Κιλό και ευρώ είναι ο τιμοκατάλογος του καταστήματος?
καλοοοοο!!!!
Κιλό και ευρώ είναι ο τιμοκατάλογος του καταστήματος?
η ελπιδα... αυτη κανει και βιζιτες εξω για οποιον ενδιαφερεταιΜια Ελληνίδα αλόγα με πολύ μεγάλα βυζιά, αλλά και με πολλά κιλά παίζει αν ενδιαφέρεσαι
η μιλφαρα η σεριφισσα το δινει????
Είναι καλή στο άθλημα;;;η ελπιδα... αυτη κανει και βιζιτες εξω για οποιον ενδιαφερεται
αρχιδια.... στο μονο αθλημα που ειναι καλη ειναι η σφαιροβολια.........Είναι καλή στο άθλημα;;;
ΩΧαρχιδια.... στο μονο αθλημα που ειναι καλη ειναι η σφαιροβολια.........
Ελπιδα? μια χοντρη μελαχροινη? χαχαχαχα .... εκει ειναι αυτη η φοραδα? Καλα ειπα οτι ειναι σαν να εισαι με ! Καλητερα μια καλη, υπεροχη !η ελπιδα... αυτη κανει και βιζιτες εξω για οποιον ενδιαφερεται
..δεν έχεις και άδικο...Ελπιδα? μια χοντρη μελαχροινη? χαχαχαχα .... εκει ειναι αυτη η φοραδα? Καλα ειπα οτι ειναι σαν να εισαι με ! Καλητερα μια καλη, υπεροχη !
Ρωτησα ενα φιλαρακι, και μου ειπε καλα για την σεμιτελου τελικα! Εχει αυτο στο σεμιτελου 2Α, και τους πολυ ... κολητους, τους στελνει με τηλ. στο παλιο! τα παντα ολα και χωρις σκουφακι! Ε, ρε ... , που πεφτει!..δεν έχεις και άδικο...
Ελπιδα? μια χοντρη μελαχροινη? χαχαχαχα .... εκει ειναι αυτη η φοραδα? Καλα ειπα οτι ειναι σαν να εισαι με ! Καλητερα μια καλη, υπεροχη !
Εμ, ετσι ειναι! Καλητερα να ριξω μια παρα να παω εκει και να , και να εχω και προβληματα με την ... φιλοζωικη!
Εμ, ετσι ειναι! Καλητερα να ριξω μια παρα να παω εκει και να , και να εχω και προβληματα με την ... φιλοζωικη!
εχεις δικιο φιλαρακι. το εν λογο μαγαζι ειναι για φουντο. ουτε κοπελλες εχει, ουτε αξιοπρεπεια. στην τρουμπα πιστευω πως εχει καλυτερα. ασε που και η σεριφ. εχει υφακι ... κοντεσας, λες και εχει σπα οπως στη Λ10.Εμ, ετσι ειναι! Καλητερα να ριξω μια παρα να παω εκει και να , και να εχω και προβληματα με την ... φιλοζωικη!
Ρωτησα ενα φιλαρακι, και μου ειπε καλα για την σεμιτελου τελικα! Εχει αυτο στο σεμιτελου 2Α, και τους πολυ ... κολητους, τους στελνει με τηλ. στο παλιο! τα παντα ολα και χωρις σκουφακι! Ε, ρε ... , που πεφτει!
Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Είμαστε σίγουροι ότι έτσι κάνουν; Και αν ναι, υπάρχουν αφελείς που πηγαίνουν;
Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Είμαστε σίγουροι ότι έτσι κάνουν; Και αν ναι, υπάρχουν αφελείς που πηγαίνουν;