Σπάνια θα αυνανιστώ στο αμάξι. συνήθως όταν το κάνω πάω έξω απο νυχτερινά κέντρα το πρωί κατα τις 5 που φεύγουν όλες.. παρκάρω απέναντη και αρχίζω το παίξιμο
Και μόλις χύσω πάω και τρώω ενα βρώμικο για το καλημέρα.
Μάγκες όλοι μας έχουμε τις κάβλες μας, που μας πιάνουν και μέσα στο αμάξι. Σε πολλούς έχει τύχει να ρίξουν μία γρήγορη και ενώ το αμάξι είναι σε κίνηση. Τέτοιες εμπειρίες είναι γαμάτες. Εμείς και η κάβλα μας. Εγώ μία φορά πήγαινα μόνος για μπάνιο με πιάνει μία απίστευτη κάβλα (θυμόμουν μία 24αρα που πήδαγα πριν λίγο καιρό) και σε κίνηση, σε επαρχιακό δρόμο στη Καλαμάτα έχυσα. Τα χύσια πήγαν στο τιμόνι και κάτω και στέγνωσαν μετά. Έκανα και το μπανάκι μου και όλα μια χαρά. Ακούω εμπειρίες εσενα βρωμιαρη σε κοβω να τραβας καμια μαλακια εξω απο κανα σχολειο με πιπινια.
για τους πολύ καυλιαριδες εχω μια πολύ καλη ιδεα που και την καυλα τους θα κανουν αλλα παραλληλα θα συντηρησουν και το αυτοκινητο τους
μπορουν να βαλουν τον πουτσο τους μεσα στο στομιο που βαζουμε τα λαδια τις μηχανης και να τελιωσουν μεσα στην μηχανή
Η ΚΑΥΛΑ ετσι??????
με αυτόν τον τροπο και θα νομιζουν πως γαμανε γκομενα αλλα και συντηρηση του αυτοκινητου θα κανουν παραλληλα και απ'οτι εχουν πει τα φλοκια εχουν τρομερη λιπαντικη δυναμη
γιατι εξηδικευεις στις Κινεζουλες?Ειναι πιο προθυμες ή τους εχεις ιδιαιτερη αδυναμια οπως κι εγω ?Δωσε τα φωτα σου αν ξερεις κατι....(περιοχη που συχναζουν κλπ)
Απλά επειδή την αράζω συχνά Μετάξι, βλέπω συχνά να περνάνε Ασιάτισες. Υποθέτω ότι είναι Κινέζες γιατί ειναι πολύ κοντά στα κινέζικα μαγαζιά!
Νομίζω πως πρόκειται για επικίνδυνο βίτσιο αλλά είναι σκέτη καύλα...
Τις προάλλες πριν φτάσω σπίτι, μίλαγα με μια παλιά γνωριμία Μιλφ, κάνω στην άκρη το αμάξι και μπαμ δώστου μια ξειγυρισμένη. Ωραίο το σπορ, αλλά πιο ωραίο να το κάνεις με γυναικείο κοινό που να σου κάτσει καμια καλή.
Σπάνια θα αυνανιστώ στο αμάξι. συνήθως όταν το κάνω πάω έξω απο νυχτερινά κέντρα το πρωί κατα τις 5 που φεύγουν όλες.. παρκάρω απέναντη και αρχίζω το παίξιμο
Και μόλις χύσω πάω και τρώω ενα βρώμικο για το καλημέρα.