Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Λογικά ο φιλος μάλλον εννοεί στην εκκίνηση, δεν μπορεί να συναγωνιστει 1000αρι ενκινησει που μπορεί να φτάσει και 300 στο κοντέρ
Σωστα, μιλαω για εκκινηση, εν τω μεταξυ οι πιο πολλοι οδηγοι με μηχανες στο δρομο πολυ ευκολα σηκωνουν σουζα και χανουν εκκινηση... Σε πιστα ειναι καλυτεροι οδηγοι, αλλα και παλι. Αν δεν φτιαχτει μηχανη 2Χ2 δεν πιστευω να μπορει να περασει το ηλεκτρικο, που και παλι...
Για τελικες δεν ενδιαφερομαι, μικραινει πολυ ο δρομος και δεν με ενθουσιαζει το απολυτο ρισκο, μπορει απο λαθος άλλου να φυγεις χωρις γυρισμο.

efialtis1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
378
Πόντοι
21
Ψαχνω να αγορασω καινουργιο οχημα.Αυτο που μου εχει τραβηξει τη προσοχη ειναι το toyota yaris cross.Θελει 12 μηνες για να ερθει και αυτο με κολλαει.Υπαρχει καποια αλλη τιμια προταση στη κατηγορια του;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Με αυτό το νέο πρόστιμο κατάλαβε κανείς τι γίνεται ; Αφορά μόνο κάποιον που θα αγοράσει τώρα μεταχειρισμένο ; Η όλους όσους έχουν παλιά αμάξια ; :confused:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Ψαχνω να αγορασω καινουργιο οχημα.Αυτο που μου εχει τραβηξει τη προσοχη ειναι το toyota yaris cross.Θελει 12 μηνες για να ερθει και αυτο με κολλαει.Υπαρχει καποια αλλη τιμια προταση στη κατηγορια του;

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
εχω ενα vw polo 2010 dsg 7 105 ps 150,000 χιλιομετρα , που το χρησημοπιο καθε μερα , δουλεια , παιδια 9 10 12 ετων που εχουν πολλες δραστηριοτητες , σκεφτομαι να παρω μεταχειρισμενο vw golf , opel corsa , audi 2015 2016 μοντελα σε αυτοματο συπλεκτη .

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Juke, αν σου κανει στο ματι... απο φιλους που εχουν παρει, ειναι πολυ καλο!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Juke πολύ καλο! Αλλά δες και το VW T-Cross ,πολύ ολοκληρωμένο όχημα και πολύ αξιόπιστο
Ειχα γερμανεζικο, και μαλιστα VW!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ εκτος αν δεν με απασχολουν τα χρηματα!
Πλεον θελω κατι που να καει τιποτα, να μην βγαζει ζημιες, να ειναι λευκο και αυτοματο! Αντε και λιγο ψηλο χωρις να με καιει και πολυ αυτο!

stelios1

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
104
Πόντοι
1
Ειχα γερμανεζικο, και μαλιστα VW!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ εκτος αν δεν με απασχολουν τα χρηματα!
Πλεον θελω κατι που να καει τιποτα, να μην βγαζει ζημιες, να ειναι λευκο και αυτοματο! Αντε και λιγο ψηλο χωρις να με καιει και πολυ αυτο!
Υποτίθεται τα γερμανικά είναι αξιόπιστα σε θέμα ζημιών. Ή μάλλον ήταν κάποτε.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Υποτίθεται τα γερμανικά είναι αξιόπιστα σε θέμα ζημιών. Ή μάλλον ήταν κάποτε.
οχι, πλεον δεν ειναι, και on top of that ειναι τα πλεον ακριβα!
Για καθημερινο αμαξι μεσα σε πολη (που ειναι και η πιο σκληρη χρηση) κατι ΚΙΑ , Toyota και Hyundai εχουν αξιοπιστια! Υπαρχουν σχετικες λιστες, δεν ειναι κανενα μυστικο! Ουτε εχει νοημα, το αν εμενα μου εκατσε μια πατατα ή ενα πολυ καλο! Δεν βγαινουν ετσι τα συμπερασματα ;)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Δεν θα μιλήσω αλλά αυτοκίνητο αλλά για τα λάστιχα αυτου. Εχει δοκιμάσει κάποιος τα falken να μου πεί τις εντυπώσεις του?

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν θα μιλήσω αλλά αυτοκίνητο αλλά για τα λάστιχα αυτου. Εχει δοκιμάσει κάποιος τα falken να μου πεί τις εντυπώσεις του?
Αλλαξα λαστιχα πριν μερικους μηνες, εκανα ενα καλο ψαξιμο με κριτικες, σχολια, κλπ ειδικα στο σκρουτζ αλλα και σε ξενα σαιτ. Τα Φαλκεν ειχανε τις κορυφαιες κριτικες. Ημουνα μεταξυ αυτων και του Michelin CrossClimate αλλα εβαλα το δευτερο τελικα γιατι το Φαλκεν δεν ηταν διαθεσιμο εκεινη τη στιγμη.
Με το Michelin CrossClimate ειμαι τρομερα ικανοποιημενος. Αν και δεν τρεχω πολυ και δεν οδηγαω ανωμαλα, το νιωθω οτι εχει πολυ γερα κρατηματα σε αποτομες στροφες, κλπ ακομα και με βρεγμενο δρομο

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
Το καλύτερο site για τα ελαστικά.Εγώ είμαι πιο πολύ Michelin και Bridgestone

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
Αλλαξα λαστιχα πριν μερικους μηνες, εκανα ενα καλο ψαξιμο με κριτικες, σχολια, κλπ ειδικα στο σκρουτζ αλλα και σε ξενα σαιτ. Τα Φαλκεν ειχανε τις κορυφαιες κριτικες. Ημουνα μεταξυ αυτων και του Michelin CrossClimate αλλα εβαλα το δευτερο τελικα γιατι το Φαλκεν δεν ηταν διαθεσιμο εκεινη τη στιγμη.
Με το Michelin CrossClimate ειμαι τρομερα ικανοποιημενος. Αν και δεν τρεχω πολυ και δεν οδηγαω ανωμαλα, το νιωθω οτι εχει πολυ γερα κρατηματα σε αποτομες στροφες, κλπ ακομα και με βρεγμενο δρομο
Εξαιρετικά.Έχω τα CrossClimate 2 και είμαι ικανοποιημένος

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Tyres by Brand - Tyre Reviews and Tests

Εγώ μπαίνω εδώ και διαβάζω αξιολογήσεις. Πέρασα από τον λαστιχά μου να ρωτήσω τιμές και αποφάσισα να βάλω Falken ή Toyo..... τα Good Year ακρίβυναν πολύ και δεν θα αγοράσω πάλι παρά το γεγονός πως είναι ικανοποιημένος. Ο λαστιχάς που είπε λοιπόν στην κουβέντα ότι έχει θετικό feetback απο πελάτες που αγόρασαν τα Falken κι οτι τα Toyo τα δουλεύει πολλά χρόνια με θετικές κριτικές επίσης.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Το καλύτερο site για τα ελαστικά.Εγώ είμαι πιο πολύ Michelin και Bridgestone

Bridgestone παντα βαζω , ειναι σκληρα κ ανθεκτικα για να ανεβαινω κανα πεζοδρομιο . Τα michelin ειναι μαλακα αλλα εχω την αισθηση οτι για ταχυτητα ειναι ιδανικα

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
Bridgestone παντα βαζω , ειναι σκληρα κ ανθεκτικα για να ανεβαινω κανα πεζοδρομιο . Τα michelin ειναι μαλακα αλλα εχω την αισθηση οτι για ταχυτητα ειναι ιδανικα
Είναι πιο μαλακό ελαστικό,πολύ καλό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom