silver_serfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2010
- Like
- 490
- Πόντοι
- 26
Τα τιμάει τα λεφτά της?
Η συνεννόηση για να πας στον χώρο της πώς έγινε;;;Μάλλον έχει πέσει αναδουλεια ή ψάχνει πορτοφόλια.την έχω πάρει 3 φορες στο παρελθόν κ στον χώρο της από 120-150.τωρα όντως ζητάει 200
Θεωρώ πως ναι, θέλει προσοχή στο social και στο τσιγάρο. Αν την μπουκώσεις το ξεχνάει.Τα τιμάει τα λεφτά της?
δωστε το Insta ρε παιδιαΕγώ της έχω στείλει στο ινστα αλλά δεν μου έχει απαντήσει…
Γράψε το όνομα της, αλλά δεν απατάειδωστε το Insta ρε παιδια
Στα αγγλικα κολλητά όλα τα γράμματαδωστε το Insta ρε παιδια
Δες πμΜπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο της;;;
Αν θέλει κάποιος και μπορεί ας μοη στείλει και εμενα το τηλεφωνα της κοπέλας.....ευχαριστω guys btw νομιζω πως 150 για δίωρο ειναι αρκετά καλαΣυνάντηση την Παρασκευή στο διαμέρισμα της στον Κεραμεικό. Ελαφρώς αδυνατισμένη.....πολύ μπλαμπλα κ νιαου. Αν δεν την μπουκωσεις δεν σταματάει. 150€ το δωράκι της αλλά έκατσα σχεδόν 2ωρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ενδιαφέρεται κ ψάχνει τρόπο να ανοίξει προφίλ στο only fans. Μίλησε με την Τζούλια κ την έχει ψήσει
Θα μ στειλεις τηλ?ειναι εύκολο?Την έχω δει 3-4 φορές οπότε ο χρόνος σε σχέση με το δωράκι είναι σχετικό.αλλα δεν θα πει οχι
Θες να μου το κλείσεις εσυ όταν ειναι αφου δεν θες να μ δώσεις τηλ ?η δεν γίνεται?Το ραντεβού το κλείνεο συνήθως γνωστός οπλ οποίος επιβεβαιώνει την ώρα.το μέρος είναι γνωστό κ σταθερο.ωραιο διαμέρισμα