να βρω.
ευχαριστω johnwoo.αυτα τα μαγαζια τα ξερω και εγω.οχι ολα βεβαια.μια φορα ειχε τυχει να παω αλλα ημουν σπορος και δεν ηξερα τι γινοταν.μουφα μου φαινονται.παντως ρε τσακαλια τα πραγματα στο εξωτερικο ειναι ολυ πιο ευκολα.υπαρχουνε μαγαζια που πηγαινεις και σε ψωνιζουνε 40αρες.εχω ακουσει οτι κατι μπορει να γινει στο καζινο στη θεσσαλονικη.και οσο για ενα παιδι που ειπε οτι σε αυτα τα μαγαζια θα βρεις γυναικες απο τη πυλαια,δν παιζει τετιοια φαση.ειμαι απο πυλαια και ξερω.
φιλε μου johnwoo πιστευω οτι στο καζινο κατι μπορει να γινει.αν πας κυριλατος για κανενα ποτο πιστευω οτι μπορει να ψαρεψεις καμια απο της δηθεν κυριες.απο αυτες τις 40αρες που βλεπεις και ειναι και καλα απο ανωτερα κοινωνικα στρωματα αλλα οι πιο σκυλες ειναι αυτες.απο την αλλη πιστευω οτι ενδεχωμενος μπορει να ειναι κυκλωμα.εννοω οτι μπορει να γνωρισεις καμια εντελως τυχαια και αυτη με τη σειρα της αφου κανει παιχνιδι μαζι σου να σε γνωρισει σε φιλες τις.δεν ξερω αν συμφωεις μαζι μου