Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.570
- Πόντοι
- 29.667
Τελικά ισχύει ότι έχει και δικό της μέρος για συναντήσεις;;;
Τελικά ισχύει ότι έχει και δικό της μέρος για συναντήσεις;;;
Οταν μίλησα μαζί της, πριν 2-3 μήνες, μου είπε πως είχε χώρο στην περιοχή του ΜεταξουργείουΤελικά ισχύει ότι έχει και δικό της μέρος για συναντήσεις;;;
Αυτό θα πει Φόρος Προστιθέμενης ΑΞΙΑΣ!!!Μόλις το έμαθα από καλό φίλο και εμπειρότατο πουτανιάρη, που επικοινώνησε σήμερα για να την συναντήσει: Έχει δικό της χώρο στο Μεταξουργείο, και πλέον ζητάει 200/ώρα και αν θέλεις και κώλο, που τον δίνει - όπως λέει - σε καλούς φίλους μόνο (εδώ γελάμε), το κόστος πάει στα 500/ώρα...
Ζούμε μεγάλες στιγμές ρε πούστη μου !!!
Κολος Προστιθεμενης ΑξιαςΑυτό θα πει Φόρος Προστιθέμενης ΑΞΙΑΣ!!!
Σαφώς...Κολος Προστιθεμενης Αξιας
Κολος Προστιθεμενης Αξιας
καλα θα περασεις αλλα φροντισε να της κοψεις το πολυ μπλα μπλαΤην έχω στο instagram και ενώ όλο λέω να της στείλω για ραντεβού , όλο βλέπω κάτι άκυρα πράγματα που ανεβάζει και έχω σχηματίσει την εικόνα ότι στην συνάντηση θα είναι λίγο Κούκου και κρατιέμαι.
Στο instagram θα κάνω εγώ μια κίνηση και βλέπουμε..ρε παιδια πως μπορουμε να επικοινωνησουμε με τη λεγαμενη?οποιος ξερει&θελει,ας στειλει πμ.
Ωραίος. Με μπριζωνεις τώρα..καλα θα περασεις αλλα φροντισε να της κοψεις το πολυ μπλα μπλα
Διάβασα σε προηγούμενη σελίδα κάτι για 500ρια με κωλο, ισχύει;Τυπε, πάρε και κωλο, είναι βάλιου
Στο instagram θα κάνω εγώ μια κίνηση και βλέπουμε..
Ωραίος. Με μπριζωνεις τώρα..
Διάβασα σε προηγούμενη σελίδα κάτι για 500ρια με κωλο, ισχύει;
Στείλε και σε μένα αδερφέ!!!Δες πμ φίλε παλτιμ.(να είσαι καλά ).
Καλημέρα. Έχεις κάποια πληροφορία ;Δες πμ φίλε παλτιμ.(να είσαι καλά ).
Μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο της;;;Την έχω πάρει με 250 στο Laccoba. Πολύ καλή, αντέχει χωρίς παράπονο. Πολύ καλή πιπα και βυζαρες. Έχω το τηλ της από το ινστα. Αν παίρνει 200 και με δικό της χώρο όπως γράφουν, αξίζει