dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Yπαρχει τετοιο βιντεο???τυχεροι οσοι το εχουν και καυλωνουν με Νικολεττα τοτε που ηταν κορμαρα πριν γινει σα μπετονιερα
Yπαρχει τετοιο βιντεο???τυχεροι οσοι το εχουν και καυλωνουν με Νικολεττα τοτε που ηταν κορμαρα πριν γινει σα μπετονιερα
Όχι καμία σχεσηαυτη που ειναι και καλα στα 300 λες, το μελαχρινο παπακι?
Κόκα κ πεπσι. Γιατί η Τζούλια πως καταντήσε;τρελο μουνι στα νιατα της πως κατεληξε ετσι.
Μπορείς να μου στείλεις και σε μένα ;;Έλα πμ
για κλαματα ειμαστε,οχι για γελια!!???.πως μπορουμε να μαθουμε περιοχη&τελεφωνΜόλις το έμαθα από καλό φίλο και εμπειρότατο πουτανιάρη, που επικοινώνησε σήμερα για να την συναντήσει: Έχει δικό της χώρο στο Μεταξουργείο, και πλέον ζητάει 200/ώρα και αν θέλεις και κώλο, που τον δίνει - όπως λέει - σε καλούς φίλους μόνο (εδώ γελάμε), το κόστος πάει στα 500/ώρα...
Ζούμε μεγάλες στιγμές ρε πούστη μου !!!
ρε καλως την!!!!!!!!!!!!
Καλα ειναι τυπε. Εγω εσκασα 500 για μια φορα και εκλαψα πολυ. Ευτυχως τοτε δεν με ενοιαζε σαν ποσο. Σημερα θα αυτοκτονουσα με κωλοδαχτυλοΜόλις το έμαθα από καλό φίλο και εμπειρότατο πουτανιάρη, που επικοινώνησε σήμερα για να την συναντήσει: Έχει δικό της χώρο στο Μεταξουργείο, και πλέον ζητάει 200/ώρα και αν θέλεις και κώλο, που τον δίνει - όπως λέει - σε καλούς φίλους μόνο (εδώ γελάμε), το κόστος πάει στα 500/ώρα...
Ποια ειναι αυτη ρε φρανκ?ρε καλως την!!!!!!!!!!!!
τι να σου πω τωρα δημοσια?αν και δεν πολυ ξερω.Ποια ειναι αυτη ρε φρανκ?
Αν ήταν στις δόξες της και έκανε ένα, σχετικά, καλό κρεββάτι, θα τα έδινα. Αλλά πλέον έχει πάρει αρκετά κιλά, όταν την είχα δει εγώ τουλάχιστον, το μυαλό της είναι πουρές, και θεωρεί πως επειδή είναι μια (όχι και ιδιαίτερα) αναγνωρίσιμη, αυτό αρκεί για να ευχαριστηθεί ένας άντρας. Γνώμη μου, προς κάθε επίδοξο σύντροφο, να τα φάει καλύτερα σε πάστες. Τουλάχιστον θα του μείνει η γλύκα...Καλα ειναι τυπε. Εγω εσκασα 500 για μια φορα και εκλαψα πολυ. Ευτυχως τοτε δεν με ενοιαζε σαν ποσο. Σημερα θα αυτοκτονουσα με κωλοδαχτυλο
και το 16 ιδια κατασταση ηταν. Μην σας ξεγελαει η φωτο στο τζακι και το τριαντάφυλλο.Αν ήταν στις δόξες της και έκανε ένα, σχετικά, καλό κρεββάτι, θα τα έδινα. Αλλά πλέον έχει πάρει αρκετά κιλά, όταν την είχα δει εγώ τουλάχιστον, το μυαλό της είναι πουρές, και θεωρεί πως επειδή είναι μια (όχι και ιδιαίτερα) αναγνωρίσιμη, αυτό αρκεί για να ευχαριστηθεί ένας άντρας. Γνώμη μου, προς κάθε επίδοξο σύντροφο, να τα φάει καλύτερα σε πάστες. Τουλάχιστον θα του μείνει η γλύκα...
Σε σπίτια πηγαίνει ???Αν μπορεί ο φίλος ο εμπειροπουτανιάρης να μας διαφωτίσει....!!!!!Μόλις το έμαθα από καλό φίλο και εμπειρότατο πουτανιάρη, που επικοινώνησε σήμερα για να την συναντήσει: Έχει δικό της χώρο στο Μεταξουργείο, και πλέον ζητάει 200/ώρα και αν θέλεις και κώλο, που τον δίνει - όπως λέει - σε καλούς φίλους μόνο (εδώ γελάμε), το κόστος πάει στα 500/ώρα...
Εγώ πάντως σε δικό μου χώρο την είχα συναντήσειΣε σπίτια πηγαίνει ???Αν μπορεί ο φίλος ο εμπειροπουτανιάρης να μας διαφωτίσει....!!!!!
Καλο αυτο...μιλάμε για το τώρα ομως!!!!Εγώ πάντως σε δικό μου χώρο την είχα συναντήσει
Λογικά, όχι. Δύσκολα ξεκουνιέται...Καλο αυτο...μιλάμε για το τώρα ομως!!!!
Παντως σε κατι "καμμένα" βιντεακια που ανεβάζει στα σοσιαλ ,ολο καθ'οδον ειναι....ολα παίζουν...εκτος απο τα 500!!!!Αυτα τα ξεχνάμε...προκαταβολικά!!!!Λογικά, όχι. Δύσκολα ξεκουνιέται...