Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.040
Πόντοι
3.656
ωραία τα αυτοκίνητα παραγωγής .... αλλά τα ειδικής κατασκευής .... είναι άλλο πράγμα ....

αν φύγει κανείς έξω , αυτό είναι αμάξι για σκληρούς χύστες .......

αρκεί να μην είναι καμιά σουσοφάγα μπουχέσα που κρυώνει ο κώλος της και θέλει ηλεκτρικά μπάκετ θερμαινόμενα με ρυθμιζόμενα προγούλια
για να εφαρμόζουν με τα δικά της προγούλια (της μπουχέσας) ....
μοτέρ έβαλαν ένα 6κύλινδρο της bmw 3.2 με 290 άλογα .......

μοτέρ που καίει βενζίνη, όχι ηλεκτρικό για ταγάρια ......

morgan plus six

maxresdefault.jpg

Morgan-Plus_Six-2020-1024-0e.jpg

κοιτάχτε πόσες ίντσες οθόνη έχουν οι μαλακίες και αν συνδέεται με άϊφόνι .........

1200-L-morgan-plus-six-restyle-2023-le-roadster-anglais-six-cylindres-en-ligne-volue.jpg

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.181
Πόντοι
201
το κακό με τα κάμπριο είναι ότι ανοιχτά λίγο τα απολαμβάνει κανείς...
Τόσο όσο χρειάζεται φίλε. Ειδικά τα ανοιξιάτικα απογεύματα και τις καλοκαιρινές βραδιές!!! Αλλά αν θέλεις εκδρομές με το κορίτσι, τότε λόγω έλλειψης χώρου το ξεχνάς. Αν υπάρχουν και παιδιά, τότε φασκελοκουκούλωστα... Αλλά εγώ το λατρεύω!!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ρε μαν σου λέω το έχω παραγγείλει από τέλη Οκτωβρίου και ενώ λέγαν 5 μήνες με πήγαν 2 μήνες ακόμα παράταση...
Θα το λάβεις με καθυστέρηση, γιατί σε έκοψαν για καθυστερημένο.
Πάντα εξυπηρετούνται οι σοβαροί πελάτες πρώτα. :tooth:

SuggarDaddy7

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2022
Like
104
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να επενδύσω τα λεφτά μου σε ένα κάμπριο μιας και το όνειρο μου αυτό ήταν τι θα μου προτείνατε σκέφτομαι κάτι σε BmwZ3 η και το Ζ4 πείτε μου την γνώμη σας ;

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
ωραία τα αυτοκίνητα παραγωγής .... αλλά τα ειδικής κατασκευής .... είναι άλλο πράγμα ....

αρκεί να μην είναι καμιά σουσοφάγα μπουχέσα που κρυώνει ο κώλος της και θέλει ηλεκτρικά μπάκετ θερμαινόμενα με ρυθμιζόμενα προγούλια

morgan plus six

maxresdefault.jpg

κοιτάχτε πόσες ίντσες οθόνη έχουν οι μαλακίες και αν συνδέεται με άϊφόνι .........

1200-L-morgan-plus-six-restyle-2023-le-roadster-anglais-six-cylindres-en-ligne-volue.jpg
Τυπαρα Λαλακη το σεατ Λεόν ντίζελ που έχεις είναι καλύτερο...:tooth::tooth::tooth:

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.537
Πόντοι
1.076
Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να επενδύσω τα λεφτά μου σε ένα κάμπριο μιας και το όνειρο μου αυτό ήταν τι θα μου προτείνατε σκέφτομαι κάτι σε BmwZ3 η και το Ζ4 πείτε μου την γνώμη σας ;
Μία και γράφεις ότι θες επένδυση, χτυπα μια Porsche 911 (2004/06) μοντ.
Αλλιώς με ένα mx-5 κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.992
Πόντοι
2.356
Παραγγελία τέλη Οκτωβρίου με ημερομηνία παράδοσής μέσα Μαρτίου η οποία έγινε 15 Μάϊου...
μα για αυτο ανεβηκε η τιμη των μεταχειρισμενων!
τι νομιζεις παραγγελνεις εσκορτ?
δε πα να εχεις το κασερι δε πα να τους δωσεις και μιζα/λαδι... εφοσον το θεμα ειναι παραγωγης δε μπορει να κανει τιποτα ο εμπορος. εκτος αν παρεις απο τα ετοιμα που εχουν μερικοι (αλλα αν δεν ειναι φουλ εξτρα πχ η το χρωμα δε μπορεις να κανεις κατι)

εδω για κατι γιαρις περιμεναν χρονο...

μπορει να ειναι καπως γραφικος ο τυπος ωρες ωρες αλλα εχει την ψωρα...
δεν αλλαξε και κατι απο τοτε που γυρισε το βιντεο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.040
Πόντοι
3.656
Τυπαρα Λαλακη το σεατ Λεόν ντίζελ που έχεις είναι καλύτερο...:tooth::tooth::tooth:
Ο δικηγόρος που θα αναλάβει τιην αποποίηση κληρονομιάς για τα ξαδέλφια σου, μόνο με αυτή τη δουλειά θα πάρει bmw 2 grand coupe κούτα.
Και θα του τα δώσουν με χαρά, ντούκου. Για να γλυτώσουν τα 2-3 μύρια που χρωστάς επειδή στα φάγαν τα ανατολικά γκράνια που σπιτώνεις, με παιδιά συνταξιούχους !

• Χαχα
Αντιδράσεις: TNT!

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Θα το λάβεις με καθυστέρηση, γιατί σε έκοψαν για καθυστερημένο.
Πάντα εξυπηρετούνται οι σοβαροί πελάτες πρώτα. :tooth:
Να ενημερώσω πως ραμολί καλόγερο δεν έχει καν αυτοκίνητο και πηγαίνει με λεωφορείο όπου αδημονεί από του χρόνου που θα είναι 65 να μπαίνει δωρεάν....:confused::confused::confused::coffee:

SuggarDaddy7

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2022
Like
104
Πόντοι
0
Μία και γράφεις ότι θες επένδυση, χτυπα μια Porsche 911 (2004/06) μοντ.
Αλλιώς με ένα mx-5 κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.
Το mx-5 ωραίο αμάξι και αξιόπιστο από την άποψη ότι είναι σκυλί αλλά δεν χωράνε τα πόδια μου ,έκανα χθες μια αναζήτηση και είδα slk 200 και slk 350 τι λες ;

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.537
Πόντοι
1.076
Το mx-5 ωραίο αμάξι και αξιόπιστο από την άποψη ότι είναι σκυλί αλλά δεν χωράνε τα πόδια μου ,έκανα χθες μια αναζήτηση και είδα slk 200 και slk 350 τι λες ;
Αν εισαι πάνω από 1.90 έχεις θέμα με το mx, αλλά διορθώνεται.
Τα SLK είναι άλλου στυλ όχημα.. Δεν είναι τόσο fun to drive. Αν τα οδηγήσεις θα το καταλάβεις.

• Like
Αντιδράσεις: 968

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
698
Πόντοι
86
Jacks 175cc cross, Mini couper 800, Alfa 1750, Taunus 2000, Rover 220 coupe (πυραυλος). Τωρα εχω ενα volvo C30 1600. Ελλαχιστα χιλ εχει κανει, μαλλον με αυτο με βλεπω να φευγω. Oπαδος του 2πορτου. Σαν ειμουν νιος ειθελα την μπυρα μου παγωμενη, τ' αμαξι μου γρηγορο και την γυναικα μου καυτη. Τωρα με τα γεραματα συμβιβαστηκα, δεν θελω πια και πολλα αλογα στο αμαξι

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.307
Πόντοι
1.056

morgan plus six

maxresdefault.jpg

fsdfsd86948.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506

morgan plus six

maxresdefault.jpg

Μωρη κουραδα, τα μονα αυτοκινητα που εχεις υπ οψιν ειναι ενα γκολφακι 30 ετων φτιαγμενο στο μπαρμπα μητσο και δυο σεατ λεον ντιζελ με λιζινγκ και γραφεις για τετοια αυτοκινητα;

Ιεροσυλια μωρη κουραδα.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom