gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
το'χω,MX8 αλλα δεν εννοω αυτο...Αθραυστο,θα ριχνει για αιωνες,αλλα δεν ανηκει στα best guns
δες εδω να εχεις μια αποψη...
εχω το vtec honda 91 crx.με φιλτρο εξατμιση ελευθερο καταλυτη και προγραμμα πρεπει να εχουμε τα 170 αλογα
ακριβως φιλε μου.το εχω αγαπησει αυτο το αμαξι.σαν πριονι δουλευει ακομα και τωραη Φερραρι του φτωχου
να φρεναρε κιολας!!!!!
απο μοτερ????γαματα,CBR το γαμημενο....και ασπαστο
το'χω,MX8 αλλα δεν εννοω αυτο...Αθραυστο,θα ριχνει για αιωνες,αλλα δεν ανηκει στα best guns
δες εδω να εχεις μια αποψη...
ακριβως φιλε μου.το εχω αγαπησει αυτο το αμαξι.σαν πριονι δουλευει ακομα και τωρα
θα αργησει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.........
μην κανεις καμμια μαλακια και το δωσεις....
ακριβως φιλε μου.το εχω αγαπησει αυτο το αμαξι.σαν πριονι δουλευει ακομα και τωρα
Εντάξει... Άλλη φιλοσοφία...
μια μαλακία που πέταξες για την οκτάρα και μια για τη φεράρι του φτωχού.η Φερραρι του φτωχου
να φρεναρε κιολας!!!!!
απο μοτερ????γαματα,CBR το γαμημενο....και ασπαστο
ναι σωστος και τα 2 ειναι μεγαλες σχολες.παντως πριν κανα μηνα σε φαναρι θρασυς τυπος με 318ις φαγωθηκε να τα βαλουμε.μαντεψτε την συνεχειαΑν και bmwδακιας και φανατικος οπαδος της πισω κινησης, οι κινητηρες της honda εχουν το respect μου....
ο vtec με τα 160 αλογα του civic ειναι ο λογος που θα γινω 2.5αρης γιατι εχω σιχαθει να με ταπεινωνουν καθε μερα
μια μαλακία που πέταξες για την οκτάρα και μια για τη φεράρι του φτωχού.
τα φεραρικά ως γνωστόν κατασκευάζονται στην ιταλία.
οι ιταλοί είχαν ονομάσει φεράρι του φτωχού το πρώτο πουντο τζιτι και μετά το fiat coupe το εικοσαβάλβιδο.
μάλιστα για να θυμίζει και στο φτωχό αυτόν τον προσδιορισμό ο χρωματισμός ρόσο φεράρι ήταν ίδιος με τον κωδικό του μαρανελο.
το μονο τζαπανιζέ απ τα σύγχρονα για ρισπέκτ το s2000.
το ωτεψ έχει τρελλο ήχο, γαμάει ψηλά αλλα δεν το πειράζεις.
όσοι το έκαναν πέταξαν ή ολόκληρο το μοτέρ ή το κιβώτιο.
σε αγαπάω αλλα στα αυτοκίνητα μου θυμίζεις τις γκόμενες όταν χωνίζουν στο χόντο.
χαχα καλο.οχι μαυρο ηταν coupeαν ηταν ενα κοκκινο ε30 μπορει να ημουνα εγω...
ναι το χω δει το βιντεο ξερω...
αλλα δεν θα το κανω για 2 λογους:
1 : το κοστος μετατροπης ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ (θελεις αρκετες πατεντες..)
2 : ειναι λιγο γελιο να εχεις αλλη μαρκα αυτοκινητο αλλη μαρκα κινητηρα ;)
για την ακριβεια ο δικος μου ειναι ο m42b18 οχι μ40...
και με το προγραμματακι που εχει απο 132 πηγε 140+ ..
ο κινητηρας που λες (αν μιλαμε για τον ιδιο) ειναι ο s14b23 της m3 e30 και ειναι 2300 κυβικα(4κυλινδρος)...
ρωτησα το μηχανικο μου και ειπε οτι δεν αξιζει τετοια μετατροπη διοτι ο συγκεκριμενος κινητηρας ειναι πολυ σπανιος, φονιας στην συντηρηση και πανακριβος λογω σπανιοτητας...