Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
λαθος οι βανκελ κινητηρες καταναλωνουν πολλη βενζινη για την ιπποδυναμη που παραγουν κ αν το  rx7 θεωρειται απαρχαιωμενο κ στο rx8 to ιδιο πραγμα συμβαινει
εχεις καποιο δικιο!

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εσυ εισαι λαθος.........
Ενας οττο [τουρμπατος οπως και ο βανκελ]με τα ιδια αλογα καιει λιγοτερο.
Επισης αλλο ειναι 240 αλογα σε βανκελ και αλλο σε οττο,τα 240 αλογα του βανκελ μεταφραζονται σε 400 περιπου αλογα ενος οττο γιατι ο βανκελ ουσιαστικα λειτουργει ως μονοχρονος κινητηρας 3,5 φορες περιπου πιο γρηγορη λειτουργεια.

:think: :think: :think:

τα αλογα ειναι μοναδα μετρησης της ισχυς του κινητηρα.Τελος.Ειτε ειναι βανκελ ειτε πιστονατος τετραχρονος ειτε πιστονατος διχρονος
δηλαδη υποστηριζεις οτι το rx8 challenge που η μαζντα λεει οτι ειναι 190 αλογα στην πραξη ειναι 380????/? :idiot:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Παρε παραδειγμα τους χρονους του εργοστασιακου rx7 3ης γενιας και βρες μου ενα αμαξι [με κιν. οττο] εργοστασιακο με την ιδια ιπποδυναμη η και λιγο παραπανω που να κανει τους χρονους του rx7.

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παρε παραδειγμα τους χρονους του εργοστασιακου rx7 3ης γενιας και βρες μου ενα αμαξι [με κιν. οττο] εργοστασιακο με την ιδια ιπποδυναμη η και λιγο παραπανω που να κανει τους χρονους του rx7.

χρονους που?σε 100αρι σε 400αρι σε πιστα που???
στη κοντρα παιζει ρολο η μεταδοση κοντη κλιμακωση σασμαν διαφορικου κλπ το βαρος του αμαξωματος τα ελαστικα κλπ

στο rx8 αμαξια με μικροτερη ιπποδυναμη τα τσαγιαζουν αβερτα παντως   :rockon:

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η καινούργια μάλιστα, έχει και μπλοκέ σαν επιλογή.

την γλυκοκοιταζω κ εγω.Αλλα προτιμω τη z4m.K μπλοκε να μην εχει βαζεις yπαρχουν της quaife τα torsen type k αν εισαι κ πιο hardocore βαζεις δισκατο clutch type

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Τις επιδοσεις που δινει ο κατασκευαστης οπως 0-100 επιταχυνση σε 5,3sec το rx7.

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τις επιδοσεις που δινει ο κατασκευαστης οπως 0-100 επιταχυνση σε 5,3sec το rx7.

καταρχην ενα αμαξι δεν κρινεται μονο απο το 100αρι του κρινετε ως συνολο αν το οδηγησεις σε ΠΙΣΤΑ οχι να πας για καφε.Αλλιως δεν θα επαιρνε κανει φερραρι αλλα ολοι θα αγοραζαν γιουγκο κ γκλαντσα με τροπετα απο ιντεργκραλε.

δευτερον δεν πιστευω τι λεει ο κατασκευαστης αν δεν μετρηθει το αμαξι με performance box

τριτον για το rx8  γιατι δεν σχολιαζεις τιποτα??βανκελ δεν φοραει κ αυτο????

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
καταρχην ενα αμαξι δεν κρινεται μονο απο το 100αρι του κρινετε ως συνολο αν το οδηγησεις σε ΠΙΣΤΑ οχι να πας για καφε.Αλλιως δεν θα επαιρνε κανει φερραρι αλλα ολοι θα αγοραζαν γιουγκο κ γκλαντσα με τροπετα απο ιντεργκραλε.

δευτερον δεν πιστευω τι λεει ο κατασκευαστεις αν δεν μετρηθει το αμαξι με performance box

τριτον για το rx8  γιατι δεν σχολιαζεις τιποτα??βανκελ δεν φοραει κ αυτο????
Πολυ απλα γιατι στο RX8 ακομα ψαχνουν τα 230 αλογα και δεν τα βρισκουν! :think:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
εγω αυτο εχω

Συνημμένα

• HPIM2172.JPG
    HPIM2172.JPG
    137,5 KB · Εμφανίσεις: 33

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε ειχα και το πουλησα πριν 3 χρονια.ολο προβληματα με το ψυγειο,ολο θερμοκρασια ανεβαζε.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Ναι, αρκετά ευχαριστημένος. Βέβαια το έχω από το καλοκαίρι οπότε είναι νωρίς ακόμα να πω για περισσότερα.

καλα.μην το πηγενεις παντοσ στα ορια.εχω κανει εγω την μαλακια αυτη πριν απο σενα

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειναι θεμα οριον,το θεμα ειναι οτι η μηχανη του απο καποιο σημειο και μετα κανει σαν να πεφτει η αποδοση και κουραζετε ολο το αυτοκινητο.

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εμενα μου ειχε βγαλει και μια μαλακια με το ρελαντι ωρες ωρες εκανε οτι να ναι.και εκει ειπα αντε καλο ταξιδι και το πουλησα.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Καλά ΟΚ. Ούτως ή άλλως, δεν το σπάω καθόλου. Σου έβγαλε κανένα άλλο πρόβλημα?

το πιο σοβαρο....καπακι μηχανης.το ειχα λιωσει ομως.οτι πετυχαινα στο φαναρι τα εβαζα.το χειροτερο ξερεις πιο ειναι οτι μια φορα μου εριξε ενα astra gtc 1.6 turbo.απο τοτε τα εχω παρει...αλλα δεν εχω λεφτα να το αλλαξω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom