Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
αυτό είναι replica ρε!
το εγραψα κ πριν
να μι τισ χαμιλονετε ,επιδι εχουμε δρομουσ γτπ η σκλιρι αναρτισι κοπανα και το αμαξι πεταη αντι να κρατα καλιτερασωστος ο βοθρος
επισης οσοι αλλαζετε αναρτησεις κ χαμηλωνει πριν τις βαλετε πρεπει να μετρησετε τη διαφορα
ε αφου 1+1 κανει 2 και οχι 11!! τι να κανουμε τωρα!
εδω μιλαμε για εξωτερικο αντε και για μια Γερμανια εδω τριγυρω ο αλλος μου το πηγε στην αμερικη!
ρε συ στην Κινα ξερεις τι ασφαλεις πληρωνουνε?????? ασε που αλλαζυνε λαστιχα με 10 ευρω!
τι θα μου απαντησεις??στα @@@@@@@@ μου!
Ε ωραια μπειτε να δειτε καμια boxter απο 12-13 χιλιαρικα.........
σωστός, δεν το είδα....αλλάζοντας σελίδα, όταν κάποιοι postάρουν in between, χάνεις μηνύματα.
PS: δεν χρειάζεται να δεις άλογα, το γράφει ότι είναι replica!
Ε ωραια μπειτε να δειτε καμια boxter απο 12-13 χιλιαρικα.........
Νομίζω κάνεις λάθος φίλε. Το αλάτι καταργήθηκε στους περισσότερους Γερμανικούς δρόμους. Βάζουν μια ειδική άμμο την οποία την ξαναμαζεύουν πάλι!!!ναι κ σου σκιζουν το κωλο στο τελωνειο
αν ηταν τοσο ευκολο τοτε ολοι θα παιρναμε αμαξι απο εξωτερικο
για να μην πω για σκουρισμενα αμαξωματα σε μεταχειρισμενα απο Γερμανια λογο αλατιου
Αυτο και το rx7 γαμανε και δερνουνε!
η πιο φτινι φεραρι κενουρια ποσο εχι στιν ελαδα?
η πιο ακριβι πορσε παραγογις ποσσο εχι και να ερχετε ελαδα απο αντιπροσοπια?
Νομίζω κάνεις λάθος φίλε. Το αλάτι καταργήθηκε στους περισσότερους Γερμανικούς δρόμους. Βάζουν μια ειδική άμμο την οποία την ξαναμαζεύουν πάλι!!!
Εγώ ζαχαρώνω κάτι όπως αυτό:
Subaru Legacy 2,0 D-Boxer Comfort
Power: 110 kW / 150 PS Fuel Type: Diesel Fuel
consumption combined:
5.8 l/100km Fuel consumption
7.2 l/100km Fuel consumption (extra-urban): 5.1 l/100km CO2-Emissions combined: 154 g/km
ABS, Alloy wheels, Central locking, Cruise control, Electric heated seats, Electric windows, ESP, Four wheel drive, Immobilizer, Leather seats, Particulate filter, Power Assisted Steering, Sunroof, Xenon headlights
το rx7 θελει πολλα κιλα χερια κ πολλα κιλα αρχιδια για να το οδηγεις κ για να το συντηρεις
H μοτεραρα [wankel] που φοραει [δυο ροτορες] φτανει τα 1000+hp
αμα του βαλεις τον τετραροτορο μετα το πας μονο με τζετ...........
Ειναι απο τα ελαχιστα αυτοκινητα που εχουν κανει χρονο κατω απο δεκα στο 400αρι σε βολταδικη μορφη δλδ χωρις 'εξοπλισμο' για dragster.
λολ κ που θα κανεις αυτες τις μετατροπες στο Ελλαδισταν?Στου μπαρμπαμητσου το συνεργειο που ξερει μονο να αλλαζει λαδια??