prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
Γκέουλες !!!
Να είσαι σίγουρος οτι επ' ουδενί δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου.Mού άρεση πού έχετε έναισθητική ίκανότητα καί πλούτο συνειρμών άγαπητέ,
περιεκτικά καί ούσιαστικά μέ άποστομόσατε !!!!
Καλημέρα!!Όλα μες στο μυαλό είναι..Καθαρά ψυχολογικό απ, ό,τι έχω ακούσει!!Αλλά δε νομίζω να φτάνουν σε οργασμό με πελάτη,εκτός αν γουστάρουν τρελά!!Πιο εύκολο να φτάνουν με τον γκόμενό τους..Βλέπω ότι τά ξέρετε όλα.....
Νά ρωτήσω.... οί ψωλοκομένες , έχουνε όργασμό
υπαρχει κι ο male tsouliπροσωπικα στ αρχιδια μου τι κανει ο καθενας στα σεξουαλικα του αλλα για να θες να πας με τραβεστι η να τον φας θες η εισαι περιεργος γενικα να δεις τι παιζει.
δε νομιζω οτι υπαρχει αλλη εκδοχη
Ο αυστηρότερος κριτής είναι η ίδια μας η ψυχή.
Αδέκαστος και πολλές φορές και σκληρός κριτής.
Δεν δέχεται και η ρουφιάνα κανένα ελαφρυντικό δυστυχώς,
καθώς δεν μπορείς να την ξεγελάσεις, να την δωροδοκήσεις, με τίποτα.
Φιλαράκο! Καμία σχέση, η Ενχειρισμενες, με της ΤΡΑΝΣ! Μην τα μπερδεύουμε. Είναι σίγουρο. Οτι όποιος, πάει με Τρσανς, πάει για να τον πάρει. Τέλος!!Και αυτοί που γαμάνε εγχειρισμένες στα μπουρδέλα τι είναι? bi sexual?
αμα δεν το ξερουν δικαιολογουνται αμα το ξερουν ειναι ανωμαλοιΚαι αυτοί που γαμάνε εγχειρισμένες στα μπουρδέλα τι είναι? bi sexual?
Φιλαράκο συμφωνώ. Αλλά δεν μπορώ, να παραδεχτώ, ότι πάνε και τον τρώνε από Τρανς! Γιατη, δεν πάνε με έναν, Άντρα? Να το ευχαριστηθούνε?δεν κρινω φιλε μου αν τον παιρνει η αν τον δινει.οταν πας με καποιον που γεννηθηε αντρας,οσες εγχειρισεις και να κανει,αντρας μενει.ελπιζω το αντιλαμβανεσε..
ειναι σαν μερικους που λετε"εγω γαμαω αντρικο κωλο αλλα αφου δεν γαμιεμαι ειμαι στρειτ. dream on...
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ....!Φιλαράκο συμφωνώ. Αλλά δεν μπορώ, να παραδεχτώ, ότι πάνε και τον τρώνε από Τρανς! Γιατη, δεν πάνε με έναν, Άντρα? Να το ευχαριστηθούνε?
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ....!
κι εγω το ιδιο αναρωτιεμαι.αλλα η ανθρωπινη φυση ειναι περιεργη..δεν μπορω να την αναλυσω παντα,και γι αυτο αποφευγω να κρινω η να βγαζω συμπερασματα.εμενα μου εχει τυχει σεξ με στρειτ που ηταν θεμα τυχης/καυλας/κλπκλπ...
εχω 2 γαμιαδες παντρεμενους.δεν παει το μυαλο σου αν τους δεις.και με την οικογενεια τους ειναι σουπερ,ουτε δινουν αφορμες και δικαιωματα.γι αυτο σου λεω,η καυλα ειναι περιεργο πραγμα και για πολλους ανθρωπους ειναι ενα ανοικτο κεφαλαιο.οι ταμπελες ειναι περιττες στην καυλα του αλλου...
εντελως παντρεμενους??
εχεις την συμπαθεια μου φιλε μ...αφτοι που πανε με τραβελουσ ειν αντρακλεσ και καλα κανουν και γαμανε αφτουσ τουσ σιχαμενουσ ανομαλουσ παλιοπουσταραδεσ
εχεις την συμπαθεια μου φιλε μ...
ναι φιλε μου.εντελως και δεν παει το μυαλο σου οταν τους βλεπεις.το θεμα ειναι να προσεχουν,καποτουλες κλπ.ταυπολοιπα αφορουν μονο τους ιδιους,ελπιζω συμφωνεις.οσοι βριζουν στολιζουν το στομα τους και δειχνουν το -χαμηλο-επιπεδο τους,οποτε μονο συμπαθεια εχω γι αυτους.hopelessεντελως παντρεμενους??