Νέα

Αυνανισμός μέσα στο αμάξι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokorasred
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αυνανισμός στο αμάξι

• Αυτοκίνητο σταματημένο

Ψήφοι: 16 36,4%
  • Αυτοκίνητο σε κίνηση

Ψήφοι: 18 40,9%
  • Μηχανή

Ψήφοι: 4 9,1%
  • Φορτηγό

Ψήφοι: 1 2,3%
  • Λεωφορείο

Ψήφοι: 5 11,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

kokorasred

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
4
Πόντοι
0
Μάγκες όλοι μας έχουμε τις κάβλες μας, που μας πιάνουν και μέσα στο αμάξι. Σε πολλούς έχει τύχει να ρίξουν μία γρήγορη και ενώ το αμάξι είναι σε κίνηση. Τέτοιες εμπειρίες είναι γαμάτες. Εμείς και η κάβλα μας. Εγώ μία φορά πήγαινα μόνος για μπάνιο με πιάνει μία απίστευτη κάβλα (θυμόμουν μία 24αρα που πήδαγα πριν λίγο καιρό) και σε κίνηση, σε επαρχιακό δρόμο στη Καλαμάτα έχυσα. Τα χύσια πήγαν στο τιμόνι και κάτω και στέγνωσαν μετά. Έκανα και το μπανάκι μου και όλα μια χαρά. Ακούω εμπειρίες  :wanker: :wanker: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

με το αριστερό ή το δεξι κρατούσες το τιμόνι?  :dancing:

το καλύτερο είναι μπούκι  :pipa1: εν κινήσει

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Θέμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό που μόλις εθεσες.
Και εγώ έχω τραβήξει λακαμια στο αμάξι μετά από μπάνιο στην παραλία. Είχα πάει μόνος και με είχε καβλωσει μια μιλφαρα δίπλα μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συγκρατηθω μέσα στο αμάξι. Δεν λερωσα τίποτα, όλα μέσα στο μαγιό εναποτέθηκαν.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
μουφα να τον παιζεις , το καλυτερο ειναι να οδηγας και σε μπουκωνει το μωρο

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.538
Πόντοι
17.085
Κορυφαίο topic.  :rockon:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Μαλακία θρεντ  :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.683
Πόντοι
606
λαθος κυριακη μποι.εχει εκλογες :idiot:

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
240
Πόντοι
36
Ετσι αυξανονται τα τροχαια  :S

URL]]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ναι ρε γμτ.......Φανταζομαι τον τροχονομο που θα κοψει κληση  στον οδηγο που θαχει τρακαρει

""Εκ του ελεγχου διεπιστωθη οτι ο οδηγοs ειχε απησχολημενον τον δεξιον καρπο σε αυνανιστικη πραξη...Τουτο ειχε ωs αποτελεσμα την εκτροπη του αυτοκινητου σε παρακειμενον αυλην""

Ευτυχωs που  φορανε γαντια  :huh:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μην κάνετε μαλακίες όταν οδηγάτε!!!!

pun inteded  :2funny: :grin:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
Μάγκες όλοι μας έχουμε τις κάβλες μας, που μας πιάνουν και μέσα στο αμάξι. Σε πολλούς έχει τύχει να ρίξουν μία γρήγορη και ενώ το αμάξι είναι σε κίνηση. Τέτοιες εμπειρίες είναι γαμάτες. Εμείς και η κάβλα μας. Εγώ μία φορά πήγαινα μόνος για μπάνιο με πιάνει μία απίστευτη κάβλα (θυμόμουν μία 24αρα που πήδαγα πριν λίγο καιρό) και σε κίνηση, σε επαρχιακό δρόμο στη Καλαμάτα έχυσα. Τα χύσια πήγαν στο τιμόνι και κάτω και στέγνωσαν μετά. Έκανα και το μπανάκι μου και όλα μια χαρά. Ακούω εμπειρίες  :wanker: :wanker: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:

Στο υσυχαστηριο μου κοντα (μερος που παω με το αμαξι) εχει μια παραλιουλα που μαζευει κατι 40αρο50αρες χειμωνα καλοκαιρι οι οποιες μολις βγενανε απο την θαλασσα αλαζανε μαγιο φορα παρτιδα. Μια φορα ημουνα πολυ καυλομενος και τον επεζα εκει μεσα στο αμαξι φαντασιωνομουνα παρτουζα τρελη κ τις εχυσα δεν ξερω αν με πηραν χαμπαρι απο την κινηση του χεριου ...

Επισης παλια ειχα μια γκομενα που οταν πηγενα σπιτι της στο δρομο καυλωνα ασχημα ...

Τελος οταν ημουνα περιπου 8-9 χρονων πηγενα βολτα με το ποδηλατο κοντα στο σπιτι μου κ περναει διπλα μου με λιγα χιλιομετρα γερος με οπελ καντεντ κοκκινο ανοιχτα παραθυρα και τον επεζε φουλ καργα καυλομενος ...πατησα φρενο αποτομα γιατι χεστηκα πανω μου !!!

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Με μία 16χρονη που τα είχα παλιά, έβαζε τα πόδια της στο ταμπλό του αυτοκινήτου και έπαιζε με το μουνί της εν κινήσει. Ενώ οδηγούσα σε πολυσύχναστούς δρόμους, μου έπαιρνε πίπα και γούσταρε πολύ να την γαμάω μέσα στο αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι της! Μια μέρα απέναντι από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, μέρα μεσημέρι με φουλ κόσμο της έβαζα δάχτυλο και αυτή έκανε πίπα! Μαζί της είχα κάνει τα πιο ακραία πράγματα μέσα στους 7 μήνες που τα είχαμε. Μιλάμε η κοπέλα ήταν μητρομανής και ήθελε συνέχεια πούτσο! Μια μέρα που είχα κοιμηθεί σπίτι της, δίπλα κοιμόταν η αδερφη της και την γάμησα 3 φορές! Έκτοτε δεν πέτυχα πιο λυσσασμένη γκόμενα και πάντα σκέφτομαι τι μαλακία έκανα που την έδιωξα και δεν την είχα  κρατησει για κάνα πήδημα  :headbang:

neronas

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Τι μου θυμίσατε τώρα ζούσα πριν 5 χρόνια Βουκουρέστι και τα είχα με μία Ρουμάνα η οποία ήταν κάργα μητρομανής με τσιμπουκωνε στην εθνική, περνάγανε νταλικέριδες και κορνάρανε στην ίδια εκδρομή παράπλευρα της εθνικής γαμήσια σε κάτι χωράφια και να περνάνε τα τρακτέρ, ταινία Γκουσγκούνης δηλαδή.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Τι μου θυμίσατε τώρα ζούσα πριν 5 χρόνια Βουκουρέστι και τα είχα με μία Ρουμάνα η οποία ήταν κάργα μητρομανής με τσιμπουκωνε στην εθνική, περνάγανε νταλικέριδες και κορνάρανε στην ίδια εκδρομή παράπλευρα της εθνικής γαμήσια σε κάτι χωράφια και να περνάνε τα τρακτέρ, ταινία Γκουσγκούνης δηλαδή.

φιλε αν δεν στον επαιξε εισαι οφ τοπικ ...

λυπαμαι!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom