mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
αχ βρε mounitsa σε λυπάμαι;; τι να κάνω γι αυτό;;
οτι προαιρειστε....χιχι
αχ βρε mounitsa σε λυπάμαι;; τι να κάνω γι αυτό;;
να κατσεις στα ωα σου
οτι προαιρειστε....χιχι
εγω ιπταμενε μονο μεχρι κανα μουσακα να κανω και καναπεδακια για τους παραυρισκομενους.....αντε και καμια μπομπα....μπαρες και μουσικες οι λοιπες δεσποινιδες.....
(μπαρδον εριν.....δεν ακολουθησα το πρωτοκωλλο.... )
Θα σε πρωτο - κωλήσει ο πάθος για γυναίκα αντί εμού. Ολα διορθώνονται σε αυτό το site.
μα στεναχωριέμαι να τη βλέπω έτσι.... :'(
κ αμεσως η φιλη φιδι οτι... προαιρεισαι... *P
εγω τη δικαιολογώ δεν ήξερε.....
κ απ οτι ειδα.. δε σε χαλασε χαχαχαα
ιπταμενεεεεε τι μπουναμας φθινοπωρινος ηταν τουτος??? θα εχω να βλεπω για ωρες.....χαχαχαχα
σωστά αφού ζωντανό ούτε του αραββωνιάρη δε βλέπεις πια.....
Τον έχει λιώσω ρωσσόμουνο....
εγώ τα παίρνω που δε μ αφήνετε να πάρω μάτι.....εμεις ειμαστε ευρωπαικων προδιαγραφων ζευγαρι.....εγω λιωνω τα μελανουροαρβακια και εκεινος τις ρωσσοξανθομουνες....εσυ τι ζορι τραβας ακριβως?? ειμαστε swingers και γουσταρουμε....α στα διαλα πια
Διαβάζοντας 2-3 σελίδες, αντελήφθειν ότι υπάρχουν κύριοι οι οποίοι διατίθενται να εκθέσουν το πεός τους σε σύγκριση ενώπιον των γνωστών 3-4 ''θηλικών ??'' χρηστών που παρεβρίσκονται εδώ. Επιπλέον, ορισμένοι κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ντρέπονται οι υπόλοιποι αρσενικοί που διαβάζουμε αυτό το θρεντ. Μάλλον αξιολόγηση της ξεφτίλας χρειάζεται και όχι του μπουκώματος.
χαχαχα ωραιοςη απαντηση στην ερωτηση 'μα πού πηγαν ολοι οι αντρες;' θα ειναι απλη. 'στο χοντο και στα laserline clinics. ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ;;;;;;;;;; ΤΕΛΕΙΟ ΑΓΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!'