Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
το γαμησατε το θρεντ.
εχετε κολησει σε 3 τενεκεδες,μοντελα του προηγουμενου αιωνα.
εχουν βγει και καινουργια μοντελα ρε παιχτες.
παλια αλλα καλα.δεν ξαναβγενουν τετοια εργαλεια φιλε

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν ειναι δυσκολο να βγαλεις αλογα....ενα v8 ενα τουρμπο με τρελη πιεση και εφτασες 1000+ αλογα
δυσκολο ομως ειναι κανεις το αμαξι να τα "βαζει" αυτα τα αλογα στο δρομο και να μην σπασει το μοτερ μετα απο 5 λεπτα  :tooth:
εχω ακουσει για ενα στα νοτια με 1100 που τα στηνει με r1

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
και γω την εποχη που ειχα το saxακι μου,μονο ζαντακι και χαμηλωμα.Δεν ηθελε κατι αλλο.Τα λεφτα τα ειχα ριξει σε μοτερ και σαλονι και ηχο...Αααχχχ
Παλια μεγαλεια...Τωρα απλα μετακινουμε με ενα παλιο corrola 1,6.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και γω την εποχη που ειχα το saxακι μου,μονο ζαντακι και χαμηλωμα.Δεν ηθελε κατι αλλο.Τα λεφτα τα ειχα ριξει σε μοτερ και σαλονι και ηχο...Αααχχχ
Παλια μεγαλεια...Τωρα απλα μετακινουμε με ενα παλιο corrola 1,6.
για μιλα για ηχο ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
 ασε τα παλαβα σου και μοτερ σαν της Χοντα,ειδικα εκεινες τις δεκαετιες,δεν κατασκευαζε
 κανενας ευρωπαιος.....
 Και τα τρια μοτερ που ανεφερα τα καπακια τους σχεδιαστηκαν απο αδελφους οικους...
 Η Οπελ σχεδιασε το καπακι της στην εγγλεζικη Cosscat,η Φιατ στην Αμπαρτ και η BMW στην
 Mmotosport γιατι το μοντελο αυτο αποτελουσε βαση για την διλιτρη M3 με τα 200 αλογα που
 πουλουσε στις ειδικες συνθηκες της αγορας στην Ιταλια και την μετεπειτα 2.3 του ιδιου
του εργοστασιου...

Οι λοιποι πεζοδρομιοκυνηγοι με αφηνουν παγερα αδιαφορο..φφφσσστττ και φφφσσσττττ και ξερα σκατα!!!!

κατω οι τουρμπινες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε παπαρα είπα εγώ ότι δεν είνια διαμάντια;
αλλο λέω...
οταν έστελνα με το ουνάκι το χιλιοεξακοσάρι για σπίρτα τα vtec οι χοντάκιες δίναν αλλο ένα vtec για να πάνε το χρέπι στα 200 άλογα....

με τα μισά λεφτά και με ένα μοντερ λάντσια απο δελτα 1.6, κολομπο εκκεντροφόρο, σφυρίλατα και ihi τουρμπίνα  σταθερά στο 1.6 έφτιαχνες ένα τοι καρ ιταλικό που εστελνες τους χοντάκιες με τα πουλιά στο βάλτο ακόμα και ξεκινώντας απ δευτέρα.

ειδικά εάν έσπαγες το χρέπι της χόντα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΔΩ ΑΝΘΡΩΠΑΣ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΞΑΝΑ.

πρακτικά τα μαμίσια χοντα ήταν πάντα στέιτ οφ δε αρτ. όταν όμως αυτοί που τρώγοντας έμπαιναν στη διαδικασία της μετατροπής και μπάνια έτρωγαν και πλήρωναν μια περιουσια.
όλα τα αλλα ειναι για κολληματίες σαν και σένα με τα μοτέρια και την μηχανολογία τους.
αλλο αυτό (που συμφωνάμε απολυτα) και αλλο τι έκανες στο δρόμο με ένα χρέπι ιταλικό και ενα χόντα τροπέτο.
αυτό λεμε.

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Νορμαλ πραματα της εποχης...Πανελ με 6,5αρια της morel για να ακουω και κατι.2 σε καθε πλευρα.Πισω 2 kicker διπλοπυνικα να τριζουν τα παντα στο περασμα του.Ενισχυτες,ενας spl 1000ρης για το μπασο και φωνη ενας rocford 500x(4x125 στα 2om)
ειχα Πειραξει και λιγο το δυναμο γιατι μου γαμουσε την μπαταρια
ξεχασα,πηγη ειχα ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ για μενα,jvc909.Ακομα το εχω.Και τα πραματα.απλα δεν τα βαζω...

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
ρε παπαρα είπα εγώ ότι δεν είνια διαμάντια;
αλλο λέω...
οταν έστελνα με το ουνάκι το χιλιοεξακοσάρι για σπίρτα τα vtec οι χοντάκιες δίναν αλλο ένα vtec για να πάνε το χρέπι στα 200 άλογα....

με τα μισά λεφτά και με ένα μοντερ λάντσια απο δελτα 1.6, κολομπο εκκεντροφόρο, σφυρίλατα και ihi τουρμπίνα  σταθερά στο 1.6 έφτιαχνες ένα τοι καρ ιταλικό που εστελνες τους χοντάκιες με τα πουλιά στο βάλτο ακόμα και ξεκινώντας απ δευτέρα.

ειδικά εάν έσπαγες το χρέπι της χόντα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΔΩ ΑΝΘΡΩΠΑΣ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΞΑΝΑ.

πρακτικά τα μαμίσια χοντα ήταν πάντα στέιτ οφ δε αρτ. όταν όμως αυτοί που τρώγοντας έμπαιναν στη διαδικασία της μετατροπής και μπάνια έτρωγαν και πλήρωναν μια περιουσια.
όλα τα αλλα ειναι για κολληματίες σαν και σένα με τα μοτέρια και την μηχανολογία τους.
αλλο αυτό (που συμφωνάμε απολυτα) και αλλο τι έκανες στο δρόμο με ένα χρέπι ιταλικό και ενα χόντα τροπέτο.
αυτό λεμε.

Για το ιταλικο,θα διαφωνησω....Ο κολλητος μου ειχε puntaki με 28αρα κτλ και στο γαλλακι μου μπριοστα,δεν ανοιγε....

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Kai παντα τα γιαπωνεζικα τα ζηλευα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για το ιταλικο,θα διαφωνησω....Ο κολλητος μου ειχε puntaki με 28αρα κτλ και στο γαλλακι μου μπριοστα,δεν ανοιγε....
αμα δεν ήξερε ο κολλητός σου να οδηγάει ή τον κοροιδευαν για να του τρώνε τα λεφτά ας πρόσεχε.
τα καλά πουντάκια με 28αρες έπρεπε να έχουν και μοτέρι 1600.

το ουνάκι ακόμα και με 1.4 με πρόγραμμα και πίεση τα βτς και τα ραλύ τα είχε για γέλια.....

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Νορμαλ πραματα της εποχης...Πανελ με 6,5αρια της morel για να ακουω και κατι.2 σε καθε πλευρα.Πισω 2 kicker διπλοπυνικα να τριζουν τα παντα στο περασμα του.Ενισχυτες,ενας spl 1000ρης για το μπασο και φωνη ενας rocford 500x(4x125 στα 2om)
ξεχασα,πηγη ειχα ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ για μενα,jvc909.Ακομα το εχω.Και τα πραματα.απλα δεν τα βαζω...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτοκόλλητο με τη σημαία της αυστραλίας είχες κολλήσει;

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αμα δεν ήξερε ο κολλητός σου να οδηγάει ή τον κοροιδευαν για να του τρώνε τα λεφτά ας πρόσεχε.

το ουνάκι ακόμα και με 1.4 με πρόγραμμα και πίεση τα βτς και τα ραλύ τα είχε για γέλια.....
φιλαρακο παραφερεσαι νομιζω

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6

Θα διαφωνησω φιλαρακι μαζι σου....Uno ειχε και το αδερφακι μου με 2,5αρα,πολυ καλο δε λεω,αλλα...με εκκεντροφορους,ενα καλο προγραμμα που φοραγα,nitraκι στα +60hp και σασμανακι,μεχρι τα 200+ ημουν ΠΑΝΤΑ μπροστα.Kai toy κολλητου μου ηταν πολυ καλο.Πανω απο 200 hp.Με 1,5bar.
Αλλα οταν βαζεις κιλα και σβελταδα κινητηρα...παμε αλλου.

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Ααααα και ξεχασα...ατμοσφαιρικα ημουν μονο 158...με nitra απλα λιγο πανω απο 200...Αλλα ο γαλλος κανει θαυματα.Ανοιγα με τα παντα.
πουτσα,1 φορα θυμαμαι.ενα typeR ολο mugen+nitra...εκει πονεσα.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ααααα και ξεχασα...ατμοσφαιρικα ημουν μονο 158...με nitra απλα λιγο πανω απο 200...Αλλα ο γαλλος κανει θαυματα.Ανοιγα με τα παντα.
πουτσα,1 φορα θυμαμαι.ενα typeR ολο mugen+nitra...εκει πονεσα.
γιατι ειστε μαλακες και πεφτετε στην ιδια παγιδα;αλλο τουρμπο αλλο ατμοσφερα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Για αυτο εδω τι μπορουμε να κανουμε???  :grin: :grin:

Συνημμένα

• yugo_03.jpg
    yugo_03.jpg
    37,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Για αυτο εδω τι μπορουμε να κανουμε???  :grin: :grin:

Lancia.2000 turbo kai απλα αγοαρασε αγκυρα να σταματας..χχαχαχαχχαχα
πλακα κανω ετσι....απλα το λεω γιατι το ειχα δει σαν μετατροπη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom