ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.311
- Πόντοι
- 5.006
αφού βρε μλκ δεν έχεις φάει από εκει μουνοπανο που ξέρειςΙασωνιδου λεω
αφού βρε μλκ δεν έχεις φάει από εκει μουνοπανο που ξέρειςΙασωνιδου λεω
εχω φαει μου εχει παρει η κυρα ρε γαμημενε το ηξερε καιροαφού βρε μλκ δεν έχεις φάει από εκει μουνοπανο που ξέρεις
βρε αντε γαμησουεχω φαει μου εχει παρει η κυρα ρε γαμημενε το ηξερε καιρο
Μην βρίζεις ρε μάνβρε αντε γαμησου
βρε αντε γαμησου
Ε πάρε μουνοσκυλοΣΚΑΣΕ ΡΕ ΕΡΥΘΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
καλώς τα αρχιδια μαςΜην βρίζεις ρε μάν
πως εκφραζεσαι ετσι ρε μουνοπανο;Ε πάρε μουνοσκυλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλώς τα αρχιδια μας
μη βριζεις μανπως εκφραζεσαι ετσι ρε μουνοπανο;
Μπαχαλακηδες τύπετο γαμησατε και αυτο το νημα μουνοπανα
κωλομπαραδες μανΜπαχαλακηδες τύπε
Πάρε, LPG αν σε ενδιαφέρει μόνο η οικονομία. Είναι λίγο πιο αργά με αυτό το μοτέρ, αλλά η τιμή του υγραερίου είναι που κάνει τη διαφορά. Το duster σαν αυτοκίνητο, είναι τίμιο. Προτίμησε 4Χ4 DieselΣυναγωνιστές θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να πάρω κάποιο Dacia είτε το sandero (είτε το stepway είτε το streetway) είτε το duster.
Απλά θα το ήθελα με LPG και βενζίνη!
Το έχει κα΄ποιος το έχει δοκιμάσει; Ειναι ικανοποιημένος; Βγάζει μηπως ζημιές; Κάνει την οικονομία που υπόσχεται;
Σευχαριστω πολυ!Πάρε, LPG αν σε ενδιαφέρει μόνο η οικονομία. Είναι λίγο πιο αργά με αυτό το μοτέρ, αλλά η τιμή του υγραερίου είναι που κάνει τη διαφορά. Το duster σαν αυτοκίνητο, είναι τίμιο. Προτίμησε 4Χ4 Diesel
audi να παρετε
Με ένα 2χιλιαρο επιπλέον το πολύ σε 3 μέρες στο φέρνουν από στοκάρισμαρε μαγκες τα καινουρια αμαξια, κουτι, δεν αργουν πολυ να ερθουν;
ενας φιλος περιμενε 9+ μηνες νομιζω, ποιος στο πουτσο θα περιμενει τοσο;
ή με εχουν πληροφορησει λαθος και υπαρχουν πολλα ετοιμοπαραδοτα (τα οποια θα κανω ενα wild guess οτι δεν ειναι και τα καλυτερα);