Νέα

Αυνανισμός μέσα στο αμάξι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokorasred
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Αυνανισμός στο αμάξι

• Αυτοκίνητο σταματημένο

Ψήφοι: 16 36,4%
  • Αυτοκίνητο σε κίνηση

Ψήφοι: 18 40,9%
  • Μηχανή

Ψήφοι: 4 9,1%
  • Φορτηγό

Ψήφοι: 1 2,3%
  • Λεωφορείο

Ψήφοι: 5 11,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Χαιδεματάκι εν κινήση ναι. Αλλά για να χύσω μόνο σε στάση το έχω κάνει. Είμαι μερακλής και θέλω να δώσω όλη μου την προσοχή !

Το θρέντ γαμάει !

Η ιστορία που περιμένω είναι βέβαια από τον τυχερό που τον έπαιζε, τον είδε κάποια και έπαιξε σκηνικό. Και όχι φίδια μάγκες

aunanas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω πάντα παρκαρισμένος και με προσοχή, μακρυά από μέρη που περνάνε οικογένειες με παιδιά, γιαγιάδες κτλ
Ή μόνος σε καβάτζες, ή σε σημεία που περνάνε κινεζούλες :P

aunanas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η ιστορία που περιμένω είναι βέβαια από τον τυχερό που τον έπαιζε, τον είδε κάποια και έπαιξε σκηνικό. Και όχι φίδια μάγκες

Σκηνικό δύσκολα να παίξει φίλε... να κοιτάξει καμια ναι, έχει συμβεί πολλές φορές. Πάντα σκαλώνουν αλλά δύσκολο να πλησιάσουν!

leonardos4gr

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Πριν μπεις στο αμαξι:

betadine-antiseptic-solution.gif
      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.999
Πόντοι
3.475

Μια φορα, εχοντας φυγει απραγος απ' τις πιατσες (λογω αφραγκιας), σταματησα μες στα σκοταδια της Ιερας Οδου, μαλακιστηκα, εχυσα σε 2', σκουπιστηκα, πηγα στα Simple Burger και περιδρομιασα με το διασωθεν 10ευρω.
Και το φχαριστηθηκα δεοντως!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μάγκες όλοι μας έχουμε τις κάβλες μας, που μας πιάνουν και μέσα στο αμάξι. Σε πολλούς έχει τύχει να ρίξουν μία γρήγορη και ενώ το αμάξι είναι σε κίνηση. Τέτοιες εμπειρίες είναι γαμάτες. Εμείς και η κάβλα μας. Εγώ μία φορά πήγαινα μόνος για μπάνιο με πιάνει μία απίστευτη κάβλα (θυμόμουν μία 24αρα που πήδαγα πριν λίγο καιρό) και σε κίνηση, σε επαρχιακό δρόμο στη Καλαμάτα έχυσα. Τα χύσια πήγαν στο τιμόνι και κάτω και στέγνωσαν μετά. Έκανα και το μπανάκι μου και όλα μια χαρά. Ακούω εμπειρίες  :wanker: :wanker: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:
Φίλε όταν το βγάλεις για πουλημα το αμάξι ενημερωσε μας .

Να το αποφύγουμε!!!

knoxville

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
εκανα τηλεφωνκο με πρωην.....γυρνουσα 7 το πρωι σαββατο....με καβλωσε η πρωην καριολα κ επαιξε αδειασμα  :wanker: :wanker:

Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
4
Πόντοι
16
τέλειο είναι. κι εμένα μου αρέσει να την παίζω στο αμάξι. αν και δεν οδηγώ... :cheesy:

makis406

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
75
Πόντοι
1
Γαμησε τα δεν ειναι να αγοραζεις μεταχειρισμενο, ολα μαλακες τα εχουν.  :2funny: :2funny:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16

Φιλαράκι σκηνικά σαν αυτά, δηλαδή απλά να σε κοιτάζει κάποια, δεν παίζουν Ελλάδα εύκολα.

Θεωρώ πως και τα μεγαλύτερα πουταναριά δύσκολα κάνουν κίνηση. Και από θέμα φόβου, αρρώστιας διάφορα. Πιο εύκολα να μπείς σαν τρίτος σε ζευγαράκι που βλέπεις να πηδιέται έξω γιατί η γκόμενα έχει τον δικό της για προστασία, παρά έτσι.

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
85
Πόντοι
1
εγω πάντα παρκαρισμένος και με προσοχή, μακρυά από μέρη που περνάνε οικογένειες με παιδιά, γιαγιάδες κτλ
Ή μόνος σε καβάτζες, ή σε σημεία που περνάνε κινεζούλες :P
γιατι εξηδικευεις στις Κινεζουλες?Ειναι πιο προθυμες ή τους εχεις ιδιαιτερη αδυναμια οπως κι εγω ?Δωσε τα φωτα σου αν ξερεις κατι....(περιοχη που συχναζουν  κλπ)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Κάποιοι εδώ είχαν γράψει ότι όταν σκάει γύφτισσα στο αμάξι για ζητιανιά, πετάνε τον γουίλι έξω και για κανά 5ευρω τους τραβάνε μαλακία. Αλλά εγώ πρώτον σιχαίνομαι αυτή τη φάρα, και δεύτερον στο φανάρι λίγο δύσκολο...

Είναι ωραίο το σπορ αυτό στο αμάξι, απλά θεωρώ ότι δεν έχει επιτυχία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom