Νέα

Αξιολογούν οι κυρίες ..πριν μπουκωθούν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω ιπταμενε μονο μεχρι κανα μουσακα να κανω και καναπεδακια για τους παραυρισκομενους.....αντε και καμια μπομπα....μπαρες και μουσικες οι λοιπες δεσποινιδες.....

(μπαρδον εριν.....δεν ακολουθησα το πρωτοκωλλο.... :P )

Θα σε πρωτο - κωλήσει ο πάθος για γυναίκα αντί εμού. Ολα διορθώνονται σε αυτό το site. :boobies:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

zoogle

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ψαχνω ενα μερος να παρακαρω την ανακοντα μου. προσφερεται κανα γκαραζ περιποιημενο?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Διαβάζοντας 2-3 σελίδες, αντελήφθειν ότι υπάρχουν κύριοι οι οποίοι διατίθενται να εκθέσουν το πεός τους σε σύγκριση ενώπιον των γνωστών 3-4 ''θηλικών ??'' χρηστών που παρεβρίσκονται εδώ. Επιπλέον, ορισμένοι κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ντρέπονται οι υπόλοιποι αρσενικοί που διαβάζουμε αυτό το θρεντ. Μάλλον αξιολόγηση της ξεφτίλας χρειάζεται και όχι του μπουκώματος.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σιγα ρε TP εσυ που σε θιξανε οι υπολοιποι.....πηξαμε στα αρχιδοφορα σερνικα σε τουτη την κενωνια....

ρε μπατι μπαρδον δεν ηξερα οτι παιζεις με τον παθιασμενο :( ελειπα καιρο κλαψ....

ιπταμενεεεεε τι μπουναμας φθινοπωρινος ηταν τουτος??? θα εχω να βλεπω για ωρες.....χαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ιπταμενεεεεε τι μπουναμας φθινοπωρινος ηταν τουτος??? θα εχω να βλεπω για ωρες.....χαχαχαχα

σωστά αφού ζωντανό ούτε του αραββωνιάρη δε βλέπεις πια.....
Τον έχει λιώσω ρωσσόμουνο....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σωστά αφού ζωντανό ούτε του αραββωνιάρη δε βλέπεις πια.....
Τον έχει λιώσω ρωσσόμουνο....

εμεις ειμαστε ευρωπαικων προδιαγραφων ζευγαρι.....εγω λιωνω τα μελανουροαρβακια και εκεινος τις ρωσσοξανθομουνες....εσυ τι ζορι τραβας ακριβως?? ειμαστε swingers και γουσταρουμε....α στα διαλα πια :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμεις ειμαστε ευρωπαικων προδιαγραφων ζευγαρι.....εγω λιωνω τα μελανουροαρβακια και εκεινος τις ρωσσοξανθομουνες....εσυ τι ζορι τραβας ακριβως?? ειμαστε swingers και γουσταρουμε....α στα διαλα πια :P
εγώ τα παίρνω που δε μ αφήνετε να πάρω μάτι.....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Διαβάζοντας 2-3 σελίδες, αντελήφθειν ότι υπάρχουν κύριοι οι οποίοι διατίθενται να εκθέσουν το πεός τους σε σύγκριση ενώπιον των γνωστών 3-4 ''θηλικών ??'' χρηστών που παρεβρίσκονται εδώ. Επιπλέον, ορισμένοι κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ντρέπονται οι υπόλοιποι αρσενικοί που διαβάζουμε αυτό το θρεντ. Μάλλον αξιολόγηση της ξεφτίλας χρειάζεται και όχι του μπουκώματος.

Σε ποιους αναφέρεσαι Elftex;

Είμαστε σε ένα υποτίθεται απελευθερωμένο site, βγαίνουν κάποιες υποτίθεται τολμηρές γυναίκες που θέλουν να δουν λούτσους, τις ξεγυμνώνω ότι δεν είναι πραγματικά απελευθερωμένες (τάχω ξαναπεράσει αυτά με πολλές υποτίθεται απελευθερωμένες κολλητές), τους προτείνω bukkake και ξαφνικά όχι απλά κάνουν πίσω όλες αλλά και βγαίνουν απίστευτα μίζερες. Μία από αυτές μάλιστα δεν ενδιαφερόταν τόσο για το thread αλλά έκανε συλλογή τα δικά μου αποκλειστικά post για να μου την πει προσωπικά σε μένα (παρατρεχάμενη από διάφορους ρουφιάνους). Να στην λένε εδώ μέσα διάφορες σκουριασμένες στο μυαλό, καρασυντηρητικές, υποκριτικές και χοντρο-βυσματωμένες ψευτογκόμενες. Και όλα αυτά σε ένα υποτίθεται πανσεξουαλικό και απελευθερωμένο site. Αν θέλεις λοιπόν να δεις ποιος πραγματικά ξεφτιλίζει αυτό το site διάβαζε καλύτερα τα post του καθένα εδώ μέσα!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πωωωω πωωωωω
ζωγραφιζεις ζωγραφιζεις αχαχαχαχαχαχα

εγω παντως το λεω οτι ειμαι συντηρητικια κλπ κλπ... κ αμαρτια ουκ εχω *P

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κοριτσια.....κανονας νουμερο ενα....για να ειμαστε απελευθερωμενες οφειλουμε να κανουμε μπουκακε-πιπες-παρτουζες ή γκλοριχοουλ και γουοτερ σπορτς με τα μελη του φορουμ......μεχρις ωτου υλοποιηθουν ολα αυτα παραμενουμε αγαμητες παρθενοπιπιτσες....γκεγκε????

εμεις φιλτατε υποτιθεται σχολιαζουμε τις φωτο απο το αντιστοιχο θρεντ....εγω απλα ρωτησα στην αρχη αν θελει και κανα μελος να ανεβασει το "μελος" του και ξεκινησε μια συζητηση.....

περι ορεξεως κολοκυθο-πιπα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom