analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
εμενα μου ειχε βγαλει και μια μαλακια με το ρελαντι ωρες ωρες εκανε οτι να ναι.και εκει ειπα αντε καλο ταξιδι και το πουλησα.
τι πηρες μετα??
εμενα μου ειχε βγαλει και μια μαλακια με το ρελαντι ωρες ωρες εκανε οτι να ναι.και εκει ειπα αντε καλο ταξιδι και το πουλησα.
το χειροτερο ξερεις πιο ειναι οτι μια φορα μου εριξε ενα astra gtc 1.6 turbo.απο τοτε τα εχω παρει...
το εκανα ανταλλαγη εβαλα κατι λεφτα συν και πηρα ενα audi a3.πολυ καλο καμια σχεση με αυτο που ειχα.
Όχι, εγώ δεν κάνω τέτοια.
Επίσης, έκανα και επέκταση της εγγύησης για 2+2 χρόνια και έχω το κεφάλι μου ψιλοήσυχο.
φιλε μου εγω δεν το ειχα παρει για να κατεβω στους αγωνες.το ειχα για την δουλεια μου.τωρα που πηγαν καλα κατι δουλειες που εκανα εχω παρει ενα α6 και δεν νομιζω να το κρατησω λιγοτερο απο 5 χρονια,και οσο για αν ειναι γρηγορο ειναι πολυ καλο για τον ογκο και το βαρος του.ετσι και αλλιως εγω δεν στηνομαι στα φαναρια για μαλακιες.κανενα γκομενακι να φορτωνα και ολα καλα.
ναι αυτο ειναι.το πειρα σε μαυρο εγω και κρεμ δερματινα μεσα.δεν εχω φωτο ειμαι με το λαπτοπ αλλιως θα σου εστελνα
ρε φιλε το τρεχω.στη αττικη οδο το σκιζω και στην εθνικη η σε κανενα ταξιδι.απλως δεν το σκιζω για να παω απο το ενα φαναρι στο αλλο,μαλακια δεν ειναι?
Αυτό κάνω και εγώ analprison.ρε φιλε το τρεχω.στη αττικη οδο το σκιζω και στην εθνικη η σε κανενα ταξιδι.απλως δεν το σκιζω για να παω απο το ενα φαναρι στο αλλο,μαλακια δεν ειναι?
αλαξεσ παλι γνωμη επιστιμονα
αντρα επιστιμονα εμενα μαλακονιειδα ενα στη γλυφαδα κ σκληρηνε το πεος μου
ειδα ενα στη γλυφαδα κ σκληρηνε το πεος μου