Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.374
Πόντοι
446
Lancia delta integrale και Nissan Skyline Gt-r R34 για συλλογή και toyota corolla ae 86 ""Hachi roku για το κάθε μέρα.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Mercedes 1955 amg sl300.
Πανέμορφη...

Screenshot_20230428_113041_Facebook.jpg
Αυτο ειναι σαν να το εχει πατησει ελεφαντας ρε συ :sad2:

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.539
Πόντοι
1.076
Έλεος με τα ηλεκτρικά πια!!!

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
αν ειχα τα λεφτα θα επαρινα μονο pick up,ford ranger,ram,chevrolet silverado,η τα πιο μικρα vw amarok,isuzu max,nissan navara,πρωτον γιατι μ αρεσουν τα μεγαλα αμαξια,και αμα τρακαρεις με ενα ματιζ,ο αλλος θα πεθανει,εσυ απλα αντε να σπασεις κανα χερι,δευτεορν,νομιζω πιο πολυ θα εντυπωσιαστει μια γκοεμνα απο ενα καινουριο αγροτικο,παρα απο ενα καινουριο γκολφ,η ακομα και απο ενα μερσεντες μικρο

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.539
Πόντοι
1.076
αν ειχα τα λεφτα θα επαρινα μονο pick up,ford ranger,ram,chevrolet silverado,η τα πιο μικρα vw amarok,isuzu max,nissan navara,πρωτον γιατι μ αρεσουν τα μεγαλα αμαξια,και αμα τρακαρεις με ενα ματιζ,ο αλλος θα πεθανει,εσυ απλα αντε να σπασεις κανα χερι,δευτεορν,νομιζω πιο πολυ θα εντυπωσιαστει μια γκοεμνα απο ενα καινουριο αγροτικο,παρα απο ενα καινουριο γκολφ,η ακομα και απο ενα μερσεντες μικρο
Ωραία νοοτροπία έχεις, μόνο που δεν ισχύει πλέον (ειδικά για παθητική ασφάλεια). Ελα εσυ με ένα αγροτικό και θα εμφανιστώ κι εγώ με ένα ταπεινό Lotus και να δουμε

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
κινεζικο ηλεκτρικό σε λίγο καιρό ...

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Ωραία νοοτροπία έχεις, μόνο που δεν ισχύει πλέον (ειδικά για παθητική ασφάλεια). Ελα εσυ με ένα αγροτικό και θα εμφανιστώ κι εγώ με ένα ταπεινό Lotus και να δουμε
Μια χαρά ισχύει ,όση εξέλιξη έχουν τα μικρά στην παθητική ασφάλεια άλλη τόση έχουν και τα μεγάλα και στα μεγάλα τα περιθώρια για να απορροφηθεί η κινητική ενέργεια είναι μεγαλύτερη.
Όλη η μάζα γύρω από τον κλωβό των επιβατών είναι πρακτικά ένας αερόσακος όσο μεγαλύτερη η μάζα τόσο μεγαλύτερη είναι η δυνατότητα του σχεδιαστή να "ξοδέψει" την ενέργεια πριν φτάσει στον επιβάτη.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.569
Πόντοι
3.246
στα Σούρμενα μένεις;

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.539
Πόντοι
1.076
Μια χαρά ισχύει ,όση εξέλιξη έχουν τα μικρά στην παθητική ασφάλεια άλλη τόση έχουν και τα μεγάλα και στα μεγάλα τα περιθώρια για να απορροφηθεί η κινητική ενέργεια είναι μεγαλύτερη.
Όλη η μάζα γύρω από τον κλωβό των επιβατών είναι πρακτικά ένας αερόσακος όσο μεγαλύτερη η μάζα τόσο μεγαλύτερη είναι η δυνατότητα του σχεδιαστή να "ξοδέψει" την ενέργεια πριν φτάσει στον επιβάτη.
Το τελευταίο που θα με ενδιέφερε σαν αγοραστή αυτοκινήτου είναι η παθητική ασφάλεια. Πάντα κοιτούσαν την ενεργητική. Προσπαθώ δηλ να αποφύγω το ατύχημα κι όχι να με σώσει αν συμβεί.
Αν κάποια στιγμή μου συμβεί κάτι, με τόσα χλμ που θα έχω δεν θα με σώσει τπτ

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.432
Πόντοι
206
Ποιο πιστευετε οτι ειναι το πιο αξιοπιστο αμαξι τυπου Polo?
Γερμανικο δεν ξαναπαιρνω χαλανε συνεχεια τα γαμιδια.
Ο Γερμανος μετα τα 100000 το διωχνει και περνει αλλο αλλα εγω θελω κατι αξιοπιστο και να κρατησει.
Γιάρις ή Χόντα τζαζ θα έπαιρνα. Τα πιο αξιόπιστα. Βέβαια δεν είναι τύπου πόλο αλλά σούπερμίνι. Ίσως θα κοίταγα το Κλιό αλλά δεν έχω άποψη για τα γαλλικά αμάξια γενικά

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
Γιάρις ή Χόντα τζαζ θα έπαιρνα. Τα πιο αξιόπιστα. Βέβαια δεν είναι τύπου πόλο αλλά σούπερμίνι. Ίσως θα κοίταγα το Κλιό αλλά δεν έχω άποψη για τα γαλλικά αμάξια γενικά
Επίσης και το nissan micra του 18 είναι αξιόπιστο και ωραίο κατ εμέ αυτοκίνητο!

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.432
Πόντοι
206
Οπότε όλοι συμφωνούμε σε γιαπωνέζικο. Από "ψαγμένο" ιαπωνικό θα κοίταγα και προς mazda

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
ρίξε και 2-3 μπάλες σανό στην καρότσα και θα τρέχουν όλες πίσω σου ξελιγωμένες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ήμαρτον...:priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom