Επισκέπτης
κι εσένα σε τρέχει ??? περιμένεις να σου κάτσει εεεε ???? χαχαχαχαχαΜέχρι και εγώ είμαι υπάκουο σκυλάκι της μπαιτ..χαχαχα
μια απορία εχω...εσύ δεν είσαι γατάκι ???
κι εσένα σε τρέχει ??? περιμένεις να σου κάτσει εεεε ???? χαχαχαχαχαΜέχρι και εγώ είμαι υπάκουο σκυλάκι της μπαιτ..χαχαχα
κι εσένα σε τρέχει ??? περιμένεις να σου κάτσει εεεε ???? χαχαχαχαχα
μια απορία εχω...εσύ δεν είσαι γατάκι ???
Δεν θέλω να μου κάτσει γιατί είναι συντηρητική ελλεινίδα, παλιοκλώνος κτλ και το ιδιο και εγώ, οπότε μέσα σε αυτήν την αναμπουμπουλα ..έχω χάσει την ταυτότητά μου και νομίζω ότι είμαι σκύλος!
Ασε που μπορεί να είμαι και κλώνος δικός σου με αποτέλεσμα να θέλω να μου κάστει και το χειρότερο να απαντώ στον εαυτό μου.
Και τελικά ρε παιδιά κατάλαβα ότι κακώς και ζητάω αξιολόγηση ζμπουτσας. Αφού για να ξέρει να την χρησιμοποιεί πρέπει να έχει κάποιος μυαλό. (αφού γυναίκα είμαι και τα ξέρω..η δεν είμαι;) :S
Τελικά πολύ ωραίο το άβατάρ σου με τον σκύλο που παίζει βιολί....
παρακαλω τις γυναικες να μας πουν αν υπαρχει γυναικα που να χωραει στο στομα τους η θεορατη π@@τσα του παλιου που ειναι σ αυτο το λινκ
περίμενε νίτσα....πάω να τον...σηκώσω...να τον φωτογραφήσω...κι έρχομαι ...να τα πούμε....Πφφφφφφφφ μπαινω βγαινω και ζμπουτζες δε βλεπω........αισχοςςςςςς
παω να διαβασω ποσο συχνα δε γαμιεμαι....
καλα πρεπει να εισαι ο πιο cyberμαγκας της Ελλαδος!Αλλα εισαι διασκεδαστικος!!Μπραβο,μπραβο!!Είσαι μεγάλος σκατόβλαχος και πούστης στην ψυχή ρε ρουφιανο-κλώνε!
Επιμενω.
Πρεπει να το οργανωσουμε, τρελο παρτακι, οι αντρες θα φτιαξουμε το ξυλινο τειχειο με τις τρυπες και οτι αλλο χρειαζεται για το ψητο και οι γυναικες θα φτιαξουν μπαρα, μουσικες κτλ..
Δηλωστε συμμετοχη!!!
Μεσα μεσα.φροντιστε μονο το τειχειο να ειναι λεπτο για να φαινεται κι απ την αλλη πλευρα του παλιου...Να και μία συγκεκριμένη πρόταση. Να σας δω λοιπόν να δηλώνετε συμμετοχή και να μην την κοπανάτε όταν έρθει η ώρα