fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
πoιο μοντελο??
Eνδεικτικα.............
πoιο μοντελο??
το ενοειται δεν καταλαβα!
καλα το ειπες οτι αν αλαξεις χωρα ο μισθος αλλαζει δηλ ανεβαινει και το κοστος ζωης?? γαματα!
αποτελεσμα? να μην σου μενει παλι μια!
1-2 που πουλανε τοσο εχουν.skyline k supra dεν υπαρχουν στο Ελλαδισταν αυτα που κυκλοφορουν τα εχουν φερει απο Κυπρο
αστο μεγαλε εγω παραπανω ειπα σχετικα τα ιδια με ασφαλειες servise λαστιχα και η απαντηση που πηρα ξερεις ποια ηταν?Μου φαίνεται πως το έχετε πάει στο άλλο άκρο. Μάλλον σκέφτεστε τον κλασσικό Έλληνα που παίρνει μια μεταχειρισμένη Boxter κούτσα-κούτσα με δόσεις για να πουλάει μούρη στη Γλυφάδα και σα μπουζούκια. Δεν είναι όλοι έτσι.
Πριν πάρεις το οποιοδήποτε αυτοκίνητο, εννοείται πως έχεις σκεφτεί τι θα σου φεύγει σε service, ασφάλειες, λάστιχα, parking (άμα είναι καλό) κλπ. Ξέρω ότι ο μέσος Έλληνας δεν τα πολυσκέφτεται αυτά αλλά μην το παίρνετε σαν δεδομένο.
Εγώ σε αυτό που συμφωνώ με τον fffanatic είναι ότι στο εξωτερικό θα βρεις πολύ καλύτερες ευκαιρίες, είτε στην χώρα που θα είσαι είτε πάλι από άλλες. Στην Ελλάδα υπάρχει χαρτούρα, καθυστέρηση σε τελωνεία, πολλά λαμόγια και απατεώνες σε αυτόν τον τομέα άρα το πράγμα μπλέκεται περισσότερο.
αντε πες τωρα εσυ!ρε φιλε οταν θα παρεις αυτοκινητο καλο ειναι να εχεις και λεφτα για τα λαστιχα,αλλιως ειναι σαν εχεις μια γομενα και δεν μπορεις να την βγαλεις για καφε.
αρχοντα!!!!!!!!!!!!!!δεν ειναι ετσι.Πχ αμερικη δες τι τιμες παιζουν τα αμαξια η βενζινη τα ανταλακτικα + οτι υπαρχουν σωστοι βελτιωτες+ οτι εχουν απειρες πιστες
το είπες πολύ χύμα "δεν είναι έτσι φιλαράκι" κλπ. Εγώ κατάλαβα τι θέλεις να πεις αλλά το πήγες στο άλλο άκρο σε σχέση με τον fffanatic γι' αυτό και έγραψα ότι έγραψα.αστο μεγαλε εγω παραπανω ειπα σχετικα τα ιδια με ασφαλειες servise λαστιχα και η απαντηση που πηρα ξερεις ποια ηταν?
αντε πες τωρα εσυ!
αρχοντα!!!!!!!!!!!!!!
αστο εγω την σταματαω εδω την συζητηση!
τι με νοιαζει η αμερικη? ουτε διπλα ειναι ουτε προκειται να παω και οσο και να φωναξω οτι αλου εινα καλα στο ελλαδισταν ειναι ακομα πισω! τι να κανουμε ας μιλησουμε για κατι που ειναι εφικτο!
εγω καταλαβα πολυ καλα!! εσυ δεν καταλαβες οτι δεν μιλαμε για ανθρωπους με ΣΦΙΧΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ!Τι δεν καταλαβες........?
Αμα το παρεις και εχεις σφιχτο πορτοφολι.............
Το οδηγεις προσεκτικα και γενικα δεν το ζοριζεις,και τα λαστιχα μενουν και ολα.............
Η βενζινη ποιο φτηνη απο το ελλαδισταν θα ειναι...........διορθωσε με αν κανω λαθος εδω.
το ενοειται δεν καταλαβα!
καλα το ειπες οτι αν αλαξεις χωρα ο μισθος αλλαζει δηλ ανεβαινει και το κοστος ζωης?? γαματα!
αποτελεσμα? να μην σου μενει παλι μια!
γιατι να μιλαμε για κατι που δεν ειναι εφικτο?σταματα οπου θες τη συζητηση δεν σε υποχρεωνει κανεις να γραψεις στο φορουμ
ειπες οτι μαζι με το μισθο ανεβαινει κ το κοστος ζωης αρα δεν θα εχεις λεφτα για αμαξι κλπ κ σου ειπα οτι παιζουν πολυ πιο φτηνα τα αμαξια στην Αμερικη κ τα ανταλακτικα λαστιχα κλπ ειναι στο 14 απο εδω
γκαραζ εχετε?????
ε αφου 1+1 κανει 2 και οχι 11!! τι να κανουμε τωρα!το είπες πολύ χύμα "δεν είναι έτσι φιλαράκι" κλπ. Εγώ κατάλαβα τι θέλεις να πεις αλλά το πήγες στο άλλο άκρο σε σχέση με τον fffanatic γι' αυτό και έγραψα ότι έγραψα.
πρεπι να δισ αν χορα να μπι και σο μεροσ που μενι,αν ανεβενι πεζοδρομιο κλπ