Νέα

Bar γνωριμιών στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Διαβάζοντας διάφορες συζητήσεις στο forum περί ζιγκολό κλπ. κλπ. θυμήθηκα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Στον Οδηγό Πονηρής Εξόδου Θεσσαλονίκης του Alchemist (εξαιρετικό έργο παρεμπιπτόντως), υπήρχε ένα κομμάτι για τα λεγόμενα "bar γνωριμιών". Παραθέτω το παρακάτω απόσπασμα για να καταλάβετε:

"Πιο αδόκιμος όρος είναι εκείνος του μπαρ γνωριμιών, που διαφέρει σε πολλά από το απλό κωλόμπαρο, ώστε να χαρακτηρίζεται με άλλη ονομασία. Μπαρ γνωριμιών είναι τα μαγαζιά εκείνα στα οποία συνωστίζονται άντρες και γυναίκες με σκοπό να κάνουν γνωριμίες. Ζιγκολό, πόρνες, τεκνά, τεκνατζούδες Πανοραμίτισσες και Πυλαιώτισσες προχωρημένης ηλικίας αλλά ευκατάστατες, είναι κάποια από τα άτομα που θα συναντήσει κανείς σε τέτοιου είδους μαγαζιά. Πάντως οι πλούσιες πληρώνουν αδρά το φρέσκο αντρικό κρέας. Χειρουργήστε ελεύθερα και με τις ευχές μου…και αν είστε καλοί, μπορεί να βγάλετε και αμαξάκι. Στα μαγαζιά αυτά τα ταμπού των ανδρών-κυνηγών καταρρίπτονται επικίνδυνα. Τρεχάτε!!!!" (Alchemist, 2005).

Προσωπικά ποτέ δεν έχω πάει σε τέτοιο μαγαζί, και μόνο 1-2 ιστορίες να έχω ακούσει από γνωστούς γνωστών κλπ. κλπ. Έχει δοκιμάσει κανείς να πάει σε κάποιο τέτοιο μαγαζί; Δηλαδή αν είσαι όντως τεκνό υπάρχει περίπτωση να ψαρέψεις καμιά ωραία ώριμη γκόμενα να την γαμήσεις και να σου δώσει και φιλοδώρημα από πάνω; Έχει κανείς κανένα συγκεκριμένο να προτείνει;
Απευθύνω την ερώτησή μου στον ίδιο τον Alchemist, στον Vanzel ο οποίος φαίνεται εξαιρετικά καταρτισμένος στον χώρο της Θεσ/νίκης, αλλά και γενικά στους θεσσαλονικείς γνώστες. Σας ευχαριστώ, προκαταβολικά

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Να θυμίσουμε μερικά από ότι είχε προτείνει και ο Alchemist
-Παρατράγουδα (Γιαννιτσών 110)
-Ζορμπάς (Αλκμήνης & Τσορλίνη 23)
-Μεταξύ μας (Γιαννιτσών 43)
-Όπα-όπα (Οδυσσέως 5)
-Εγώ & Εσύ (Τσορλίνη 26)
-Κραγιόν (Γιαννιτσών 110)
-Ρεφρέν (Τσορλίνη 28 & Γιαννιτσών) είναι μερικά μαγαζιά για "μοναχικούς"ή άτομα που ψάχνονται γενικότερα

Επισκέπτης
Σωστός! και ευχαριστώ, Vanzel, αλλά περίμενα κάτι πιο συγκεκριμένο. Καμιά προσωπική εντύπωση... Έχεις δοκιμάσει (εσύ ή κάποιος άλλος) τέτοια μαγαζιά? Τι φάση παίζει? Πώς λειτουργεί η κατάσταση?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Όχι δεν έχω δοκιμάσει φάση.Το επιχείρησαν 2 γνωστοί μου αλλά καμιά φάση (Χρ. Πίψου στον πλακόστρωτο) ήταν ένα "κέντρο διασκέδασης" Δ διαλογής και τίποτα περισσότερο!Για να μου πούνε κάτι τέτοιο λογικά η όλη φάση γίνεται διακριτικά

Επισκέπτης
αυτά που προτείνει όμως ο Alchemist θα είναι επιβεβαιωμένα, έτσι? Κανείς που να έχει δοκιμάσει τέτοιο μαγαζί?

Επισκέπτης
λοιπόν, αφού δεν είχε κανείς να πει κάτι, τσέκαρα εγώ τα μπαρ γνωριμιών που περιγράφει ο alchemist, και φρίκαρα!!!
Κατ' αρχάς πρόκειται περισσότερο για μπουζούκια γνωριμιών παρά για μπαρ γνωριμιών. Επίσης περίμενα ότι τα μέρη θα ήταν παρακμιακά, αλλά όχι τόσο πια... Είναι όλα κάτι άθλια μπουζουκομάγαζα σαν να έχουν βγει από ταινίες με τον Ψάλτη, τελείως δεκαετία του 80, όπου ο νεότερος θαμώνας είναι 40φεύγα. Βλέποντας τον κόσμο που μπαινοέβγαινε αλλά και μπαίνοντας σε ένα για να κοιτάξω έχω να σχολιάσω ότι οι περισσότερες "κυρίες" που πηγαίνουν εκεί είναι σαν να έχουν βγει από τα συρτάρια του νεκροτομείου...! Έχει κάτι άθλιες γριές 60-70 χρονών που δεν τις γαμάει ούτε αξιοπρεπής ρωσοπόντιος μετά από 12 ρετσίνες... Αν και έχει και μερικές καλύτερες για να μην είμαι ισοπεδωτικός. Πάντως τεκνά δεν είδα... Όλοι οι άντρες που πάνε εκεί για να χτυπήσουν τις γριές είναι 50άρηδες με το σουλούπι του Κωσταντάρα... Έλεος...

Δεν υπάρχει ρε παιδιά καμία πιο αξιοπρεπής φάση για να πουλήσει ζιγκολίκι κανείς??? Αυτά τα μπαρ γνωριμιών είναι μόνο για νεκρόφιλους μου φαίνεται...

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
OK δυστυχώς οι πληροφορίες για κέντρο διασκέδασης Δ διαλογής  ήταν σωστές! Τουλάχιστον τώρα είμαστε σίγουροι. Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα  :grin:

Επισκέπτης
Κοίτα, τουλάχιστον έστω και διακριτικά σίγουρα θα μπορεί να γίνει κάτι σε αυτά τα μέρη. Μάλιστα έτσι όπως ήταν οι περισσότερες γριές εκεί μέσα (και λαμβάνοντας υπόψη πώς ήταν και οι υπόλοιποι άντρες) είμαι βέβαιος ότι αν είσαι κάτω των 30 θα πέσουν σίγουρα όλες πάνω σου και θα σου κολλήσουν, αλλά τέτοιες που είναι οι περισσότερες τι να τις κάνεις... Καλή η ζιγκολό-φάση, αλλά μέχρι κάποιο όριο. Τώρα αν κάποιος έχει το κουράγιο να το ψάξει καλύτερα τότε τον παραδέχομαι!  :)

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Κοίτα δεν θέλω να ανάψω φωτίες για πράγματα που δεν έχω διαπιστώσει ιδίοις όμασι όμως κυκλοφορεί μια φήμη για ανεξάρτητες κοπέλλες(φοιτήτριες;;;) που βρίσκουν πελάτες στο Lido.Demi φάση μεταξύ flirt γαμισιού παρτούζας και πληρωμής.

Αν καποίος νεότερος γνωρίζει για αυτό καλό θα ήταν να ενημερώσει.

Προσωπικά εγώ το άκουσα απο παιδί σε παρεά ο οποίος έχει καφετέρια παραλιακή και έψαχνε για άλλους να πάει τσάρκα.Εγώ είχα να πάρω την κοπέλλα και δεν ακολούθησα.Το όλο συμβάν τον περασμένο Απρίλιο.Γενικά έιμαι λίγο επιφυλακτικός γιατί φιδέμπορες πολλοι και παντού...

Επισκέπτης
  Κοίτα δεν θέλω να ανάψω φωτίες για πράγματα που δεν έχω διαπιστώσει ιδίοις όμασι όμως κυκλοφορεί μια φήμη για ανεξάρτητες κοπέλλες(φοιτήτριες;;;) που βρίσκουν πελάτες στο Lido.Demi φάση μεταξύ flirt γαμισιού παρτούζας και πληρωμής.

Αν καποίος νεότερος γνωρίζει για αυτό καλό θα ήταν να ενημερώσει.

Προσωπικά εγώ το άκουσα απο παιδί σε παρεά ο οποίος έχει καφετέρια παραλιακή και έψαχνε για άλλους να πάει τσάρκα.Εγώ είχα να πάρω την κοπέλλα και δεν ακολούθησα.Το όλο συμβάν τον περασμένο Απρίλιο.Γενικά έιμαι λίγο επιφυλακτικός γιατί φιδέμπορες πολλοι και παντού...

τότε ίσως αξίζει διερεύνηση το θέμα, αλλά ποιο είναι το Lido, φίλε; Κάτι μου λέει το όνομα αλλά...

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Ένα απο τα clubs που μαζεύει κυρίως ηλικίες 18~30.Στο Αεροδρόμιο.

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Άσχετο με τη Θεσσαλονίκη αλλά σχετικό με το "ερασιτεχνικό".

Μου έχει τύχει σε στρηπτιζάδικο στην Αθήνα και όχι από τα πολύ γνωστά να πετύχω παρέα τρεις πιτσιρίκες 20-22 και καλά πελάτισες. Κανονική φάση, τζην, μπλουζάκια κλπ. Κάνα μισάωρο πίναν μόνες τους και έδειχναν να το γλεντάν ιδιαίτερα. Σε κάποια φάση τις πλεύρισε μια παρέα μεσόκοποι, κουστουμάτοι, τις κέρασε κάποια ποτά, τις πήρε στο τραπέζι τους, αρχίσαν χέρια, φιλιά κλπ και κάποια στιγμή τις πήραν και έφυγαν. Παρά το ότι ξαναπήγα πολλές φορές εκεί δεν τις ξαναπέτυχα.

gnffilos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΜΑΓΑΖΙΑ κονσοματζιδικα στη Σαλονικη(γυναικειο ποτο 10€)

τετ α τετ... στη ολγας στο υψος ευζωνων
m&u....στη Νατσινα κοντα εγνατια με μαρτιου
αφρος...κοντα παπαναστασιου με μποτσαρη

παιζει μονο κονσομασιον.. αμα εισαι μαγκας με μπλα μπλα και τακτικος πελατης ολο και κατι θα φατε εκτος μαγαζιου...τζαμπε..να κερασετε και κανα ποτο ομως...ανα καιρους εχει καλα μουνια....εχω καιρο να παω βεβαια

mafiaboy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
στο αφρος δουλευε μια κολητη μου...και επειδη ειδα τι φαση παιζει...δεν τρως που να χτυπας το κεφαλι σου...απλα σου μιλανε σου μιλανε μεχρι να σταματισεις να κερνας ποτα...
επειδη την ρωτισα κιολας μου ειπε οτι το εκανε επειδη ειχε καλα λεφτα
και στην ουσια ηταν σαν να παρεχεισ ψυχολογικη υποστηριξη σε παππουδια...κλαιν μαιν δλδ..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
στο αφρος δουλευε μια κολητη μου...και επειδη ειδα τι φαση παιζει...δεν τρως που να χτυπας το κεφαλι σου...απλα σου μιλανε σου μιλανε μεχρι να σταματισεις να κερνας ποτα...
επειδη την ρωτισα κιολας μου ειπε οτι το εκανε επειδη ειχε καλα λεφτα
και στην ουσια ηταν σαν να παρεχεισ ψυχολογικη υποστηριξη σε παππουδια...κλαιν μαιν δλδ..

προτεινω φιλε στους υπευθυνουσ του σαιτ να απαγορευτει πασα συζητηση με θεμα τα μπαρ με κονσομασιον..μεγαλη κοροιδια ποιο μεγαλη πιθανοτητα ειναι να βγαλεις καμμια γκομενα  σε μια τσαρκα μεσημεριανη σε μια καφερερια παρα σε αυτα πολυ παραμυθι πολυ ψεμα και μου κανει εντυπωση πως υπαρχουν τοσοι αφελεις που χαλανε τοσα λεφτα ..και υπαρχουν πολλα... δεν εχουν καμμια σχεση με πληρωμενο ερωτα..πληνελαχιστον εξαιρεσεων στην επαρχια..παρακαλω να διαψευστω εαν δεν εχω δικαιο

Bratsis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Δύσκολο το θέμα παιδιά καθότι δεν παίζουν πολλά, από όσα έχω δει στα clubs που πηγαίνω συχνά που γυρίζω σε όλη την πόλη. Το καλοκαιρινό Lido προσέφερε αρκετό οφθαλμόλουτρο, ωστόσο μηδαμινές ευκαιρίες για one night stand. Δύο φορές που κατόρθωσα να φέρω κοπέλες στο τραπέζι μου, η μία ήθελε σχέση και η άλλη δεν ήξερε τι ήθελε (η οποία ήταν και με μια φίλη της που δεν βλεπόταν), αλλά μάλλον θα ήρθε για το τσάμπα κέρασμα.

Γνωστό σε όλους τους κύκλους ωστόσο είναι οτι το Goldfish στη Βογατσικού είναι μαγαζί στο οποίο μπορεί κάποιος να κάνει νέες γνωριμίες, καθώς βοηθάει και το ίδιο το μαγαζί που είναι στενό και είναι ο ένας επάνω στον άλλο, αλλά και οτι λίγο ή πολύ, μεγάλο ποσοστό φοιτητριών και λοιπών από 18 μέχρι 30-32 θα περάσουν μια βόλτα από εκεί μέχρι τις 2, πριν φύγουν για ΦΙΞ μεριά. Εμένα πέρσι μου έτυχε καλή φάση με μια φοιτήτρια ιατρικής εκεί μέσα. Πέραν τούτου δεν μου έχει τύχει κάτι αξιόλογο σε κάποιο club.

polpasa

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
παιδια μακρια απο μπαρ κονσομασιον, πιο ευκολο να πηδηξετε σε απλο μπαρ απ' οτι εκει, στοχος ειναι η τσεπη σας.
προτεινω τα μπουζουκια οπου εχουν και γυναικες για παρεα.
δηλαδη πας εκει με ενα φιλο (οχι παραπανω) και περνεις ενα μπουκαλι.
λες στον σερβιτορο '' ειμαστε μονοι, καμια παρεα θα κανονισεις?''
εαν εχει θα σου φερει.
αυτα τα μαγαζια επειδη δεν πανε αρκετες γυναικες πολλα εχουν δικες τους οπου καποιες απο αυτες το εκμεταλευονται για γνωριμιες.
εαν θελει η γκομενα θα παρεις τηλεφωνακι.
αλλα εκει δεν κερνας ποτα εαν θελει να πιει πινει απο το μπουκαλι σου.
οχι την γκαζοζα 20€, ετσι δεν χανεις τιποτα.
εγω εχω βγαλει κανα δυο φορες καλη ακρη.
καποιος φιλος μου εχει πει για πολυ καλες καταστασεις στη χαλκιδονα θεσσαλονικης αλλα δεν εμαθα λεπτομεριες.
ξερει κανεις κατι?

nantine

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Απο πότε τα μπουζουκια Ω κατηγορίας(μεταξυ μας κλπ)έχουν ονομαστεί Bar Γνωριμιών?Και στο Ζυγο το ιδιο παιζει μπουζουκια και κονσομασιον...Στα αλλα που ειναι σκετα κονσομασιον ποιος περιμενει οτι θα γαμησει?Αν εξαιρεσουμε μερικα που ειχαν καβαντζα και πλεον δεν υπαρχουν.Κερνας κερνας....κουβεντα  πολυ και αν σε πιασει γκομενο η Κυρια τοτε κατι μπορει να παρεις...Αλλα πρωτα θα ακουμπησεις πολλα

nantine

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αλλη  περιπτωση ειναι και τα ladies night για γνωριμιες Αντρων και γυναικων.Παλι αμφιλεγομενη κατάσταση αλλα ποτέ δεν ξερεις όλο και κάτι θα συμβει....

jiraiya

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Πάντως, όπως είπε και κάποιος προηγούμενα, έχω ακούσει κι εγώ από ταξιτζίδες πολλές φορές για φοιτήτριες που κάνουν πολλά πράγματα έναντι αμοιβής και κάνουν πιάτσα στο Λίντο ή στο Κολονιάλ. Αν οι ταρίφες μας πουν πώς και τι, θα ήμασταν χαρούμενοι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom