Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.374
- Πόντοι
- 446
Lancia delta integrale και Nissan Skyline Gt-r R34 για συλλογή και toyota corolla ae 86 ""Hachi roku για το κάθε μέρα.
Αυτο ειναι σαν να το εχει πατησει ελεφαντας ρε συMercedes 1955 amg sl300.
Πανέμορφη...
Είναι roadster...Αυτο ειναι σαν να το εχει πατησει ελεφαντας ρε συ
Ωραία νοοτροπία έχεις, μόνο που δεν ισχύει πλέον (ειδικά για παθητική ασφάλεια). Ελα εσυ με ένα αγροτικό και θα εμφανιστώ κι εγώ με ένα ταπεινό Lotus και να δουμεαν ειχα τα λεφτα θα επαρινα μονο pick up,ford ranger,ram,chevrolet silverado,η τα πιο μικρα vw amarok,isuzu max,nissan navara,πρωτον γιατι μ αρεσουν τα μεγαλα αμαξια,και αμα τρακαρεις με ενα ματιζ,ο αλλος θα πεθανει,εσυ απλα αντε να σπασεις κανα χερι,δευτεορν,νομιζω πιο πολυ θα εντυπωσιαστει μια γκοεμνα απο ενα καινουριο αγροτικο,παρα απο ενα καινουριο γκολφ,η ακομα και απο ενα μερσεντες μικρο
Μια χαρά ισχύει ,όση εξέλιξη έχουν τα μικρά στην παθητική ασφάλεια άλλη τόση έχουν και τα μεγάλα και στα μεγάλα τα περιθώρια για να απορροφηθεί η κινητική ενέργεια είναι μεγαλύτερη.Ωραία νοοτροπία έχεις, μόνο που δεν ισχύει πλέον (ειδικά για παθητική ασφάλεια). Ελα εσυ με ένα αγροτικό και θα εμφανιστώ κι εγώ με ένα ταπεινό Lotus και να δουμε
στα Σούρμενα μένεις;αν ειχα τα λεφτα θα επαρινα μονο pick up,ford ranger,ram,chevrolet silverado,η τα πιο μικρα vw amarok,isuzu max,nissan navara,πρωτον γιατι μ αρεσουν τα μεγαλα αμαξια,και αμα τρακαρεις με ενα ματιζ,ο αλλος θα πεθανει,εσυ απλα αντε να σπασεις κανα χερι,δευτεορν,νομιζω πιο πολυ θα εντυπωσιαστει μια γκοεμνα απο ενα καινουριο αγροτικο,παρα απο ενα καινουριο γκολφ,η ακομα και απο ενα μερσεντες μικρο
Μπα, στο Ζεφύριστα Σούρμενα μένεις;
Το τελευταίο που θα με ενδιέφερε σαν αγοραστή αυτοκινήτου είναι η παθητική ασφάλεια. Πάντα κοιτούσαν την ενεργητική. Προσπαθώ δηλ να αποφύγω το ατύχημα κι όχι να με σώσει αν συμβεί.Μια χαρά ισχύει ,όση εξέλιξη έχουν τα μικρά στην παθητική ασφάλεια άλλη τόση έχουν και τα μεγάλα και στα μεγάλα τα περιθώρια για να απορροφηθεί η κινητική ενέργεια είναι μεγαλύτερη.
Όλη η μάζα γύρω από τον κλωβό των επιβατών είναι πρακτικά ένας αερόσακος όσο μεγαλύτερη η μάζα τόσο μεγαλύτερη είναι η δυνατότητα του σχεδιαστή να "ξοδέψει" την ενέργεια πριν φτάσει στον επιβάτη.
Γιάρις ή Χόντα τζαζ θα έπαιρνα. Τα πιο αξιόπιστα. Βέβαια δεν είναι τύπου πόλο αλλά σούπερμίνι. Ίσως θα κοίταγα το Κλιό αλλά δεν έχω άποψη για τα γαλλικά αμάξια γενικάΠοιο πιστευετε οτι ειναι το πιο αξιοπιστο αμαξι τυπου Polo?
Γερμανικο δεν ξαναπαιρνω χαλανε συνεχεια τα γαμιδια.
Ο Γερμανος μετα τα 100000 το διωχνει και περνει αλλο αλλα εγω θελω κατι αξιοπιστο και να κρατησει.
Επίσης και το nissan micra του 18 είναι αξιόπιστο και ωραίο κατ εμέ αυτοκίνητο!Γιάρις ή Χόντα τζαζ θα έπαιρνα. Τα πιο αξιόπιστα. Βέβαια δεν είναι τύπου πόλο αλλά σούπερμίνι. Ίσως θα κοίταγα το Κλιό αλλά δεν έχω άποψη για τα γαλλικά αμάξια γενικά
Μ2?Φορτώθήκε και έρχεται...
F32 430i M Sport Coupe
ρίξε και 2-3 μπάλες σανό στην καρότσα και θα τρέχουν όλες πίσω σου ξελιγωμένεςαν ειχα τα λεφτα θα επαρινα μονο pick up,ford ranger,ram,chevrolet silverado,η τα πιο μικρα vw amarok,isuzu max,nissan navara,πρωτον γιατι μ αρεσουν τα μεγαλα αμαξια,και αμα τρακαρεις με ενα ματιζ,ο αλλος θα πεθανει,εσυ απλα αντε να σπασεις κανα χερι,δευτεορν,νομιζω πιο πολυ θα εντυπωσιαστει μια γκοεμνα απο ενα καινουριο αγροτικο,παρα απο ενα καινουριο γκολφ,η ακομα και απο ενα μερσεντες μικρο