Νέα

αυτοι που που πανε με TRANS τι ειναι? gay,bi,str?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Mού άρεση πού έχετε έναισθητική ίκανότητα καί πλούτο συνειρμών άγαπητέ,
περιεκτικά καί ούσιαστικά μέ άποστομόσατε !!!!
Να είσαι σίγουρος οτι επ' ουδενί δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου.
respect-051.gif

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Βλέπω ότι τά ξέρετε όλα.....
Νά ρωτήσω.... οί ψωλοκομένες , έχουνε όργασμό  :think:
Καλημέρα!!Όλα μες στο μυαλό είναι..Καθαρά ψυχολογικό απ, ό,τι έχω ακούσει!!Αλλά δε νομίζω να φτάνουν σε οργασμό με πελάτη,εκτός αν γουστάρουν τρελά!!Πιο εύκολο να φτάνουν με τον γκόμενό τους..

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
προσωπικα στ αρχιδια μου τι κανει ο καθενας στα σεξουαλικα του αλλα για να θες να πας με τραβεστι η να τον φας θες η εισαι περιεργος γενικα να δεις τι παιζει.

δε νομιζω οτι υπαρχει αλλη εκδοχη
υπαρχει κι ο male tsouli

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Ο αυστηρότερος κριτής είναι η ίδια μας η ψυχή.
Αδέκαστος και πολλές φορές και σκληρός κριτής.
Δεν δέχεται και η ρουφιάνα κανένα ελαφρυντικό δυστυχώς,
καθώς δεν μπορείς να την ξεγελάσεις, να την δωροδοκήσεις, με τίποτα.

Σωστός ! Νομίζω ότι πρις κανα δυο χρόνια ρώτησε μια Σουηδή δημοσιογράφος τον Ιμπραϊμοβιτς (μυτόγκας απίστευτος και άλανι) αν είναι αδελφή !

Η απάντηση ήταν χορταστικά αποστομωτική σαν τάπα του Βράνκοβιτς : <<έλα το βράδυ μαζί με την αδελφή σου σπίτι μου για να σου δείξω>>.

Γκέουλας - ξεγκέουλας, το έληξε ο τύπος το ματσάκι. Νομίζω ???

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
το τι κανει ο καθενας στην απολυτα προσωπικη του ζωη ειναι δικος του και μονο δικος του λγαριασμος. εαν αυτο που κανει δεν θιγει και δεν προσβαλη τον διπλανο του ειναι σεβαστο.
Προσωπικα εχω παει και με τα δυο ειδη, και με εργαλεια και χωρις.
Δεν ειδα την επιθυμια να γινω παθητικος εστω και για λιγα λεπτα.
Μου αρεσε ομως οτι διεκρινα στα ματια τους μια αλλη σπιθα ηδονης.
Τελος μια μορφη ηδονης αγορασα, το ιδιο κανουν και εκεινοι που υποτιθεται ειναι αμφι.
Ολα δεκτα και σεβαστα στην κοινωνια και στις εποχες που ζουμε, 

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
:kissass2:Απλά! Όσοι πάνε, με ΤΡΑΝΣ! άλλο {ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ} Για να δικαιολογηθούν, ότι τον παίρνουν. Αλλά από Γυναίκα, και όχι από Άντρα! Δεν θέλουν να το παραδεχτούν ότι είναι, ΛΟΥΓΚΡΑΡΕΣ! του κερατα. Κομπλεξικοί, είναι. Όσο για της ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ! είναι γυναίκες. Δεν έχουν Παπαρο, μπροστά!!! :pipa3:

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1

[/quote]και η στρουθοκαμηλος οταν χωνει το κεφαλι της στην αμμο γινετε αορατη...ΑΝΤΡΕΣ ειναι οτι κι αν θελετε να πιστευετε ...ειτε το κοψαν ειτε οχι.μην λεμε ψεμματα και στον εαυτο μας....

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Και αυτοί που γαμάνε εγχειρισμένες στα μπουρδέλα τι είναι? bi sexual?  :think:
Φιλαράκο! Καμία σχέση, η Ενχειρισμενες, με της ΤΡΑΝΣ! Μην τα μπερδεύουμε. Είναι σίγουρο. Οτι όποιος, πάει με Τρσανς, πάει για να τον πάρει. Τέλος!! :pipa1: :pipa3:

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
δεν κρινω φιλε μου αν τον παιρνει η αν τον δινει.οταν πας με καποιον που γεννηθηε αντρας,οσες εγχειρισεις και να κανει,αντρας μενει.ελπιζω το αντιλαμβανεσε..
ειναι σαν μερικους που λετε"εγω γαμαω αντρικο κωλο αλλα αφου δεν γαμιεμαι ειμαι στρειτ. dream on...

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
δεν κρινω φιλε μου αν τον παιρνει η αν τον δινει.οταν πας με καποιον που γεννηθηε αντρας,οσες εγχειρισεις και να κανει,αντρας μενει.ελπιζω το αντιλαμβανεσε..
ειναι σαν μερικους που λετε"εγω γαμαω αντρικο κωλο αλλα αφου δεν γαμιεμαι ειμαι στρειτ. dream on...
Φιλαράκο συμφωνώ. Αλλά δεν μπορώ, να παραδεχτώ, ότι πάνε και τον τρώνε από Τρανς! Γιατη, δεν πάνε με έναν, Άντρα? Να το ευχαριστηθούνε? :kissass2: :pipa3:

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Φιλαράκο συμφωνώ. Αλλά δεν μπορώ, να παραδεχτώ, ότι πάνε και τον τρώνε από Τρανς! Γιατη, δεν πάνε με έναν, Άντρα? Να το ευχαριστηθούνε? :kissass2: :pipa3:
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ....!
κι εγω το ιδιο αναρωτιεμαι.αλλα η ανθρωπινη φυση ειναι περιεργη..δεν μπορω να την αναλυσω παντα,και γι αυτο αποφευγω να κρινω η να βγαζω συμπερασματα.εμενα μου εχει τυχει σεξ με στρειτ που ηταν θεμα τυχης/καυλας/κλπκλπ...
εχω 2 γαμιαδες παντρεμενους.δεν παει το μυαλο σου αν τους δεις.και με την οικογενεια τους ειναι σουπερ,ουτε δινουν αφορμες και δικαιωματα.γι αυτο σου λεω,η καυλα ειναι περιεργο πραγμα και για πολλους ανθρωπους ειναι ενα ανοικτο κεφαλαιο.οι ταμπελες ειναι περιττες στην καυλα του αλλου...

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ....!
κι εγω το ιδιο αναρωτιεμαι.αλλα η ανθρωπινη φυση ειναι περιεργη..δεν μπορω να την αναλυσω παντα,και γι αυτο αποφευγω να κρινω η να βγαζω συμπερασματα.εμενα μου εχει τυχει σεξ με στρειτ που ηταν θεμα τυχης/καυλας/κλπκλπ...
εχω 2 γαμιαδες παντρεμενους.δεν παει το μυαλο σου αν τους δεις.και με την οικογενεια τους ειναι σουπερ,ουτε δινουν αφορμες και δικαιωματα.γι αυτο σου λεω,η καυλα ειναι περιεργο πραγμα και για πολλους ανθρωπους ειναι ενα ανοικτο κεφαλαιο.οι ταμπελες ειναι περιττες στην καυλα του αλλου...

εντελως παντρεμενους?? :think: :think:

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
εντελως παντρεμενους?? :think: :think:
ναι φιλε μου.εντελως και δεν παει το μυαλο σου οταν τους βλεπεις.το θεμα ειναι να προσεχουν,καποτουλες κλπ.ταυπολοιπα αφορουν μονο τους ιδιους,ελπιζω συμφωνεις.οσοι βριζουν στολιζουν το στομα τους και δειχνουν το -χαμηλο-επιπεδο τους,οποτε μονο συμπαθεια εχω γι αυτους.hopeless :headbang:

Επισκέπτης
Εμενα προσωπικα με αποθει η ιδεα να παω ενεργητικα(ποσο μαλλον παθητικα) με εναν αντρα, μεταμορφωμενο,μεταμφιεσμενο (κροσ-ντρεσσερ) ή μη
ΟΜΩΣ
Η σεξουαλικοτητα του καθε ανθρωπου ειναι σεβαστη
Καθε ανθρωπος μπορει να χρησιμοποιησει το σωμα του οπως θελει
υπαρχουν καθε ειδων λαγνειες
και λογης <διαστροφες> υποταγη, κυριαρχια, μαζοχισμος κτλ
Αλλα ενα ειναι το γεγονος το οποιο ειναι ανδιαφησβητιτο
οτι ειτε ενεργητικα πας με αντρα (εγχειρισμενο ή μη) δεν παυει να ειναι ομοφυλλοφιλος
τα αλλα ολα ειναι για να δικαιολογησουν τον εαυτο τους, και κυριως να μην αποδεχθουν τον ευατο τους, ειδικα στον κοινωνικο τους περιγυρο
Ακομα και να σε βατευσει γυναικα με στραπ-ον ειναι ομοφυλλοφιλια

οι πιο παλιοι τους ομοφυλλοφιλους τους ειχαν χωρισει σε δυο κατηγοριες
στους μπινεδες και τους κωλομπαραδες

Δεν ειναι κακο να εισαι οτι εισαι, το γουσταρεις το κανεις ετσι απλα
ολα τα αλλα ειναι απλα να παραμυθιαζεις τον εαυτο σου

καποτε ενας ψυχολογος ειχε πει οτι το πρωκτικο σεξ που ασκητε απο αντρα σε γυναικα ειναι λανθανουσα μορφη ομοφυλλοφιλιας (δεν το ασπαζομαι)

ολοι οι απεχθεις χαρακτηρισμοι για τον συναθρωπο μας για τη σεξουαλικη του επιλογη ειναι απλα εμετικα

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Ξέρω έναν τύπο. Το παίζει και πολλή! Αντράκι! Έχει γυμναστήριο. Γυμνάζεται.Κορμάρα! Φαίνεται καυλώνει, στο γυμναστήριο που βλέπει της πουτσες. Και την κάνει κρυφά, στα ΤΡΑΝΣ! και τσιμπουκωνεται, και τον τρώει!  Που να τολμήσει, να κολλήσει σε τόσα αγόρια, που έχει διπλά του!  :s&m_1: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom