Νέα

Αξιολογούν οι κυρίες ..πριν μπουκωθούν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
ρε συ νικολάκη ... δεν φαίνεται τίποτα....

Εδώ αν πας να μπουκωθείς... πρέπει να χτίσεις υποστηλώματα. Κινδυνεύεις με διάσειση....

Οπότε σε αυτή την περίπτωση αξιολογείς τους κινδύνους και ... ΔΕΝ μπουκώνεσαι.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ νικολάκη ... δεν φαίνεται τίποτα....

Εδώ αν πας να μπουκωθείς... πρέπει να χτίσεις υποστηλώματα. Κινδυνεύεις με διάσειση....

Οπότε σε αυτή την περίπτωση αξιολογείς τους κινδύνους και ... ΔΕΝ μπουκώνεσαι.
:'( :'(

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Αυτός ο πληθυντικός ευγενείας... με σκλαβώνει.  :-*

Ξεχνάω. Είναι αλήθεια. Χρειάζομαι μια υπενθύμιση... ΄Λλλωστε δεν τα παρακολουθώ και όλα.
Απορώ με την ικανότητά σας αυτή, οφείλω να ομολογήσω.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Αυτός ο πληθυντικός ευγενείας... με σκλαβώνει.  :-*

Ξεχνάω. Είναι αλήθεια. Χρειάζομαι μια υπενθύμιση... ΄Λλλωστε δεν τα παρακολουθώ και όλα.
Απορώ με την ικανότητά σας αυτή, οφείλω να ομολογήσω.

Αφού σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια...
Να σας φρεσκάρω την μνήμη λοιπόν Κυρία μου... post #225 on: 12/03/07, 11:11

Και δεδομένης της ημερομηνίας, νομίζω ότι αποδεικνύεται περίτρανα  η νίκη μου, όσον αφορά την προηγούμενη δήλωση της erinal_w... (παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με pm για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες)...;) :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτο με το γκλοριχοουλ μαρεσει παντως μαρεσε.....χεχεχεχεχε να το καθιερωσουμε........

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
θα πω κάτι για τις φίλτατες συναγωνίστριες και γενικότερα για τις Ελληνίδες και μην με παρεξηγήσουν:

ρε κορίτσια , ΔΕΙΤΕ τον (live) τουλάχιστον πρώτα και αφήστε την αξιολόγηση....
γιατι με την αγαμία που δέρνει τις περισσότερες απο εσάς, δεν τον βλέπετε καν  ;)

Φιλικά και Φιλάκια  :-*

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
:sunglasses:

ο.κ. θυμήθηκα...ωραίο γλυφιτζούρι... για την μπαταρία δεν έχω άποψη.

Αυτο με το γκλοριχοουλ μαρεσει παντως μαρεσε.....χεχεχεχεχε να το καθιερωσουμε........

Νίτσα... αυτό είναι επιχειρηματική ιδεά. Καθότι δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο εδώ τριγύρω...Υπάρχει ένα κενό στο χώρο όσον αφορά αυτό το θέμα...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Ωραία η ιδέα για gloryhole ρε mounitsa αλλά η υποκριτική, νεοσυντηρητική Ελληνική κοινωνία είναι ακόμη ανώριμη για κάτι τέτοιο. Εδώ κολλητές μου λένε "ρε φίλε έχουμε τρελαθεί, είμαστε τόσο καιρό αμάμητες, κανόνισε με τίποτα φιλαράκια σου", κανονίζω εγώ μεγάλη συνάντηση mix σε pub, έρχονται οι μισές και ο ένας τους μύριζε ο άλλος τους ξύνιζε. Λες και η συνάντηση ήταν για να παντρευτούν, όχι για να μαμηθούν (όπως μου είχαν ζητήσει οι ίδιες). Η νεο-πουτάνα (χαρακτηρισμοί του stabbit), νεο-συντηρητική Ελληνίδα δεν τόχει ακόμη...

Αν τόχατε mounitsa, thaleia και erinal θα μπορούσαμε να συναντηθούμε για να σας ρίξουμε και κανένα bukkake... εκεί να δεις απελευθέρωση και συντροφικότητα.... αλλά είπαμε νεοσυντηρητικές, νεοπουτάνες, υποκριτικές, όπως και η μαμημένη η κοινωνία μας....

