talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Εξακολουθώ να περιμένω να βγεί το Μπουγκάτι βέυρον σούπερσπορ σε ντήζελ που είναι πιο προηγημένο από βενζίνη...!!!
εκανε το ντεμπουτο η bugatti chiron στην φρανκφουρτη
δεν είναι όμως ντήζελ που ζήταγα...
Ρε μαγκες μπορειτε να μου εξηγησετε το εξης απλουστατο πραγμα?
Τι στο μπουτσο συμβαινει?
το μελλον ειναι τα υβριδικα ηλεκτροκινητηρα - βενζινηςAπο εδω και πέρα οποιος μπορει
να αγοράζει ηλεκτροκινητο
Η VW παροσυσιασε στο σαλονι του παρισιου
μοντελο κατω των 30κ με αυτονομια στα 600χμ
Δεν ξερω ποσο θα τα φορολογησουν αυτα αλλα τουλαχιστον δεν θα πληρώνουμε 70% φορο στα καυσιμα
Στο Οσλο εβλεπα συνεχεια nissan leaf, και ηλεκτροκινητες εκδοσειςτο μελλον ειναι τα υβριδικα ηλεκτροκινητηρα - βενζινης
το απωτερο μελλον ειναι τα ηλεκτρικα
ακομα τα ηλεκτρικα ειναι ακριβα, εχουν μικρη αυτονομια και το δικτυο φορτισης ειναι ανυπαρκτο
ωστοσο η τεσλα βγαζει το 2017 νεο μοντελο το model 3 με τιμη 35000 δολαρια και αυτονομια 350 χλμ.
το μελλον ειναι τα υβριδικα ηλεκτροκινητηρα - βενζινης
το απωτερο μελλον ειναι τα ηλεκτρικα
ακομα τα ηλεκτρικα ειναι ακριβα, εχουν μικρη αυτονομια και το δικτυο φορτισης ειναι ανυπαρκτο
ωστοσο η τεσλα βγαζει το 2017 νεο μοντελο το model 3 με τιμη 35000 δολαρια και αυτονομια 350 χλμ.
παραδοξως κι εγω χτες πετυχα στον κηφισο ενα i8To i3 της bmw ερχεται κανονικα
Eχθες πετυχα στον δρομο και ενα i8
Εγω το πετυχα Τσιμισκη, Θεσσαλονικηπαραδοξως κι εγω χτες πετυχα στον κηφισο ενα i8
fyi μπορεί να πέσει και στο μισό η αυτονομία των ηλεκτρικών εάν εκτεθούν σε υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες.το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Opel, το Ampera αν θυμάμαι καλά, έχει θεωρητική αυτονομία 500χλμ.
επίσης, η Renault με το Ζοe ξεκίνησε με αυτονομία 250 χλμ νομίζω, πήγε στα 300 κάτι και τώρα λόγω του παραπάνω μοντέλου θεωρητικά έφτασε την αυτονομία στα 400χλμ.
άρα κάτι πάει να γίνει...
αυτό το Zoe ρε γμτ... δεν το φέρνει η αντιπροσωπεία...
Ρε μαγκες μπορειτε να μου εξηγησετε το εξης απλουστατο πραγμα?
Εδω βλεπουμε τις τιμες της mercedes E class στη γερμανια:
Και εδω τις τιμες για το ιδιο αυτοκινητο στην Ελλαδα:
Τι στο μπουτσο συμβαινει? Για ποιο λογο υπαρχει τοσο τεραστια διαφορα στην τιμη οταν μιλαμε για το ιδιο καινουργιο αυτοκινητο?
Το ιδιο φαινομενο παρατηρησα και στις τιμες για τη mercedes CLA και φανταζομαι θα παρατηρειται και σε αλλα μοντελα!
Οπως παντα, με απεριοριστο σεβασμο και εκτιμηση,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Μια γνωμη για αυτο.ειμαι πολυ ψημενος να υο παρω αλλα θα ειναι το πρωτο αμαξι μιας και μεχρι τωρα ημουν ερωτευμενος με μηχανες μεγαλου κυβισμου και κατοχος βεβαια