Νέα

Αξιολογούν οι κυρίες ..πριν μπουκωθούν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κι εσένα σε τρέχει ??? περιμένεις να σου κάτσει εεεε ???? χαχαχαχαχα

μια απορία εχω...εσύ δεν είσαι γατάκι ???

Δεν θέλω να μου κάτσει γιατί είναι συντηρητική ελλεινίδα, παλιοκλώνος κτλ και το ιδιο και εγώ, οπότε μέσα σε αυτήν την αναμπουμπουλα ..έχω χάσει την ταυτότητά μου και νομίζω ότι είμαι σκύλος!
Ασε που μπορεί να είμαι και κλώνος δικός σου με αποτέλεσμα να θέλω να μου κάστει και το χειρότερο να απαντώ στον εαυτό μου.  :2funny: :huh:

Και τελικά ρε παιδιά κατάλαβα ότι κακώς και ζητάω αξιολόγηση ζμπουτσας.  Αφού για να ξέρει να την χρησιμοποιεί πρέπει να έχει κάποιος μυαλό. (αφού γυναίκα είμαι και τα ξέρω..η δεν είμαι;) :S

Επισκέπτης
Δεν θέλω να μου κάτσει γιατί είναι συντηρητική ελλεινίδα, παλιοκλώνος κτλ και το ιδιο και εγώ, οπότε μέσα σε αυτήν την αναμπουμπουλα ..έχω χάσει την ταυτότητά μου και νομίζω ότι είμαι σκύλος!
Ασε που μπορεί να είμαι και κλώνος δικός σου με αποτέλεσμα να θέλω να μου κάστει και το χειρότερο να απαντώ στον εαυτό μου.  :2funny: :huh:

Και τελικά ρε παιδιά κατάλαβα ότι κακώς και ζητάω αξιολόγηση ζμπουτσας.  Αφού για να ξέρει να την χρησιμοποιεί πρέπει να έχει κάποιος μυαλό. (αφού γυναίκα είμαι και τα ξέρω..η δεν είμαι;) :S

Τελικά πολύ ωραίο το άβατάρ σου με τον σκύλο που παίζει βιολί....

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πφφφφφφφφ μπαινω βγαινω και ζμπουτζες δε βλεπω........αισχοςςςςςς

παω να διαβασω ποσο συχνα δε γαμιεμαι.... :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
παρακαλω τις γυναικες να μας πουν αν υπαρχει γυναικα που να χωραει στο στομα τους η θεορατη π@@τσα του παλιου που ειναι σ αυτο το λινκ

Είσαι μεγάλος σκατόβλαχος και πούστης στην ψυχή ρε ρουφιανο-κλώνε!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
meg109hl1.gif

γουστα ειναι αυτα....μουα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Πφφφφφφφφ μπαινω βγαινω και ζμπουτζες δε βλεπω........αισχοςςςςςς

παω να διαβασω ποσο συχνα δε γαμιεμαι.... :2funny:
περίμενε νίτσα....πάω να τον...σηκώσω...να τον φωτογραφήσω...κι έρχομαι ...να τα πούμε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι μεγάλος σκατόβλαχος και πούστης στην ψυχή ρε ρουφιανο-κλώνε!
καλα πρεπει να εισαι ο πιο cyberμαγκας της Ελλαδος!Αλλα εισαι διασκεδαστικος!!Μπραβο,μπραβο!!
εγω προσπαθω να μην βρισω,σεβομενος οτι δεν κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια μου.
Συνεχισε ετσι,και αν μπορεις μην γραφεις μονο απογευμα γιατι δουλευω και γελαω μονο το βραδυ,γραψε και αλλες ωρες!Ευχαριστω Mr small-dirty tsoustsoun!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Επιμενω.
Πρεπει να το οργανωσουμε, τρελο παρτακι, οι αντρες θα φτιαξουμε το ξυλινο τειχειο με τις τρυπες και οτι αλλο χρειαζεται για το ψητο και οι γυναικες θα φτιαξουν μπαρα, μουσικες κτλ..
Δηλωστε συμμετοχη!!!

Να και μία συγκεκριμένη πρόταση. Να σας δω λοιπόν να δηλώνετε συμμετοχή και να μην την κοπανάτε όταν έρθει η ώρα  :hmm:

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να και μία συγκεκριμένη πρόταση. Να σας δω λοιπόν να δηλώνετε συμμετοχή και να μην την κοπανάτε όταν έρθει η ώρα  :hmm:
Μεσα μεσα.φροντιστε μονο το τειχειο να ειναι λεπτο για να φαινεται κι απ την αλλη πλευρα του παλιου... :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom