Παντα ψαχνουμε το καινουριο, ρε συ Αντυ, το απαγορευμενο, το δυσκολο... κτλ κτλΕπειδή τα έχουμε ξαναπεί σε άλλα threads,με αφορμή την ιστορία της Χρ....ας,επέτρεψε μου να σου πώ ότι χειρίζεσαι τις καταστάσεις με τελείως λανθασμένο τρόπο...έχεις ξεχάσει κάτι πάρα πολύ βασικό.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ....
Ξεκινάς λοιπόν λάθος,βάζοντας τον εαυτό σου σε μειονεκτική θέση....ανάποδα έπρεπε να είναι τα πράγματα...."Κυρία μου γειά σας,ήρθα στο μαγαζί σας σαν πελάτης.Πέστε μου τι προσφέρετε και σε ποιά τιμη,για να δώ ΑΝ θα κάτσω...."ακου σου έκανε ανάκριση και της έδειξες και ταυτότητα....είμαστε σοβαροί?
Και να πώ ότι πέτυχες και κάτι? τίποτα δεν έκανες....σωστά λές,θα σου έκανε ενα μασαζ και μετά θα σε "εκβίαζε" να της δόσεις κι άλλα για να στον παίξει....
Φίλε,άσχετα με το κόλλημά σου,δεν είσαι καινούργιος στο χώρο.Ξέρεις πολύ καλά,ότι με 80 ευρώ υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 μαγαζιά με ωραίες κοπέλλες και με εξαιρετικές υπηρεσίες...και καλό μασαζ,και πίπες και γαμήσια και απ' όλα....τι πας και μπλέκεις λοιπόν?
Μερικοι απο εμας ειναι βιτσιοζοι...