ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.893
- Πόντοι
- 5.006
Βασικα εκανα 1 πριν,στους 4 ειμαι
Βασικα εκανα 1 πριν,στους 4 ειμαι
Βάλε και κανένα παξιμάδι συνοδευτικό, μην το πιούμε ξεροσφύριτυποι αμα ακριβηνει ο καφες ελατε να σας δωσω σαλεπι 25χρονης ωριμανσης που εχω απο τους ολυμπιακους του συδνεϊ
στα δυο σαλεπια δωρο μια εκτελεση της συννεφιασμενης κυριακης.μονο επειδη μου χαλασε το μπουζουκι,θα παιξω με κατι ντραμς σπασμενα που βρηκα σε εναν σκουπιδοτενεκε διπλα στο παγκακι που μενω
Προλαβαίνεις, έχεις 1 ώρα και 25 λεπτά.Βασικα εκανα 1 πριν,στους 4 ειμαι
Έχει μπόμποτα από την κατοχή...Βάλε και κανένα παξιμάδι συνοδευτικό, μην το πιούμε ξεροσφύρι
Έχει κάτι που τα πετάνε στις κηδείες πριν καμιά 5 ετια φρεσκα.Βάλε και κανένα παξιμάδι συνοδευτικό, μην το πιούμε ξεροσφύρι
Προτιμώ διπυρίτηΈχει μπόμποτα από την κατοχή...
Κι εγώ ακριβώς στα 4 χρόνια το πήρα τύπε.Τύπε να υποθέσω ότι πήρες το πτυχίιο ακριβώς στα 4 χρόνια;
Τι πίνεις τώρα το πρωϊ και σε τι κατάσταση είναι το ήπαρ σου (συκωταριά) ;
Είσαι υπόδειγμα μέλους, εύγε.Κι εγώ ακριβώς στα 4 χρόνια το πήρα τύπε.
Α τον τίτλο διαβασα απλαΆντζελα ενώ έκανα ερώτηση
για τη διάλεκτο, ουδείς μαντραχαλαίος απήντησε
Κούλης μέχρι να βαρεθεί, έτσι να τους τσούξει
Το παστό που το πας;;Κοπανάει μόνο γουρνοπούλα και τυροκομικά....
Καφές καραβίσιος εκεί....
Το καλό σύγκλινο είναι το νο1 παστό.Το παστό που το πας;;
Που μου λανσάρουν σιγλινο και μαλακίες
Δεν έχουν περάσει από εκεί να καταλάβουν χοιρινό
Από φυλάκιο στην παραμεθόριο;;;;Προτιμώ διπυρίτη
Όταν πληρώνομαι δεν με νοιάζουν τα διόδια και οι νηστείες με τα ΤριώδιαΜέχρι να έρθει ο προμηθευτής από Αθήνα χρεώνουν και τα διόδια
ΜλκΚαλημέρα με τσαγάρα....
Καφεδάκηδες θα γαμηθείτε....
Προσωπικά πιστεύω το οτι ο καφες σε ξυπνάει ειναι σε μεγαλο βαθμό ενας μύθος. Ριξε παγωμένο νερο στα μούτρα σου και σε χρόνο ντετε θα εισαι 100% ξύπνιος.Το ωραίο είναι με κάποια καφέ που παραγγέλνεις και στο φέρνουν μετά από 50 λεπτά, 1 ώρα, οπότε εκεί διαπιστώνεις ότι τελικά δεν τον χρειάζεσαι, ότι έχεις ξυπνήσει και χωρίς τον καφέ και μάλιστα ακόμα καλύτερα μετά τον εκνευρισμό που σου προκάλεσαν με τη καθυστέρηση αυτή
....ωωωω ρε μαγκα μου!!! Και κατι τυρια αμερικανικα σε στρογγυλη χακι κονσερβα!!!!!Προτιμώ διπυρίτη