Επισκέπτης
αν εχεις τοσα..τοτε να μη ζητας το μαρινακι....δεν γινεται αλλοι να χρεωνονται (100-200-300-500)€ για να κανουν μια δουλεια...κ εσυ με 20€ να κανεις ενα μερος της δουλειας....τόσα έχω ρε......
αν εχεις τοσα..τοτε να μη ζητας το μαρινακι....δεν γινεται αλλοι να χρεωνονται (100-200-300-500)€ για να κανουν μια δουλεια...κ εσυ με 20€ να κανεις ενα μερος της δουλειας....τόσα έχω ρε......
αν εχεις τοσα..τοτε να μη ζητας το μαρινακι....δεν γινεται αλλοι να χρεωνονται (100-200-300-500)€ για να κανουν μια δουλεια...κ εσυ με 20€ να κανεις ενα μερος της δουλειας....
Eγω αναφερομουν γενικα στην κριση που περνα το μαγαζι..αμα εχεις 20 ευρω πας στη φυλης να ηρεμησεις..είναι... οταν στην τσέπη έχεις 20 ευρώ είναι........
Eγω αναφερομουν γενικα στην κριση που περνα το μαγαζι..αμα εχεις 20 ευρω πας στη φυλης να ηρεμησεις..
αν εχεις τοσα..τοτε να μη ζητας το μαρινακι....δεν γινεται αλλοι να χρεωνονται (100-200-300-500)€ για να κανουν μια δουλεια...κ εσυ με 20€ να κανεις ενα μερος της δουλειας....
έτσι έτσι αγόρι μου.... ετσι για να βάλουν μυαλό οι καριόλες/καριόληδεςγιατι οχι θεε και ημαρτων που ρωταω δηλαδη. 1persona εγω σημερα θα την κανω τη γυρα μου με 15 εουρος στο παντελονι
ό.τι πληρώνεις παίρνεις......
Στη Φυλής κυκλοφορούν πολλά μικρόβια........
Ο Κατακουζηνος εισαι?..ό.τι πληρώνεις παίρνεις......
Στη Φυλής κυκλοφορούν πολλά μικρόβια........
Ο Κατακουζηνος εισαι?..
Να πας....κ καλα να περασεις....να σε ενημερωσω οτι εχει 12.5 η μπομπιτσα...σορρυ το ποτακι...στο γκολντ...οποτε με 2.5€ περισσευμα ειναι σιγουρο οτι θα περασεις εξαιρετικα!!!γιατι οχι θεε και ημαρτων που ρωταω δηλαδη. 1persona εγω σημερα θα την κανω τη γυρα μου με 15 εουρος στο παντελονι
Να πας....κ καλα να περασεις....να σε ενημερωσω οτι εχει 12.5 η μπομπιτσα...σορρυ το ποτακι...στο γκολντ...οποτε με 2.5€ περισσευμα ειναι σιγουρο οτι θα περασεις εξαιρετικα!!!
αμα καταφερει με καποιο τροπο να καβατζωσει αλλο ενα γιουρο θα παρει και βρωμικο απο την καντινα παρακατωΝα πας....κ καλα να περασεις....να σε ενημερωσω οτι εχει 12.5 η μπομπιτσα...σορρυ το ποτακι...στο γκολντ...οποτε με 2.5€ περισσευμα ειναι σιγουρο οτι θα περασεις εξαιρετικα!!!
Nα δειτε που θα ρθει και θα μας πει οτι εβγαλε και γκομενα στριπτηζου απο τη γυρα..γιατι οχι θεε και ημαρτων που ρωταω δηλαδη. 1persona εγω σημερα θα την κανω τη γυρα μου με 15 εουρος στο παντελονι
ζήσε και συ το δικό σου όνειρο.....Nα δειτε που θα ρθει και θα μας πει οτι εβγαλε και γκομενα στριπτηζου απο τη γυρα..
Δε προκειται για ονειρο,για σεναριο επιστημονικης φαντασιας προκειται..ζήσε και συ το δικό σου όνειρο.....
αυτό δεν είναι το σλόγκαν του υπουργείου τουρισμού;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Να πας....κ καλα να περασεις....να σε ενημερωσω οτι εχει 12.5 η μπομπιτσα...σορρυ το ποτακι...στο γκολντ...οποτε με 2.5€ περισσευμα ειναι σιγουρο οτι θα περασεις εξαιρετικα!!!
... τον τελευταιο χρονο(και παραπανω) γενικα τα μαγαζια, οχι μονο το συγκεκριμενο δεν κανουν και τιποτα για να μου φανε παραπανω οταν ξαναρχισουν να προσπαθουν θα αυξησω κι εγω τις καταθεσεις.
-Ας υποθεσουμε οι εφερναν γυναικες του στυλ Μαρινας, ποσα θα χαλαγες καθε φορα ?
Τιποτα...τοτε ηταν που θα ειχα ξεκοψει νωριτερα...;)-Ας υποθεσουμε οι εφερναν γυναικες του στυλ Μαρινας, ποσα θα χαλαγες καθε φορα ?