kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
μα μολις μου το ειπες.δεν χρειαστηκε να μαντεψω κατι.ποιος εισαι ρε γιατρε ο γιουρι γκελερ και το μαντεψες δικε μου?
μα μολις μου το ειπες.δεν χρειαστηκε να μαντεψω κατι.ποιος εισαι ρε γιατρε ο γιουρι γκελερ και το μαντεψες δικε μου?
Έχει μυαλό ο πούστης!!μα μολις μου το ειπες.δεν χρειαστηκε να μαντεψω κατι.
Εδώ υπερβάλεις!!Μην το δούμε γονιδιακά το ζήτημα..Άμα δεν έχει υδραυλικά τι άντρας είναι;Μη δουλευόμαστε!!Αυτό το λες για να εξομοιώσεις τον εαυτό σου με τις συγκεκριμένες κοπέλες..και η στρουθοκαμηλος οταν χωνει το κεφαλι της στην αμμο γινετε αορατη...ΑΝΤΡΕΣ ειναι οτι κι αν θελετε να πιστευετε ...ειτε το κοψαν ειτε οχι.μην λεμε ψεμματα και στον εαυτο μας....
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενας αντρας παει με τρανσεξουαλ,και σε πολες περιπτωσεις θελει να τον γαμησει. πιστευω οτι ειναι στην ουσια γκει,κ θελουν να γαμηθουν. εσεις το θεωριτε φυσιολογικο να παει καποιος αντρας με τρανς κ να του κρεμοντε τα παπαρια οταν θα τοντην γαμαει?
για ποιο λογο να μην το δουμε γονιδιακα?αφου η αληθεια ειναι στα γονιδια.δεν υπερβαλλει ο πουστης(εγω),μια χαρα τα λεει..απλα δεν συμφερουν.τι να κανουμε?Εδώ υπερβάλεις!!Μην το δούμε γονιδιακά το ζήτημα..Άμα δεν έχει υδραυλικά τι άντρας είναι;Μη δουλευόμαστε!!Αυτό το λες για να εξομοιώσεις τον εαυτό σου με τις συγκεκριμένες κοπέλες..
Λογικό μου ακούγεται αφού ίσως θα ήθελες να είσαι κι εσύ μια από αυτές,αλλά για κάποιους λόγους δεν μπορείς..Λογικό λοιπόν,σεβαστό και κατανοητό!!Τα φράγκα πρέπει να είναι πολλά για μια τέτοια αλλαγή!!Αλλά άλλο τραβέλι ή πισογλέντης ή ομοφυλόφιλος ή gay κι άλλο εγχειρησμένη τρανς!
τυπε any luck?για ποιο λογο να μην το δουμε γονιδιακα?αφου η αληθεια ειναι στα γονιδια.δεν υπερβαλλει ο πουστης(εγω),μια χαρα τα λεει..απλα δεν συμφερουν.τι να κανουμε?
γιεπ ;)τυπε any luck?
εχει για ολους το μπου...γιεπ ;)
λαθος κανεις γιατρε ουδεμια σχεση εχει ο ομιλων με τις τρανς απλως εχω παρει καμια 20αρια
Πιστεύω ότι είναι δύσκολη υπόθεση η ανάλυση τέτοιου θέματος,του να βάλουμε δηλαδή στερεότυπα και να πούμε είμαι έτσι,είσαι έτσι κτλ. Το να το απλοποιήσουμε μεταξύ σοβαρού και αστείου,είσαι γκέϊ,είσαι μπάϊ είσαι ,είσαι.... απλά χαρακτηρισμούς κάνουμε.Εγώ προσωπικά δεν γουστάρω να βλέπω άντρα ξεβράκωτο ούτε στα αποδητήρια του γυμναστηρίου. Η ιδέα να γαμήσω γκέϊ ή μπάϊ,μου είναι εμμετική.Ωστόσο η θέα μιάς όμορφης τρανσ,με καυλώνει και γι'αυτό και ο λόγος που έχω την όποια μικρή εμπειρία.Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω,αλλά ένα πρόστυχο πρόσωπο,το γυναικείο στήθος,ένα ωραίο κωλί και στο τέλος και μια μαλαπέρδα στο ξεκάρφωτο,απλά είναι μεγάλη καύλα.Να τον φάω δεν μου περνάει απ το μυαλό,δεν γουστάρω,ο κώλος μου δεν με τρώει,το όλο σκηνικό με εξητάρει ακόμα κι όταν την γαμάς και βλέπεις το παπάρι να κουνιέται ή αυτή να τον παίζει.Έχεις μια γυναίκα μπροστά σου ,με κάποια διαφορετικότητα.Αυτό μου κάνει τη διαφορά.
Η καθημερινότητά μου,είναι συνήθης..."μόνιμη" σχέση με κοπέλα,καμιά ξεπέτα φίλης,γνωστής,συναδέλφου και που και που...η ανωμαλία..οι τρανσουλες..Εξήγηση άλλη δεν μπορώ να δώσω...ή μάλλον δεν μπορώ να το εκφράσω. Ανωμαλία,καύλα του διαφορετικού.
η λεξη ανωμαλος ειναι ωραια λεξη λογω του ω που μοιαζει με κωλαρακι..κατα τα αλλα,δεν ταιριαζει σαν σεξουαλικος προσδιορισμος
κι εσυ του κωστα.εισαι ξαδερφος του μακη.