Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Μου φαίνεται πως το έχετε πάει στο άλλο άκρο. Μάλλον σκέφτεστε τον κλασσικό Έλληνα που παίρνει μια μεταχειρισμένη Boxter κούτσα-κούτσα με δόσεις για να πουλάει μούρη στη Γλυφάδα και στα μπουζούκια. Δεν είναι όλοι έτσι.
Πριν πάρεις το οποιοδήποτε αυτοκίνητο, εννοείται πως έχεις σκεφτεί τι θα σου φεύγει σε service, ασφάλειες, λάστιχα, parking (άμα είναι καλό) κλπ. Ξέρω ότι ο μέσος Έλληνας δεν τα πολυσκέφτεται αυτά αλλά μην το παίρνετε σαν δεδομένο.
Εγώ σε αυτό που συμφωνώ με τον fffanatic είναι ότι στο εξωτερικό θα βρεις πολύ καλύτερες ευκαιρίες, είτε στην χώρα που θα είσαι είτε πάλι από άλλες. Στην Ελλάδα υπάρχει χαρτούρα, καθυστέρηση σε τελωνεία, πολλά λαμόγια και απατεώνες σε αυτόν τον τομέα άρα το πράγμα μπλέκεται περισσότερο.

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
το ενοειται δεν καταλαβα!
καλα το ειπες οτι αν αλαξεις χωρα ο μισθος αλλαζει δηλ ανεβαινει και το κοστος ζωης?? γαματα!
αποτελεσμα? να μην σου μενει παλι μια!

δεν ειναι ετσι.Πχ αμερικη δες τι τιμες παιζουν τα αμαξια η βενζινη τα ανταλακτικα + οτι υπαρχουν σωστοι βελτιωτες+ οτι εχουν απειρες πιστες

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
θελο ενα καρο!!!!!!!!!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Μου φαίνεται πως το έχετε πάει στο άλλο άκρο. Μάλλον σκέφτεστε τον κλασσικό Έλληνα που παίρνει μια μεταχειρισμένη Boxter κούτσα-κούτσα με δόσεις για να πουλάει μούρη στη Γλυφάδα και σα μπουζούκια. Δεν είναι όλοι έτσι.
Πριν πάρεις το οποιοδήποτε αυτοκίνητο, εννοείται πως έχεις σκεφτεί τι θα σου φεύγει σε service, ασφάλειες, λάστιχα, parking (άμα είναι καλό) κλπ. Ξέρω ότι ο μέσος Έλληνας δεν τα πολυσκέφτεται αυτά αλλά μην το παίρνετε σαν δεδομένο.
Εγώ σε αυτό που συμφωνώ με τον fffanatic είναι ότι στο εξωτερικό θα βρεις πολύ καλύτερες ευκαιρίες, είτε στην χώρα που θα είσαι είτε πάλι από άλλες. Στην Ελλάδα υπάρχει χαρτούρα, καθυστέρηση σε τελωνεία, πολλά λαμόγια και απατεώνες σε αυτόν τον τομέα άρα το πράγμα μπλέκεται περισσότερο.
αστο μεγαλε εγω παραπανω ειπα σχετικα τα ιδια με ασφαλειες servise λαστιχα και η απαντηση που πηρα ξερεις ποια ηταν?

ρε φιλε οταν θα παρεις αυτοκινητο καλο ειναι να εχεις και λεφτα για τα λαστιχα,αλλιως ειναι σαν εχεις μια γομενα και δεν μπορεις να την βγαλεις για καφε.
αντε πες τωρα εσυ!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
δεν ειναι ετσι.Πχ αμερικη δες τι τιμες παιζουν τα αμαξια η βενζινη τα ανταλακτικα + οτι υπαρχουν σωστοι βελτιωτες+ οτι εχουν απειρες πιστες
αρχοντα!!!!!!!!!!!!!!
αστο εγω την σταματαω εδω την συζητηση!
τι με νοιαζει η αμερικη? ουτε διπλα ειναι ουτε προκειται να παω και οσο και να φωναξω οτι αλου εινα καλα στο ελλαδισταν ειναι ακομα πισω! τι να κανουμε ας μιλησουμε για κατι που ειναι εφικτο!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Τι δεν καταλαβες........?
Αμα το παρεις και εχεις σφιχτο πορτοφολι.............
Το οδηγεις προσεκτικα και γενικα δεν το ζοριζεις,και τα λαστιχα μενουν και ολα.............
Η βενζινη ποιο φτηνη απο το ελλαδισταν θα ειναι...........διορθωσε με αν κανω λαθος εδω.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
αστο μεγαλε εγω παραπανω ειπα σχετικα τα ιδια με ασφαλειες servise λαστιχα και η απαντηση που πηρα ξερεις ποια ηταν?
αντε πες τωρα εσυ!
:2funny: :2funny: :2funny: το είπες πολύ χύμα "δεν είναι έτσι φιλαράκι" κλπ. Εγώ κατάλαβα τι θέλεις να πεις αλλά το πήγες στο άλλο άκρο σε σχέση με τον fffanatic γι' αυτό και έγραψα ότι έγραψα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
γκαραζ εχετε?????

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αρχοντα!!!!!!!!!!!!!!
αστο εγω την σταματαω εδω την συζητηση!
τι με νοιαζει η αμερικη? ουτε διπλα ειναι ουτε προκειται να παω και οσο και να φωναξω οτι αλου εινα καλα στο ελλαδισταν ειναι ακομα πισω! τι να κανουμε ας μιλησουμε για κατι που ειναι εφικτο!

σταματα οπου θες τη συζητηση δεν σε υποχρεωνει κανεις να γραψεις στο φορουμ

ειπες οτι μαζι με το μισθο ανεβαινει κ το κοστος ζωης αρα δεν θα εχεις λεφτα για αμαξι κλπ κ σου ειπα οτι παιζουν πολυ πιο φτηνα τα αμαξια στην Αμερικη κ τα ανταλακτικα λαστιχα κλπ ειναι στο 14 απο εδω

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Τι δεν καταλαβες........?
Αμα το παρεις και εχεις σφιχτο πορτοφολι.............
Το οδηγεις προσεκτικα και γενικα δεν το ζοριζεις,και τα λαστιχα μενουν και ολα.............
Η βενζινη ποιο φτηνη απο το ελλαδισταν θα ειναι...........διορθωσε με αν κανω λαθος εδω.
εγω καταλαβα πολυ καλα!! εσυ δεν καταλαβες οτι δεν μιλαμε για ανθρωπους με ΣΦΙΧΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ!
25-30.000 ολοι διαθετυνε ή μποει να διαθεσουνε σερ μια πιο μεγαλη ηλικια! ειναι ενα κανονικο ποσο! μεχρι και οι  ρωσοποντιοι τα βρισκουνε!!
το θεμα εινα για καποιον που κουτσα στραβα τα βρσισκει (γιαγια-θεια) και τα δουλευει αυτα τα 25 χιλιαρικα πως μετα θα συντυρησει ενα γομαρι σαν το touareg που εβαλα παραπανω?????????????????????????

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
το ενοειται δεν καταλαβα!
καλα το ειπες οτι αν αλαξεις χωρα ο μισθος αλλαζει δηλ ανεβαινει και το κοστος ζωης?? γαματα!
αποτελεσμα? να μην σου μενει παλι μια!
σταματα οπου θες τη συζητηση δεν σε υποχρεωνει κανεις να γραψεις στο φορουμ

ειπες οτι μαζι με το μισθο ανεβαινει κ το κοστος ζωης αρα δεν θα εχεις λεφτα για αμαξι κλπ κ σου ειπα οτι παιζουν πολυ πιο φτηνα τα αμαξια στην Αμερικη κ τα ανταλακτικα λαστιχα κλπ ειναι στο 14 απο εδω
γιατι να μιλαμε για κατι που δεν ειναι εφικτο?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πρεπι να δισ αν χορα να μπι και σο μεροσ που μενι,αν ανεβενι πεζοδρομιο κλπ

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.541
Πόντοι
5.595
To νεο  VW Scirocco...
URL]]

Επισκέπτης
Μόλις πριν από 2 μήνες άλλαξα το Volvo S60 που είχα και πήγα σε κάτι πιο... γκαζιάρικο!!!

Audi A4 2.0 TFSI με 211 φοράδες που στις δίνει στο χέρι στις 2.500-3.000 στροφές! Αυτό είναι και ούτε θέλω να το αλλάξω, ούτε να το φτιάξω, ούτε τίποτα! Μια χαρά πάει έτσι :) Η κάβλα επίσης είναι ότι είναι 6τάχυτο και έχει ενδιαφέρον να πηγαίνεις με 180 στην Εθνική και 6η μέσα, με το στροφόμετρο να μην δείχνει πάνω από 3.000 στροφές!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: το είπες πολύ χύμα "δεν είναι έτσι φιλαράκι" κλπ. Εγώ κατάλαβα τι θέλεις να πεις αλλά το πήγες στο άλλο άκρο σε σχέση με τον fffanatic γι' αυτό και έγραψα ότι έγραψα.
ε αφου 1+1 κανει 2 και οχι 11!! τι να κανουμε τωρα!
εδω  μιλαμε για εξωτερικο αντε και για μια Γερμανια εδω τριγυρω ο αλλος μου το πηγε  στην αμερικη!
ρε συ στην Κινα ξερεις τι ασφαλεις πληρωνουνε?????? ασε που αλλαζυνε λαστιχα με 10 ευρω!
τι θα μου απαντησεις??στα  @@@@@@@@ μου!

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0

πρεπι να δισ αν χορα να μπι και σο μεροσ που μενι,αν ανεβενι πεζοδρομιο κλπ

σωστος ο βοθρος

επισης οσοι αλλαζετε αναρτησεις κ χαμηλωνει πριν τις βαλετε πρεπει να μετρησετε τη διαφορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom