Νέα

Αξιολογούν οι κυρίες ..πριν μπουκωθούν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

travatemekiasklaiw

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτη ειναι η διαφορα. πως για καποιες το 'αντε γαμησου' αποτελει βρισια ενω για καποιους ευχη!
Αν μας τον δείξεις λάιβ θα τον δούμε  :2funny: :2funny: (Άγαμοι θύται.. σε οποια βερσιον σου αρέσει :birdman:)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ναι ρε erinal, δεν θα τα πάρεις εσύ στη μάπα και ξέρεις δεν θα βρω εγώ γκόμενα να χύσω....

Για την πάρτι μου είμαι καβατζωμένος. Μιλάω να γινόταν πιο αληθινή και απελευθερωμένη η μαμημένη η πουτανο-καρασυντηρητική κοινωνία μας. Ξέρεις τι ωραία θα ήταν να έπαιρνες το ζεστό ζωμό 5 όμορφων παλλικαριών από δω στο πρόσωπο, χωρίς να σε ακουμπήσουν πουθενά αλλού; Το κάνουν π.χ. καθημερινές κοπέλες ή μεγαλοπιασμένες κοινωνικά κυρίες στην Αγγλία, ακόμη και προισταμένες δημόσιων υπηρεσιών κ.λ.π. Αυτές δηλαδή είναι φρικιά, υπάνθρωποι και εσείς οι νεο-συντηρητικές Ελληνίδες είσαστε σωστές;
Ωραία η ιδέα για gloryhole ρε mounitsa αλλά η υποκριτική, νεοσυντηρητική Ελληνική κοινωνία είναι ακόμη ανώριμη για κάτι τέτοιο. Εδώ κολλητές μου λένε "ρε φίλε έχουμε τρελαθεί, είμαστε τόσο καιρό αμάμητες, κανόνισε με τίποτα φιλαράκια σου", κανονίζω εγώ μεγάλη συνάντηση mix σε pub, έρχονται οι μισές και ο ένας τους μύριζε ο άλλος τους ξύνιζε. Λες και η συνάντηση ήταν για να παντρευτούν, όχι για να μαμηθούν (όπως μου είχαν ζητήσει οι ίδιες). Η νεο-πουτάνα (χαρακτηρισμοί του stabbit), νεο-συντηρητική Ελληνίδα δεν τόχει ακόμη...

Αν τόχατε mounitsa, thaleia και erinal θα μπορούσαμε να συναντηθούμε για να σας ρίξουμε και κανένα bukkake... εκεί να δεις απελευθέρωση και συντροφικότητα.... αλλά είπαμε νεοσυντηρητικές, νεοπουτάνες, υποκριτικές, όπως και η μαμημένη η κοινωνία μας....

TETOIA γραφει λευκο αγορι μου.. κ μετα αμα σχολιασουμε.. του φταιει η "κλικα"
:2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
αυτη ειναι η διαφορα. πως για καποιες το 'αντε γαμησου' αποτελει βρισια ενω για καποιους ευχη!

Εμένα πάντως, όσες φορές (κυρίως σε ξερά καμάκια) μου έχει πει κάποια "Αντε γαμήσου" απαντάω αμέσως, "Σ' ευχαριστώ για την ευχή σου... Στήσου" :2funny: :rockon:

Επισκέπτης

Τι να λεμε τωρα...Αφου ειστε μια συντηρητικη παλιοκλικα  :boobies: :boobies: :boobies: Που σκοπο σας ειναι να οδηγησετε στην αγαμια ολη την Ελλαδα και να μην μπορει ουτε ενας παλιος να βρει γκομενα να χυσει  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τι να λεμε τωρα...Αφου ειστε μια συντηρητικη παλιοκλικα  :boobies: :boobies: :boobies: Που σκοπο σας ειναι να οδηγησετε στην αγαμια ολη την Ελλαδα και να μην μπορει ουτε ενας παλιος να βρει γκομενα να χυσει  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

εμενα παντως, επειδη ζω κ σε μοναστηρι ως γνωστον, αυτος ειναι πραγματι ο σκοπος μου.. κ παρασυρω οληη την κλικα... γι αυτο τα βαζουμε κ με τον παλαιο.. παει να μας χαλασει τα σχεδια..

Επισκέπτης
εμενα παντως, επειδη ζω κ σε μοναστηρι ως γνωστον, αυτος ειναι πραγματι ο σκοπος μου.. κ παρασυρω οληη την κλικα... γι αυτο τα βαζουμε κ με τον παλαιο.. παει να μας χαλασει τα σχεδια..

Ο ζορος που ναι αλλιως δεν θα σας αφησει ομως ετσι :boobies: :boobies: :boobies: :uglystupid:

travatemekiasklaiw

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα εσυ που εχεις αυτο το στυλακι γραφης οτι ολα ειναι χαζομαρουλες κλπ και ολο απαντας με βλακειουλες γιατι δεν μας απαντας και στο αλλο θεμα, οτι δηλαδη ΄πόσο συχνα γαμιεσαι;'
καθοτι αν και εσυ εχεις γκομενο και αποδειχτει οτι γαμιεσαι και συχνα, η απαντηση στην ερωτηση 'μα πού πηγαν ολοι οι αντρες;' θα ειναι απλη. 'στο χοντο και στα laserline clinics. ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ;;;;;;;;;; ΤΕΛΕΙΟ ΑΓΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!'

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα εσυ που εχεις αυτο το στυλακι γραφης οτι ολα ειναι χαζομαρουλες κλπ και ολο απαντας με βλακειουλες γιατι δεν μας απαντας και στο αλλο θεμα, οτι δηλαδη ΄πόσο συχνα γαμιεσαι;'
καθοτι αν και εσυ εχεις γκομενο και αποδειχτει οτι γαμιεσαι και συχνα, η απαντηση στην ερωτηση 'μα πού πηγαν ολοι οι αντρες;' θα ειναι απλη. 'στο χοντο και στα laserline clinics. ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ;;;;;;;;;; ΤΕΛΕΙΟ ΑΓΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!'
τι σημαινει "γαμιεσαι"? τι εννοας? εμεις στο μοναστηρι μονο να πλεκουμε βελονακι ξερουμε.. κ να φροντιζουμε τα λουλουδια του κηπου

ποιοι ρομπεν ρε!Dark brotherhood ειστε εσεις :rolleyes:  :o
δε νταρκ σαιντ οφ δε φορς..
νταρθ βειντερς..

τον φαγαμε λαχανο τον ομπι ουαν κενομπι που ναι αλλιως

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Μωρή κακομοίρα από όλο αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα εσύ κάθεσαι και κάνεις συλλογή ότι γράφω εγώ για να μου την πεις προσωπικά εμένα (μαζί με άλλους ρουφιάνους σου); Βγάλε πρώτα τις αράχνες από το νουνί σου, ανέραστη κακομοίρα! Και μέτρα πόσοι ρουφιάνοι θα πεταχτούν τώρα να σε υπερασπίσουν!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μωρή κακομοίρα από όλο αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα εσύ κάθεσαι και κάνεις συλλογή ότι γράφω εγώ για να μου την πεις προσωπικά εμένα (μαζί με άλλους ρουφιάνους σου); Βγάλε πρώτα τις αράχνες από το νουνί σου, ανέραστη κακομοίρα! Και μέτρα πόσοι ρουφιάνοι θα πεταχτούν τώρα να σε υπερασπίσουν!

μην μιλας ετσι.. ντροπη.. δεν κανει...

λευκε μου μα ειδες? τα ενδιαφεροντα δεν σταματουν... :2funny:

travatemekiasklaiw

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δε βγαινει ακρη φιλε. αυτες απο την υπερμεγιστη αγαμια εχουν παθει ανοσια σε τετοιες κουβεντες. το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να της εξιστορεις συνεχεια τα γαμησια σου και να την βυθιζεις ολο και πιο βαθια στα ζουμια της.

Επισκέπτης
Παρακαλω να ποσταρετε και αλλες ιστοριες με Αλβανους και "ξερα" καμακια  σε μπαρ :dancing: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom