Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σκέφτομαι προς το καλοκαίρι, αφού ομαλοποιηθεί η κατάσταση να πάρω ένα αυτοκίνητο.
Budget γύρω στα 5 χιλιάρικα, πάντα μεταχειρισμένο.

Βέβαια, μπορούμε να φέρουμε και από το Βέλγιο ένα opel astra του 12' για 2000, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο και πόσα θα κοστίσει σε τελωνείο. Αυτή είναι η εναλλακτική.

Έχετε καμία πρόταση;

με το καλό φίλε αλλά προσοχή πολύ στο τι θα πάρεις. εννοώ σε τι κατάσταση θα ειναι...

πρόταση για ποιο ή περί της διαδικασίας?

Να σαι καλα φίλε!

1) Πρόταση για μοντέλα. Γιατί εγώ σκεφτόμουν για γερμανικό ή ιαπωνικό. Ωστόσο δεν έχω κάνει test drive ακόμα.

2) Αν ξέρουμε καθόλου τι παίζει με τα τελωνεία για χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πόσο αναίμακτη είναι αυτή η διαδικασία.

3) Αν θα πάρω από εδώ σίγουρα θα πάω με κάποιον που ξέρει για παν ενδεχόμενο!
τελωνειο θα πληρωσεις απλα κοιτα να ειναι euro4 και μετα οχι euro3 γιατι με γιουρο 3 δεν σε συμφερει θα πληρωσεις παραπανω φορο στο τελωνειο λογο οτι ειναι ρυπογονο.
Για μενα γιουρο4 η γιουρο5 με λιγα λογια μοντελο 06 και μετα.
Επισης κοιτα τα χιλιόμετρα αν ειναι λιγα πάλι θα πληρωσεις παραπανω παρε απο 60χιλιαδες εως 120 ειναι μια χαρα και το αμαξι ακομα καινουργιο.
Astra 2.0 του 12 δεν θα το λεγα καλη επιλογη μιας και τα οπελ εχουν καποια κατασκευαστικα θεματακια,εγω θα σου λεγα να κοιταξεις για φοκους ιδιας χρονιας και με τον κινηταρα ecoboost στον οποιο δεν υπαρχει ανταγωνισμος,αν θες ιδιο φοκους με λιγο πιο πριμιουμ χαρακτηριστικά κοιτα για v40 Volvo exei και αυτο ecoboost.

Ξύνεις πληγές με το volvo v40. Έρωτας! Αλλά no money, no honey!

To astra, μοντέλο του '12, βενζινοκίνητο είναι από συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας μου, γι' αυτό και το σκέφτομαι τόσο. Έμπιστο άτομο και μας το δίνει 2000, προκειμένου να το αποσύρει.

Αν δεν το πάρουμε θα κοιτάξουμε τι παίζει εδώ, Ελλάδα.
v40 στη βουλγαρια το βρισκω 5 με 6 χιλιαρικα,αλλα και το φοκους ειναι πιο νεανικο και να ξερεις με το v40 εχουν ιδιο πλαίσιο σασι και μηχανικα μερη.
Το φοκους εδω ελλαδα θα το βρεις με 5 εως 6 χιλιαρικα αλλιως πηγαινε στο παλιοτερο που θα σου έρθει πιο φθηνο εννοω μοντελο 08 με 3χιλιαρικα οπως και το s40 Volvo 08 με κανα 4.5 με 5

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μεχρι 5k με καλους χωρους ειναι η alfa 159
Ομορφο αυτοκινητο, δεν το εχω οδηγησει για να εκφερω αποψη αλλα με λιγοτερα απο 5k ειναι οτι πιο μπανικο μπορεις να αγορασεις με χωρους
ηταν να κατεβασω απο βουλγαρια ενα αλλα ειχε 245χιλιαδες και κατι κροταλιζε στο ρελαντι μεσα στο κινητηρα και δεν το πηρα,το οδηγησα ομως το 1.9 με τα 160 ή 185 αλογα αν θυμαμαι καλα αλλιως διορθωστε με.
Μπηκα μεσα και κουμπωσα το εσωτερικο ολα τα λεφτα εχουμε 2021 και ακομα το εσωτερικο του ειναι ζηλευτο,ο κοκκινος φωτισμός κλπ αλλη ατμοσφαιρα.
Σε σχεση με την 156 που ειχα μου φανηκε πιο στιβαρο πιο βαρυ και πιο καλη μονωση και καλυτερη ποιοτητα,οσο για την ανεση το ειδα λιγο μαλακο αλλα παιζει και τα αμορτισερ να ηταν για αλλαγη.
Γκαζι πολυ καλο αυτο του 1.9.Στις στροφες δεν εγερνε καθολου φρενα εξαιρετικα κοκαλωνει για πλακα,ενα πλαστικο μονο ακουγοταν αλλα ειπαμε το αμαξι ειχε 245 χιλιαδες.
Κοιταει στα ισα Mb c w204 και audi a4

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Σκέφτομαι προς το καλοκαίρι, αφού ομαλοποιηθεί η κατάσταση να πάρω ένα αυτοκίνητο.
Budget γύρω στα 5 χιλιάρικα, πάντα μεταχειρισμένο.

Βέβαια, μπορούμε να φέρουμε και από το Βέλγιο ένα opel astra του 12' για 2000, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο και πόσα θα κοστίσει σε τελωνείο. Αυτή είναι η εναλλακτική.

Έχετε καμία πρόταση;

με το καλό φίλε αλλά προσοχή πολύ στο τι θα πάρεις. εννοώ σε τι κατάσταση θα ειναι...

πρόταση για ποιο ή περί της διαδικασίας?

Να σαι καλα φίλε!

1) Πρόταση για μοντέλα. Γιατί εγώ σκεφτόμουν για γερμανικό ή ιαπωνικό. Ωστόσο δεν έχω κάνει test drive ακόμα.

2) Αν ξέρουμε καθόλου τι παίζει με τα τελωνεία για χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πόσο αναίμακτη είναι αυτή η διαδικασία.

3) Αν θα πάρω από εδώ σίγουρα θα πάω με κάποιον που ξέρει για παν ενδεχόμενο!
τελωνειο θα πληρωσεις απλα κοιτα να ειναι euro4 και μετα οχι euro3 γιατι με γιουρο 3 δεν σε συμφερει θα πληρωσεις παραπανω φορο στο τελωνειο λογο οτι ειναι ρυπογονο.
Για μενα γιουρο4 η γιουρο5 με λιγα λογια μοντελο 06 και μετα.
Επισης κοιτα τα χιλιόμετρα αν ειναι λιγα πάλι θα πληρωσεις παραπανω παρε απο 60χιλιαδες εως 120 ειναι μια χαρα και το αμαξι ακομα καινουργιο.
Astra 2.0 του 12 δεν θα το λεγα καλη επιλογη μιας και τα οπελ εχουν καποια κατασκευαστικα θεματακια,εγω θα σου λεγα να κοιταξεις για φοκους ιδιας χρονιας και με τον κινηταρα ecoboost στον οποιο δεν υπαρχει ανταγωνισμος,αν θες ιδιο φοκους με λιγο πιο πριμιουμ χαρακτηριστικά κοιτα για v40 Volvo exei και αυτο ecoboost.

Ξύνεις πληγές με το volvo v40. Έρωτας! Αλλά no money, no honey!

To astra, μοντέλο του '12, βενζινοκίνητο είναι από συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας μου, γι' αυτό και το σκέφτομαι τόσο. Έμπιστο άτομο και μας το δίνει 2000, προκειμένου να το αποσύρει.

Αν δεν το πάρουμε θα κοιτάξουμε τι παίζει εδώ, Ελλάδα.
v40 στη βουλγαρια το βρισκω 5 με 6 χιλιαρικα,αλλα και το φοκους ειναι πιο νεανικο και να ξερεις με το v40 εχουν ιδιο πλαίσιο σασι και μηχανικα μερη.
Το φοκους εδω ελλαδα θα το βρεις με 5 εως 6 χιλιαρικα αλλιως πηγαινε στο παλιοτερο που θα σου έρθει πιο φθηνο εννοω μοντελο 08 με 3χιλιαρικα οπως και το s40 Volvo 08 με κανα 4.5 με 5

Για Βουλγαρία που λες με τις γνώσεις που έχω θα με πιάσουν κότσο και θα μου δώσουν κανένα Yugo για porsche :P
Και γενικά δεν ξέρω τι προσέχουμε, θα πάω με φίλο αν το πάρω από εδώ και δεν πάρω το ASTRA της μάνας της κοπέλας μου του 12'.

v40 σαν τρελός το ονειρεύομαι αλλά εδώ το βρίσκεις με 9-10. Σε αυτά τα λεφτά πάω και παίρνω καινούργιο και δεν έχω άγχη! Αυτά που είχα δει και μου άρεσαν είναι:

volkswagen polo 11'/ 12'
Alfa Romeo Mito 11'/12'
toyota yaris 12'
citroen ds 11'
open corsa 12'
huyindai i30 12'

Σαν κριτήριο έβαλα εως 6 χιλιάρικα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Eγω σου λεω κοιτα και φορντ δεν θα το μετανιωσειςφιεστα η φοκους οποιο σ αρεσει,εγω προτείνω φοκους,σκυλι εχω βρει με τους παλιους τπυς κινητηρες duratec 1.6 ομως να τραβαει λιγο.
300 χιλιαδες και δεν καταλαβαινουν τιποτα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Βαλε ρε καινουργια μοντελα και ασε τα παλια,ληγμενε προμοτορα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Lotus Seven 1957

Ήταν τόσο απλό αυτοκίνητο που μπορούσες να το συναρμολογήσεις στην αυλή του σπιτιού σου. Ήταν τόσο γρήγορο αυτοκίνητο ώστε σε πολλές μορφές μηχανοκίνητων αγώνων απαγορεύτηκε η συμμετοχή του, διότι τα υπόλοιπα δεν είχαν καμία ελπίδα. Η Lotus Seven είναι η πεμπτουσία της μινιμαλιστικής φιλοσοφίας του Colin Chapman.
ρε βαλε κανα καινούργιο μοντελο και ασε τα παλια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.157
Πόντοι
5.506

Σκασε επιτελους ρε μπουστη που εχεις ονειρο οταν μεγαλωσεις να παρεις σαπακι 520 15ετιας και να του βαλεις τουρμπο στου μπαρμπαμητσου.

Σκασε να πεταγεσαι και να γαμας τα νηματα.

Peacemaker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2018
Κριτικές
6
Like
951
Πόντοι
361
Ωραία αυτοκίνητα παρουσιάζεται εδώ μέσα, αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Μόνο για Κυριακαι και εορται!!!
Αλλά δύσκολα θα βρεθεί αυτοκίνητο να τα κάνει όλα
(και για κάθε μέρα και να έχει χώρους και σπορ και οικονομικό και να παρκάρει εύκολα)
Έτσι σταμάτησα να βλέπω αυτοκίνητα με υψηλό δείκτη κεφαλογυρίσματος και κατέληξα σε suv. Δεν κάνει τα πάντα αλλά τα περισσότερα που θέλω εγώ. Αν διάλεγα 2ο αυτοκίνητο (ιδεατό) θα έπαιρνα μια cayman!!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Σκασε επιτελους ρε μπουστη που εχεις ονειρο οταν μεγαλωσεις να παρεις σαπακι 520 15ετιας και να του βαλεις τουρμπο στου μπαρμπαμητσου.

ρε ονειδος οταν μιλαω εγω για αυτοκινητα εσυ θα παιρνεις μπλοκακι και θα κρατας σημειωσεις.
Εισαι ενα τιποτενιο δεξιο εμετικο τσιρακι που καθε φορα που σε χυνω στα μουτρα εσυ τα γλειφεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.157
Πόντοι
5.506

ρε ονειδος οταν μιλαω εγω για αυτοκινητα εσυ θα παιρνεις μπλοκακι και θα κρατας σημειωσεις.
Εισαι ενα τιποτενιο δεξιο εμετικο τσιρακι που καθε φορα που σε χυνω στα μουτρα εσυ τα γλειφεις.

Ρε μουνόπανο, σου έχω πει 100 φορές, όταν θα μιλάνε άντρες θα κάθεσαι προσοχή. Όση σχέση έχει ο τσίπρας με την αλήθεια άλλη τόση έχεις εσύ με οτιδήποτε αντρικό.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Ρε μουνόπανο, σου έχω πει 100 φορές, όταν θα μιλάνε άντρες θα κάθεσαι προσοχή. Όση σχέση έχει ο τσίπρας με την αλήθεια άλλη τόση έχεις εσύ με οτιδήποτε αντρικό.
ρε εσυ θεωρεις τον ευατο σου αντρα??
Εισαι άντρας εσυ μωρη αποβολη?
Που σαλιαριζες εδω μεσα με την ελενα και γεμισες ενα νημα με αγαπουλιστικες μαλακιες ρε ονειδος.
Χαζοβιολη που εισαι ολη μερα στο σαιτ και ψαχνεις να βρεις κανα κολγκιρλ να σε παει στραπονα διαρροιας αερος.
Αντε γελιο σαχλομαγκακι

Peacemaker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2018
Κριτικές
6
Like
951
Πόντοι
361
Sorry, δεν μπήκα στον κόπο να πάω σελίδες πίσω...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Η νεα Τζούλια ειναι γαμω τα αμαξια,αυτοι οι ιταλοι ξερουν να φτιαχνουν αυτοκινητα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.097
Πόντοι
6.056
Πανω απο 500 ειναι η quadrifolgio,η απλη εκδοση οχι :confused: :confused: :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.097
Πόντοι
6.056
Πανω απο 500 ειναι η quadrifolgio,η απλη εκδοση οχι :confused: :confused: :confused:

λεπτομέρειες...:coffee::confused::coffee:
Kαι τα 2 ειναι υπεροχα :coffee: :confused: :confused: :confused:
URL]]

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.089
Πόντοι
2.606

Stories