Επισκέπτης
θα πω κάτι για τις φίλτατες συναγωνίστριες και γενικότερα για τις Ελληνίδες και μην με παρεξηγήσουν:

ρε κορίτσια , ΔΕΙΤΕ τον (live) τουλάχιστον πρώτα και αφήστε την αξιολόγηση....
γιατι με την αγαμία που δέρνει τις περισσότερες απο εσάς, δεν τον βλέπετε καν   ;)

Φιλικά και Φιλάκια  :-*

Αν μας τον δείξεις λάιβ θα τον δούμε  :2funny: :2funny: (Άγαμοι θύται.. σε οποια βερσιον σου αρέσει :birdman:)

Επισκέπτης
Ωραία η ιδέα για gloryhole ρε mounitsa αλλά η υποκριτική, νεοσυντηρητική Ελληνική κοινωνία είναι ακόμη ανώριμη για κάτι τέτοιο. Εδώ κολλητές μου λένε "ρε φίλε έχουμε τρελαθεί, είμαστε τόσο καιρό αμάμητες, κανόνισε με τίποτα φιλαράκια σου", κανονίζω εγώ μεγάλη συνάντηση mix σε pub, έρχονται οι μισές και ο ένας τους μύριζε ο άλλος τους ξύνιζε. Λες και η συνάντηση ήταν για να παντρευτούν, όχι για να μαμηθούν (όπως μου είχαν ζητήσει οι ίδιες). Η νεο-πουτάνα (χαρακτηρισμοί του stabbit), νεο-συντηρητική Ελληνίδα δεν τόχει ακόμη...

Αν τόχατε mounitsa, thaleia και erinal θα μπορούσαμε να συναντηθούμε για να σας ρίξουμε και κανένα bukkake... εκεί να δεις απελευθέρωση και συντροφικότητα.... αλλά είπαμε νεοσυντηρητικές, νεοπουτάνες, υποκριτικές, όπως και η μαμημένη η κοινωνία μας....

Φίλτατε εγώ είμαι συντηρητική και κλειστόμυαλη, θα μείνεις με το μπουκακέ...στο χέρι.. χαχαχαχα

Επισκέπτης

πονηρουλη παλι ψαχνεσαι μπας και σπασει η αγαμια? :boobies: :boobies: :boobies: :uglystupid:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
(Άγαμοι θύται.. σε οποια βερσιον σου αρέσει :birdman:)

thanks για τις ευχές σου ;)

τώρα και να σε καλέσω να έρθεις να τον δείς live ξερω οτι θα κοτέψεις (έχεις κοτέψει και στο παρελθον με άλλο μελος -επιφανες- του σάιτ. Καρατσεκαρισμένο  :rolleyes:)

Φιλάκια και πάλι

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Φίλτατε εγώ είμαι συντηρητική και κλειστόμυαλη, θα μείνεις με το μπουκακέ...στο χέρι.. χαχαχαχα

Ναι ρε erinal, δεν θα τα πάρεις εσύ στη μάπα και ξέρεις δεν θα βρω εγώ γκόμενα να χύσω....

Για την πάρτι μου είμαι καβατζωμένος. Μιλάω να γινόταν πιο αληθινή και απελευθερωμένη η μαμημένη η πουτανο-καρασυντηρητική κοινωνία μας. Ξέρεις τι ωραία θα ήταν να έπαιρνες το ζεστό ζωμό 5 όμορφων παλλικαριών από δω στο πρόσωπο, χωρίς να σε ακουμπήσουν πουθενά αλλού; Το κάνουν π.χ. καθημερινές κοπέλες ή μεγαλοπιασμένες κοινωνικά κυρίες στην Αγγλία, ακόμη και προισταμένες δημόσιων υπηρεσιών κ.λ.π. Αυτές δηλαδή είναι φρικιά, υπάνθρωποι και εσείς οι νεο-συντηρητικές Ελληνίδες είσαστε σωστές;

Επισκέπτης
Ναι ρε erinal, δεν θα τα πάρεις εσύ στη μάπα και ξέρεις δεν θα βρω εγώ γκόμενα να χύσω....

Για την πάρτι μου είμαι καβατζωμένος. Μιλάω να γινόταν πιο αληθινή και απελευθερωμένη η μαμημένη η πουτανο-καρασυντηρητική κοινωνία μας. Ξέρεις τι ωραία θα ήταν να έπαιρνες το ζεστό ζωμό 5 όμορφων παλλικαριών από δω στο πρόσωπο, χωρίς να σε ακουμπήσουν πουθενά αλλού; Το κάνουν π.χ. καθημερινές κοπέλες ή μεγαλοπιασμένες κοινωνικά κυρίες στην Αγγλία, ακόμη και προισταμένες δημόσιων υπηρεσιών κ.λ.π. Αυτές δηλαδή είναι φρικιά, υπάνθρωποι και εσείς οι νεο-συντηρητικές Ελληνίδες είσαστε σωστές;

Ατιμη κωλοσυντηρητικη Ελληνκη κοινωνια που αφηνεις αγαμητα τα παιδια σου  :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom