Nick the Dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Πέρασα εχθές το μεσημέρι και ήταν κλειστό !!!
Επέστρεψε αλλά ήταν πριν τις 22:00 οπότε έφαγε πόρτα!καλα ολα αυτα...αλλα ξερουμε αν επεστρεψε η sheyla στο ιδρυμα?
Επέστρεψε αλλά ήταν πριν τις 22:00 οπότε έφαγε πόρτα!
καλα ολα αυτα...αλλα ξερουμε αν επεστρεψε η [size=15pt]sheyla[/size] στο ιδρυμα?
καλα ολα αυτα...αλλα ξερουμε αν επεστρεψε η sheyla στο ιδρυμα?
πάλι πούτσα?πάλι κλάμα ναύαρχε?όχι τίποτα άλλο,αλλά ΣΗΜΕΡΑ και πρίν την έναρξη του παιχνιδιού με πήρε τηλ.ο γκόμενος της ΣΕΥΛΑ(φίλος απο τη σπάρτη) και μου ανακοίνωσε(ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!) ότι δεχθηκε την πρόταση γάμου που ΤΗΣ έκανε και μάλιστα απο την ευτυχία ΤΗΣ,του έκανε έναν έρωτα όλο τρέλλα.Ναι για τη ΣΕΥΛΑ σου μιλάω ναύαρχε,για τη ΣΕΥΛΑ.Η ΣΕΥΛΑ πάει για γάμο,ναί η ΣΕΥΛΑ πάει για γάμο.Φοβερή γκαντεμιά ναύαρχε.Με ένα σμπάρο(κανονιά τοροσίδη) 2 τρυγώνια
Υ.Γ. Η Κατριν που ειναι ρε παιδια? και τις 3 τελευταίες φορές που π'ηγα δεν ηταν >
μήπως πήγε να φτιάξει τις τρομερές ατέλειες του πάτου της σε κανάν πλαστικό?
εβαλαν και τζαμαρια μεχρι το ταβανι πισω στην μπαρα με τα σκαμπο και βλεπεις πισω απο το γυαλι.μαλλον θεωρειται χωρος καπνιστων....αλλα προσοχη,δουλευει στο φουλ το φουτζιτσου και θελει παλτο και κασκολ ,οποιος κατσει μεσα στην γυαλινη κλουβα.εχει και ενα καναπεδακι πονηρο και σκοτεινο,αλλα δεν ενδεικνυεται για φραπε γιατι θα σου γινει παγακι ..και αν σου σηκωθει ο βαρβαρος!!! !.το θετικο ειναι οτι τα κοριτσια δεν μπορουν να σε δουν απο την εξω μερια,γιατι ειναι καθρεπτιζων το γυαλι και δεν φαινεσαι μεσα. ...εσυ βλεπεις κανονικα,αλλα φυμε...και δεν στα ζαλιζουν οι γνωστες.
το ωραιο ειναι οτι δεν παταει καμια μεσα εκει γιατι το δαγκωνουν κανονικα.
δε συμφωνώ με το σκηνικό.Προτιμώ να σε γαμάει με στράπον η τρίξυ,να βλέπω το κώλο της λυδίας και να μου τον παίζει ο βοθρατζής με τη βιλέντα!
Τι κώλος όμως εεε
Να σε γαμαει αραπής να τον βλέπεις κ να νιωθεις ηδονή
δε συμφωνώ με το σκηνικό.Προτιμώ να σε γαμάει με στράπον η τρίξυ,να βλέπω το κώλο της λυδίας και να μου τον παίζει ο βοθρατζής με τη βιλέντα!
αρρωστεεεε!!!
Και η Χαρά; Στην απόξω;