εγω πάντα παρκαρισμένος και με προσοχή, μακρυά από μέρη που περνάνε οικογένειες με παιδιά, γιαγιάδες κτλ
Ή μόνος σε καβάτζες, ή σε σημεία που περνάνε κινεζούλες
Μια φορα, εχοντας φυγει απραγος απ' τις πιατσες (λογω αφραγκιας), σταματησα μες στα σκοταδια της Ιερας Οδου, μαλακιστηκα, εχυσα σε 2', σκουπιστηκα, πηγα στα Simple Burger και περιδρομιασα με το διασωθεν 10ευρω.
Και το φχαριστηθηκα δεοντως!
Μάγκες όλοι μας έχουμε τις κάβλες μας, που μας πιάνουν και μέσα στο αμάξι. Σε πολλούς έχει τύχει να ρίξουν μία γρήγορη και ενώ το αμάξι είναι σε κίνηση. Τέτοιες εμπειρίες είναι γαμάτες. Εμείς και η κάβλα μας. Εγώ μία φορά πήγαινα μόνος για μπάνιο με πιάνει μία απίστευτη κάβλα (θυμόμουν μία 24αρα που πήδαγα πριν λίγο καιρό) και σε κίνηση, σε επαρχιακό δρόμο στη Καλαμάτα έχυσα. Τα χύσια πήγαν στο τιμόνι και κάτω και στέγνωσαν μετά. Έκανα και το μπανάκι μου και όλα μια χαρά. Ακούω εμπειρίες
Φιλαράκι σκηνικά σαν αυτά, δηλαδή απλά να σε κοιτάζει κάποια, δεν παίζουν Ελλάδα εύκολα.
Θεωρώ πως και τα μεγαλύτερα πουταναριά δύσκολα κάνουν κίνηση. Και από θέμα φόβου, αρρώστιας διάφορα. Πιο εύκολα να μπείς σαν τρίτος σε ζευγαράκι που βλέπεις να πηδιέται έξω γιατί η γκόμενα έχει τον δικό της για προστασία, παρά έτσι.
εγω πάντα παρκαρισμένος και με προσοχή, μακρυά από μέρη που περνάνε οικογένειες με παιδιά, γιαγιάδες κτλ
Ή μόνος σε καβάτζες, ή σε σημεία που περνάνε κινεζούλες
γιατι εξηδικευεις στις Κινεζουλες?Ειναι πιο προθυμες ή τους εχεις ιδιαιτερη αδυναμια οπως κι εγω ?Δωσε τα φωτα σου αν ξερεις κατι....(περιοχη που συχναζουν κλπ)
Κάποιοι εδώ είχαν γράψει ότι όταν σκάει γύφτισσα στο αμάξι για ζητιανιά, πετάνε τον γουίλι έξω και για κανά 5ευρω τους τραβάνε μαλακία. Αλλά εγώ πρώτον σιχαίνομαι αυτή τη φάρα, και δεύτερον στο φανάρι λίγο δύσκολο...
Είναι ωραίο το σπορ αυτό στο αμάξι, απλά θεωρώ ότι δεν έχει επιτυχία.