Νέα

Αυτες που ΔΕΝ γαμήσαμε κ το έχουμε μετανιώσει (ή το αντίθετο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εχω χαλάσει φιλία χρόνων από τέτοια φάση!
Είχε μια γκόμενα ένας φίλος μου και όταν τη χώρισε, εγώ τη παρηγόρησα με το γνωστό τρόπο. Μαλακία μου μεν, αλλά μου έκατσε η φάση να είμαι χωρίς γκόμενα εκείνο το διάστημα και αυτή να θέλει να καρφωθεί. Οπότε μας έκατσε μια χαρά. Μετά από λίγο καιρό όμως, ο φίλος μου, μετάνιωσε που τη χώρισε και της έκανε πρόταση γάμου, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι εγώ με αυτήν πηδιόμασταν, όλο αυτό το διάστημα που αυτοί είχαν χωρίσει.
Με το που δέχεται τη πρόταση του φίλου μου αυτή, του τα λέει με το ΝΙ και με το ΣΙΓΜΑ, τι είχαμε κάνει όλο αυτό το καιρό. Και αυτός ο παπάρας, αντί να τη ξαναχωρίσει, τη παντρεύτηκε και έκοψε κάθε επαφή μαζί μου. Ούτε καν μπήκε στο κόπο να μάθει και από μένα τι παίχτηκε. Με ξέκοψε εντελώς. Του τα είπε η καριόλα και όπως ήθελε αυτή και τον έφερε με τα νερά της...

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Είχε μια γκόμενα ένας φίλος μου και όταν τη χώρισε, εγώ τη παρηγόρησα με το γνωστό τρόπο. Μαλακία μου μεν, αλλά μου έκατσε η φάση να είμαι χωρίς γκόμενα εκείνο το διάστημα και αυτή να θέλει να καρφωθεί. Οπότε μας έκατσε μια χαρά. Μετά από λίγο καιρό όμως, ο φίλος μου, μετάνιωσε που τη χώρισε και της έκανε πρόταση γάμου, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι εγώ με αυτήν πηδιόμασταν, όλο αυτό το διάστημα που αυτοί είχαν χωρίσει.
Με το που δέχεται τη πρόταση του φίλου μου αυτή, του τα λέει με το ΝΙ και με το ΣΙΓΜΑ, τι είχαμε κάνει όλο αυτό το καιρό. Και αυτός ο παπάρας, αντί να τη ξαναχωρίσει, τη παντρεύτηκε και έκοψε κάθε επαφή μαζί μου. Ούτε καν μπήκε στο κόπο να μάθει και από μένα τι παίχτηκε. Με ξέκοψε εντελώς. Του τα είπε η καριόλα και όπως ήθελε αυτή και τον έφερε με τα νερά της...
φιλε δεν ηταν μαλακια του φιλου σου που σε ''εκοψε''.Δεν κανεις τετοια πραγματα σε φιλους...
Μεγαλη μαλακια του παντως που δεν ''εκοψε'' κι αυτη....Την παντρευτηκε κιολας...Κερατας κατ'επιλογην δηλαδη...

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
φιλε δεν ηταν μαλακια του φιλου σου που σε ''εκοψε''.Δεν κανεις τετοια πραγματα σε φιλους...
Μεγαλη μαλακια του παντως που δεν ''εκοψε'' κι αυτη....Την παντρευτηκε κιολας...Κερατας κατ'επιλογην δηλαδη...
το μουνι σερνει καραβι

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πριν λιγα χρονια εχουμε βγει μεγαλη παρεα απ οπου ημουν "μιλημενος" για συναδελφισα φιλου που ειναι ελευθερη και ωραια. Σπαει η παρεα αργα απ το μαγαζι και κανονιζω με την τυπισα να παμε για εξτρα ποτο προς Μπουρναζι (οκ, μη βριζετε :P)! Το και το, φτανουμε, παιρνουμε τα ποτα μας, ερχεται και η κανατα για τα σφηνακια, αρχιζουμε το χορο, κομπλε! Χωρις να μαι φαν του χορου, ετσι οπως χορευε η γκομενα με ειχε ξεσηκωσει για τα καλα, να σου λοιπον τα χαιδεματα, να κολλαω πανω της, χουφτωματα (αχ τι κωλο πετρα ειχε) και ολα καλα!
Μεχρι που παει για το επομενο σφηνακι και..μπαμ, κατεβαζει αποτομα το κεφαλι στη μπαρα εμφανως ζαλισμενη! Συνερχεται στα γρηγορα, καλα ειμαι μου λεει (με "μεθυσμενη" προφορα), παμε εξω για λιγο αερα μονο. Παμε εξω, δεν κανουμε 5-10 βηματα και ειναι ετοιμη να σωριαστει, την αφηνω ισα ισα σε καρεκλες διπλανου κλειστου καφε(4+ η ωρα)και παει η βραδια..Το αποκορυφωμα; Δεν ηξερα προφανως που μενει και η γκομενα ηταν τοσο λιωμα που δεν καταλαβαινες τι ελεγε οταν τη ρωτουσα για οδο! Κουτσα στραβα κατι καταλαβα, πηρα και τηλ εναν φιλο ταριφα που ηξερε τους σκατοδρομους προς τα μερη της και την ανεβασα μεχρι το σπιτι για να μαι σιγουρος οτι θα μπει καλα απ την πορτα..

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
να σου γνωρισω καμμια φιλη μου
Εδω πεινάει η αυλή σου και συ πας και τις δίνεις αλλου?
Κομμένες οι καλημέρες!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Μια γειτόνισσα πριν πολλά χρόνια και μου έμεινε απωθημένο!!!!!!!!!!!
:boobies: :boobies:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
εγω απο την αλλη γαμησα τη γυναικα ενος συναδελφου παρα πολλες φορες πριν καμια 10ετια. τωρα εδω κ 4-5 χρονια ειχε μπαζεψει αλλα τωρα σουλουπωθηκε κ τη ξαναγουσταρω, επισης τωρα ειναι κ χωρισμενη κ δουλευει μαζι μου οπως και η σχεση μου. τι να κανω ρε παιδια?

Κατ αρχήν : Πριν μιά 10ετία, το αδίκημα έχει παραγραφεί

Επειτα : Ριχνεις έναν εδώ κι έναν εκεί (για αλλαγή)

Καλή επιτυχία !

kostas_7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Σε 4 περιπτώσεις μαγκες φερθηκα ως κανονικος μακακας... λιγο ακομα να επεμενα το βολι θα ειχε πεσει. Η μακακια μου οταν το σκεφτομαι δεν εχει ορια... καλυτερα να μην τα θυμομαστε αυτα. Πάντως όποιος ανοιξε το θρεντ μας εκανε ολους να θυμηθουμε πολλα...

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Εγώ πριν 6-7 χρονια ειχα μια παρομοια εμπειρια με αρρβωνιαστικια φιλου μου.Οχι απλως φιλου μου,αδελφου μου....Ηταν η περιοδος που ειχαν πιασει ενα καινουριο σπιτι με την καριολα την αρραβωνιαστικια του...Για καποιο λογο υγειας δικου του προσωπου επρεπε εσπευσμενως να φυγει για Κρητη και με παρακαλεσε να βοηθησω την καριολα για την προγραμματισμενη μετακομιση σε 2 μερες...
Εννοειται οτι δεχτηκα κι ετσι πηγα και τη βοηθησα(ολα εγω τα εκανα εννοειται) με τη μετακομιση..
Τελειωσαμε αργα εκεινο το βραδυ και με παρακαλεσε η σκατοπουτανιτσα να μεινω για φαγητο.Αρνηθηκα καθως ημουν πολυ κουρασμενος κι ετσι την εκανα...Την επομενη μερα ομως το βλαχοπουτανο εβαλε τον φιλο μου να με παρει τηλεφωνο να μου ζητησει μηπως μπορουσα να περασω το βραδυ να μετακομισω ενα καναπε με την καριολα του.Λεω δεν γαμιεται ας παω....Ανοιγει η ξεκωλιαρα την πορτα ντυμενη σαν να πηγαινε στα μπουζουκια...Της λεω ''θα βγεις''? ''οχι'' μου λεει ''απλα ειπα να ντυθω πιο ωραια σημερα''..Μετακομισαμε και καλα τον καναπε κι αυτη ολο επαιρνε κατι περιεργες στασεις...Μετα απο λιγο μου λεει ''εφτιαξα φαγητο εννοειται θα κατσεις''...Τι να κανω δεν μου πηγαινε το μυαλο κι εμενα του μαλακα κι εκατσα...Την ωρα που τρωγαμε ηρθε διπλα μου να με ''ταισει''.Εγω ειχα κοκκινισει απο τη ντροπη μου...Εφαγα κακην κακως και μετα εκατσα στον καναπε να περασει κανα 10λεπτο να σηκωθω να φυγω...Εκει μαγκες εγινε το πεσιμο του αιωνα απο μεριας της...Ερχεται διπλα μου με 2 ποτηρια κρασι και καθως επινε το κρασι χυνει λιγο κατα τυχη και καλα πανω στο παντελονι μου κι ενω της ειπα οκ δεν πειραζει αυτη εφερε ενα πανι να με σκουπισει..Καθως με σκουπιζε παιδια πιανει με το χερι της τον πουτσο μου!!!!της λεω  ''τι ειναι αυτα που κανεις?'' και μου απαντα  ''σκασε'' και με φιλαει!!!Με το που το κανει αυτο σηκωθηκα κι εφυγα...Ουτε του ειπα κατι...Κοψαμε επαφες για ενα διαστημα..Ευτυχως μετα απο κανα χρονο χωρισαν..Το θεμα ειναι οτι οταν του το ειπα ενω ειχαν χωρισει δεν το πιστευε..

Επισκέπτης
Εγώ πριν 6-7 χρονια ειχα μια παρομοια εμπειρια με αρρβωνιαστικια φιλου μου.Οχι απλως φιλου μου,αδελφου μου....Ηταν η περιοδος που ειχαν πιασει ενα καινουριο σπιτι με την καριολα την αρραβωνιαστικια του...Για καποιο λογο υγειας δικου του προσωπου επρεπε εσπευσμενως να φυγει για Κρητη και με παρακαλεσε να βοηθησω την καριολα για την προγραμματισμενη μετακομιση σε 2 μερες...
Εννοειται οτι δεχτηκα κι ετσι πηγα και τη βοηθησα(ολα εγω τα εκανα εννοειται) με τη μετακομιση..
Τελειωσαμε αργα εκεινο το βραδυ και με παρακαλεσε η σκατοπουτανιτσα να μεινω για φαγητο.Αρνηθηκα καθως ημουν πολυ κουρασμενος κι ετσι την εκανα...Την επομενη μερα ομως το βλαχοπουτανο εβαλε τον φιλο μου να με παρει τηλεφωνο να μου ζητησει μηπως μπορουσα να περασω το βραδυ να μετακομισω ενα καναπε με την καριολα του.Λεω δεν γαμιεται ας παω....Ανοιγει η ξεκωλιαρα την πορτα ντυμενη σαν να πηγαινε στα μπουζουκια...Της λεω ''θα βγεις''? ''οχι'' μου λεει ''απλα ειπα να ντυθω πιο ωραια σημερα''..Μετακομισαμε και καλα τον καναπε κι αυτη ολο επαιρνε κατι περιεργες στασεις...Μετα απο λιγο μου λεει ''εφτιαξα φαγητο εννοειται θα κατσεις''...Τι να κανω δεν μου πηγαινε το μυαλο κι εμενα του μαλακα κι εκατσα...Την ωρα που τρωγαμε ηρθε διπλα μου να με ''ταισει''.Εγω ειχα κοκκινισει απο τη ντροπη μου...Εφαγα κακην κακως και μετα εκατσα στον καναπε να περασει κανα 10λεπτο να σηκωθω να φυγω...Εκει μαγκες εγινε το πεσιμο του αιωνα απο μεριας της...Ερχεται διπλα μου με 2 ποτηρια κρασι και καθως επινε το κρασι χυνει λιγο κατα τυχη και καλα πανω στο παντελονι μου κι ενω της ειπα οκ δεν πειραζει αυτη εφερε ενα πανι να με σκουπισει..Καθως με σκουπιζε παιδια πιανει με το χερι της τον πουτσο μου!!!!της λεω  ''τι ειναι αυτα που κανεις?'' και μου απαντα  ''σκασε'' και με φιλαει!!!Με το που το κανει αυτο σηκωθηκα κι εφυγα...Ουτε του ειπα κατι...Κοψαμε επαφες για ενα διαστημα..Ευτυχως μετα απο κανα χρονο χωρισαν..Το θεμα ειναι οτι οταν του το ειπα ενω ειχαν χωρισει δεν το πιστευε..
φιλε η γνωμη μου ειναι οτι εισαι μαλακας 3 φορες στη συγκεκριμενη περιπτωση
1. δεν η γαμησες
2. δεν το ειπες στο φιλο σου εγκαιρα και
3. Το ειπες οταν δεν ειχε νοημα γιατι?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
φιλε η γνωμη μου ειναι οτι εισαι μαλακας 3 φορες στη συγκεκριμενη περιπτωση
1. δεν η γαμησες
2. δεν το ειπες στο φιλο σου εγκαιρα και
3. Το ειπες οταν δεν ειχε νοημα γιατι?

ελεος καλε που ειναι μαλακας γτ δεν την γαμησε :S
επειδη ηταν καριολα αυτη, πρεπει να γινει κ αυτος? σιγα πια με την παρτολα.

OP
OP
A

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αν του το ελεγε,την στιγμη που ειχε γινει,δεν θα τον πιστευε ο αλλος.με τπτ.
ασε που κ η καριολα θα τον "εκαιγε" με το μπιρι-μπιρι που θα εκανε στον αρραβωνιαστικο της.
στανταρακια ειναι αυτα ρε παιδια.
για εμενα καλα ξηγηθηκε το παλικαρι

Επισκέπτης
ελεος καλε που ειναι μαλακας γτ δεν την γαμησε :S
επειδη ηταν καριολα αυτη, πρεπει να γινει κ αυτος? σιγα πια με την παρτολα.
το ενα παει σε συναρτηση με τα αλλα 2 εγω και δεν θα εκανα τιποτα αλλα αν ηθελα να λεγομαι φιλος επρεπε να παω και να πω στον φιλο μου οτι η αραβονιαστικια σου ετσι και ετσι και οχι να περιμενω να δω πως θα παει και μετα να της σκαψω το λακο
νομιζω???

kostas_7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
το ενα παει σε συναρτηση με τα αλλα 2 εγω και δεν θα εκανα τιποτα αλλα αν ηθελα να λεγομαι φιλος επρεπε να παω και να πω στον φιλο μου οτι η αραβονιαστικια σου ετσι και ετσι και οχι να περιμενω να δω πως θα παει και μετα να της σκαψω το λακο
νομιζω???
Πρωτον: αφου κουβαλησε τον καναπε έπρεπε και να τη γαμησει στον καναπε
Δευτερον: Έπρεπε να χυσει στον καναπε και να την αφησει μετα να καθαρίζει τις βρωμιες της
Τρίτον: έπρεπε να παρει τηλεφωνο το φιλο του και να του πει οτι ο καναπες του ειναι για πολλα γαμησια.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Εγώ (άμα ήταν ωραία γκόμενα), θα τη καταγαμούσα και θα έστελνα e-mail (αγνωστος και καλά) στο φιλαράκι μου, που θα έλεγε : Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι,...τσερατά έ τσερατά  :2funny:

Αμα ήταν ε κανά μπάζο θα τον έπαιρνα τηλ επιτόπου και θα έλεγα : Ελα δω ρε μαλάκα, αυτή θέλει πήδημα κι εγώ μπάζα δεν πηδάω ! :2funny:

Επισκέπτης
Πρωτον: αφου κουβαλησε τον καναπε έπρεπε και να τη γαμησει στον καναπε
Δευτερον: Έπρεπε να χυσει στον καναπε και να την αφησει μετα να καθαρίζει τις βρωμιες της
Τρίτον: έπρεπε να παρει τηλεφωνο το φιλο του και να του πει οτι ο καναπες του ειναι για πολλα γαμησια.
οχι επρεπε η να γαμησει η να κανει το φιλο...
Αυτο το δηθεν ειναι γ.τ.π.κ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
νομιζω???

να πω την αληθεια μου, δεν ξερω αν θα το ελεγα αμεσως. :-
αναλογα με το ποσο φιλη μου θα ηταν η αλλη. γτ το πιθανοτερο ειναι οταν εισαι ερωτευμενος πολυ, και σε πιασει στην παρλα ο αλλος, δεν πιστευεις τπτ αρνητικο.. δεν ξερω..
μαλλον το ιδιο θα εκανα κι εγω. θα το ελεγα αφου ειχαν χωρισει, αλλα στο μεταξυ μαλλον θα ξεκοβα με τη φιλη μου. υποθετικα βεβαια ολα αυτα.

ποτε δεν ειχα παρε δωσε με γκομενους αλλονων.

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
παιδες βασανιστηκα πολυ στη σκεψη αν επρεπε να του το πω εκεινη την ημερα που εγινε..Δεν το εκανα καθως θεωρησα  οτι επειδη ηταν πολυ ερωτευμενος πρωτον θα πληγωνοταν παρα πολυ και δευτερον υπηρχε περιπτωση να μη με πιστεψει...Τωρα που εχει περασει καιρος πιστευω οτι ηταν η καλυτερη κινηση γιατι δεν γινοταν αργα η γρηγορα θα καταλαβαινε ποσο μαλακω ηταν...
Το να τη γαμουσα ουτε μια στο εκατομυριο καθως ο πουτσος μου για γυναικες ανρωπων που εκτιμω ειναι ανενεργος...(παρ'οτι καβλομουνο η βλαχαρα)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

οι γυναικες αυτες, αποτελουν το ''basket'' από το οποιο επιλέγουμε αυτες που γαμαμε πρωι/μεσημερι στα fuck Hotels. ειναι χρησιμες και αποδοτικες. οι αντρες τους, απλα να προσεχαν. ΔΕΝ την παντρευεσαι τη γυναικα που εχει κανει τα παραπανω.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πρίν χρόνια, έτυχε να πάω με συνσπουδάστρια, στο σπίτι της με το αμάξι. Με προσκάλεσε να ανέβω για ένα ποτό, αν και η ώρα ήταν πολύ νωρίς το βραδάκι. Δεν δέχθηκα. Μαλακία ε?

Η μεγαλύτερη είναι ότι άλλος φίλος που σπουδάζαμε μαζί, μου είχε πει ότι είναι μαστόρισσα στις πίπες.... :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom