dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
500 στο μαρκοΜου έκανε κονέ μια φίλη της που έκαναν διπλά μαζί. 100 πήρε για μια ώρα στο σπίτι μου, πριν από ένα χρόνο περίπου.
500 στο μαρκοΜου έκανε κονέ μια φίλη της που έκαναν διπλά μαζί. 100 πήρε για μια ώρα στο σπίτι μου, πριν από ένα χρόνο περίπου.
Η φιλη της στην εμφανιση τα ιδια η καλυτερη?Μου έκανε κονέ μια φίλη της που έκαναν διπλά μαζί. 100 πήρε για μια ώρα στο σπίτι μου, πριν από ένα χρόνο περίπου.
αυτη που ειναι και καλα στα 300 λες, το μελαχρινο παπακι?Καλούτσικο. 7.5/10
παπακι σημαινει φουσκομενα χειλια?αυτη που ειναι και καλα στα 300 λες, το μελαχρινο παπακι?
500 σου ζητησε?παπακι σημαινει φουσκομενα χειλια?
500€;what;500 στο μαρκο
Δεν καταλαβες...500 ειχα δωσει στον τοτε νταβα δηθεν μανατζερ που την προμοταρε χωρις να δω προσφατες φωτο το 2016 η το 2017500 σου ζητησε?
λαμαρινα ειναι ρε τυπε και σάπισε?πως εκφραζεστε ορισμενοι?37 χρονων, εχει παχυνει, εχει σαπισει
αν μιλαμε για την παπια , τοτε την ειχα παρει κι εγω, δεν ηταν παπια τοτεΔεν καταλαβες...500 ειχα δωσει στον τοτε νταβα δηθεν μανατζερ που την προμοταρε χωρις να δω προσφατες φωτο το 2016 η το 2017
Τυπε παλι καλα, το βίντεο της Ράλλη το έχουν ζητήσει 100αδες ?Σύντροφοι, θα επανέλθω, γιατί έλαβα καμιά 20αρια πμ.
Όπως σίγουρα καταλαβαίνετε, τα τηλέφωνα αυτών των κοριτσιών κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα, ανάμεσα σε ανθρώπους που γνωρίζουν και εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί, δεν είναι δυνατόν να δώσω τηλέφωνο σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω και το κυριότερο δεν εμπιστεύομαι. Αν το έκανα, θα ήμουν καραγκιόζης. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε...
Για Αξια μιλαω εγωαν μιλαμε για την παπια , τοτε την ειχα παρει κι εγω, δεν ηταν παπια τοτε
150 με κωλο για μια ωρα
μετα της εκατσε το "λοττο"
τυχεροι οσοι το εχουν και καυλωνουν με Νικολεττα τοτε που ηταν κορμαρα πριν γινει σα μπετονιεραΤυπε παλι καλα, το βίντεο της Ράλλη το έχουν ζητήσει 100αδες ?
λαμαρινα ειναι ρε τυπε και σάπισε?πως εκφραζεστε ορισμενοι?
καλα δεν υπαρχει ενας μοδερατορας σε αυτο εδω το μπουρδελα να βαλει λιγο τάξη?ήρεμα ρωτάω...
πραγματι,ειναι θλιβερό...Ρεεέεεεεε τύπε μου εδώ ΔΕΝ ρίχνουν "τιμωρία" διά βίου στους γνωστούς άγνωστους του σάι που ΔΕΝ αφήνουν νήμα για νήμα που δεν θα το κάνουν μπουρδέλο.. το σάπισε μας μάρανε....
παρε στυλο και χαρτί και ανέμενεενα τηλεφωνο επικοινωνιαs ???
τετοια μαγκια γραπτου λογου ?? απο το κομπιουτερ ??πραγματι,ειναι θλιβερό...
παρε στυλο και χαρτί και ανέμενε
γιατι μαγκια τυπε?να περιμενεις σου ειπατετοια μαγκια γραπτου λογου ?? απο το κομπιουτερ ??