Νέα

Bachelor Party

• Μέλος που άνοιξε το νήμα m1k3l4m4r
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stevesteve

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Κατσε να ξαναγραψω διοτι δεν ανεβηκε η κριτικη μου.Το λοιπον θα πατε σε ενα γαμωξενοδοχειο.Θα παρετε ο καθενας ενα δωματιο.Μην σκασετε ολοι μαζι.Αφηστε 5 λκεπτα κενα.Αφου θα παρετε εκαστος και απο ενα δωματιο θα ερθουν να σας βρουν και οι πουτανες.Μια σε καθε δωματιο.Αφου ερθουν ολοι θα τηλε/τε μεταξυ σας και θα πατε ολοι σε ενα δωματιο.Θα αλληλογαμηθητε και μετα παλυ στα δωματια σας.Εμεις στο κρεολη σε ιδια φαση ετσι το καναμε.Απλασ ενημερωστε το γραφειο για το τι θα κανετε.Οσο για το γραφειο ξερουν οι παλιοι του σαιτ.ελπιζω να πετυχετε τον θεαρεστο σκοπο σας και οταν θα γαματε να αναφωνητε ζητω το bourdela.com :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Κατσε να ξαναγραψω διοτι δεν ανεβηκε η κριτικη μου.Το λοιπον θα πατε σε ενα γαμωξενοδοχειο.Θα παρετε ο καθενας ενα δωματιο.Μην σκασετε ολοι μαζι.Αφηστε 5 λκεπτα κενα.Αφου θα παρετε εκαστος και απο ενα δωματιο θα ερθουν να σας βρουν και οι πουτανες.Μια σε καθε δωματιο.Αφου ερθουν ολοι θα τηλε/τε μεταξυ σας και θα πατε ολοι σε ενα δωματιο.Θα αλληλογαμηθητε και μετα παλυ στα δωματια σας.Εμεις στο κρεολη σε ιδια φαση ετσι το καναμε.Απλασ ενημερωστε το γραφειο για το τι θα κανετε.Οσο για το γραφειο ξερουν οι παλιοι του σαιτ.ελπιζω να πετυχετε τον θεαρεστο σκοπο σας και οταν θα γαματε να αναφωνητε ζητω το bourdela.com :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά άν γίνει αυτό το πάρτυ έτσι όπως το περιέγραψε , με αυτό το μπάζετ , δεν περνάω ούτε να με κεράσουν  ;) :rolleyes: :2funny: :rockon:

ά να μας ζήσουν τα παιδιά ,ξεκινάν με τους καλύτερους οιωνούς  ;) :rolleyes:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αν ήταν για Κύπρο ξέρω να σου πώ  τύπε μια φανταστική βιλίτσα μες τα βουνά , δεν σας βρίσκει η νύφη ούτε με τζιπιές(σε περίπτωση που της έρθει η φαεινή ιδέα να κάνει έκπληξη στο αγαπάκι-τρου στόρι ). Ελλάδα  δεν έτυχε να ασχοληθώ.
To "O CrashTest" το δεχτηκες βλεπω.
Σιγουρα θα γεμισες περηφανια οταν σε θεωρησαν εναν απο εμας.  :rockon:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
To "O CrashTest" το δεχτηκες βλεπω.
Σιγουρα θα γεμισες περηφανια οταν σε θεωρησαν εναν απο εμας.  :rockon:

Απλά δεν έψχω κόμπλεξ με τον ανδρισμό μου τύπε. :2funny:  Οι απόψεις μου καλό είναι να θεωρούνται ασεξουαλ.

*Έναν από σας?  :2funny:Ποιούς δλδ?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Απλά δεν έψχω κόμπλεξ με τον ανδρισμό μου τύπε. :2funny:  Οι απόψεις μου καλό είναι να θεωρούνται ασεξουαλ.

*Έναν από σας?  :2funny:Ποιούς δλδ?
σκληροπυρινικους μπουρδελιαριδες που ξερουν απο γαμησια και δινουν συμβουλες στους νεους.  :2funny:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.311
Πόντοι
5.595
Καλα να περασετε παιδες... ;)
Αλλα προσοχη μην ξυπνησετε καπως ετσι... :2funny:

OP
OP
M

m1k3l4m4r

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Λες να χασουμε το γαμπρο!!! Μπααα δε νομιζω, ειπαμε αλλα οχι κι ετσι!!!

Γυναικες :tits: θα βρουμε, σπιτι που θα βρουμε  :headbang:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Δυστυχώς στο πατρικο του γαμπρου μενουν οι δικοι του!

Ποιος ειναι ο Σιλβιο ρε παιδια?

τυπε δεν δικαιολογειται να μην ξερεις τον Σιλβιο.Ο απολυτος πορνοκρεπαλιαρης της εποχης μας,και ηταν και πρωθυπουργος της Ιταλιας.Γαμουσε την ιταλια,γαμουσε και τις πουτανες.Στα παρτι του λεει υπηρχαν και γυμνες καλογριες και γκομενες δημοτικοι συμβουλοι ξεβρακωτες.προτεινω να αναγορευσουμε τον Σιλβιο επιτιμο μελος του site.οσο για'σενα διαγραφεσαι λογω εκληματικης αγνοιας

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
τυπε δεν δικαιολογειται να μην ξερεις τον Σιλβιο.Ο απολυτος πορνοκρεπαλιαρης της εποχης μας,και ηταν και πρωθυπουργος της Ιταλιας.Γαμουσε την ιταλια,γαμουσε και τις πουτανες.Στα παρτι του λεει υπηρχαν και γυμνες καλογριες και γκομενες δημοτικοι συμβουλοι ξεβρακωτες.προτεινω να αναγορευσουμε τον Σιλβιο επιτιμο μελος του site.οσο για'σενα διαγραφεσαι λογω εκληματικης αγνοιας

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Σωστοοος!!!    :thumbsup:  :thumbsup: Επιτιμος ο Σιλβιο!!

Επισκέπτης

η Ιταλία μια χαρά πήγαινε επί Σίλβιο...ο Μόντι τώρα τη γαμάει σαν γνήσιος τραπεζίτης!

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
τυπε με 600 γιουρο στο ελλαντα δεν γινονται αυτα.γυναικες για ουζα με 6 πουλαραδες που απο οτι καταλαβαινω εχετε σκοπο να τις δωσετε τις μητρες στο χερι.καντο 4 ψηφιο το νουμερο κ κατι καλο θα βρειτε.πριν 5 χρονια 600 γιουρο μας κοστισαν τα κοριτσια για 2μερο φαγητο,μπουζουκια κ ανελεητα γαμησια 4 πουλαραδων κ 6 θεομουνων στη Βουλγαρια.Μειναμε στη βιλλα του Ζισκοφ.τρελο μπατσελορ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom