Νέα

Αξεχαστες ιστοριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ydroxoos^
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
ενα θεμα που ηθελα να το ανοιξω καιρο,οχι τπτ αλλο πρωτα απο ολα δειχνει σε ολους οτι αν θελει να γαμηθει μια ελληνιδα δεν κολωνει πουθενα και για κανενα λογο.ετσι οποιος θελει μπορει να γραψει καποια αξεχαστη ιστορια που του εχει τυχει και εχει καλοπερασει-καλογαμησει.να κανω σεφτε εγω,η ιστορια εχει να κανει με μια 40αρα χωρισμενη με παιδι,που μετα απο εναν καφε με παρεα ,με καλεσε σπιτι εκει διαβασαμε το παιδι και μετα βουρ για υπνο το παιδι...και στην μια κρεβατοκαμαρα να γαμαω εγω την μανα και στο διπλα δωματιο να κοιμαται το παιδι,ηλικιας 8 ετων..Αξεχαστη για δυο λογους, πρωτα απο ολα καταλαβα εκει οτι η κυρια ειναι σαμουραι τελειως στο γαμησι, αφου ουτε καν αγχωνοντανε για το παιδι,ρε θα ξυπνησει να της λεω...μπα να μου λεει οταν κοιμαται δεν ξυπναει με τπτ!!!
Ας ελπισουμε μην ακουουμε χοντρες φιδιες και μην αρχισετε παλι να τσακωνεστε!!!!!και ειναι μια καλη ευκαιρια ξαναλεω να εμπεδωσουν ολοι οτι αν μια ελληνιδα θελει γαμιεται οπου και οπως να ναι,απλα να θελει.........

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ενα θεμα που ηθελα να το ανοιξω καιρο,οχι τπτ αλλο πρωτα απο ολα δειχνει σε ολους οτι αν θελει να γαμηθει μια ελληνιδα δεν κολωνει πουθενα και για κανενα λογο.ετσι οποιος θελει μπορει να γραψει καποια αξεχαστη ιστορια που του εχει τυχει και εχει καλοπερασει-καλογαμησει.να κανω σεφτε εγω,η ιστορια εχει να κανει με μια 40αρα χωρισμενη με παιδι,που μετα απο εναν καφε με παρεα ,με καλεσε σπιτι εκει διαβασαμε το παιδι και μετα βουρ για υπνο το παιδι...και στην μια κρεβατοκαμαρα να γαμαω εγω την μανα και στο διπλα δωματιο να κοιμαται το παιδι,ηλικιας 8 ετων..Αξεχαστη για δυο λογους, πρωτα απο ολα καταλαβα εκει οτι η κυρια ειναι σαμουραι τελειως στο γαμησι, αφου ουτε καν αγχωνοντανε για το παιδι,ρε θα ξυπνησει να της λεω...μπα να μου λεει οταν κοιμαται δεν ξυπναει με τπτ!!!
Ας ελπισουμε μην ακουουμε χοντρες φιδιες και μην αρχισετε παλι να τσακωνεστε!!!!!και ειναι μια καλη ευκαιρια ξαναλεω να εμπεδωσουν ολοι οτι αν μια ελληνιδα θελει γαμιεται οπου και οπως να ναι,απλα να θελει.........
Παιχτη δεν την γάμησες σε γαμησε!
;) ;)

OP
OP
Y

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
την γαμησα αλλα οπως το θετεις μεχρι Χ το αφηνω το ματς..Βεβαια οταν αρχισε δεκεμβρη μηνα να μου λεει που θα παμε διακοπες το καλοκαιρι,οχι απλα εξαφανιστηκα,αλλα εξαυλωθηκα!!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Το τυρι το ειδες.
Τη φακα την ειδες???

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
την γαμησα αλλα οπως το θετεις μεχρι Χ το αφηνω το ματς..Βεβαια οταν αρχισε δεκεμβρη μηνα να μου λεει που θα παμε διακοπες το καλοκαιρι,οχι απλα εξαφανιστηκα,αλλα εξαυλωθηκα!!!!!
Εμ καλα σου ειπα οτι σε γάμησε! Τυχερος εισουν παιχτη που εξαφανίστηκες! ;) ;)

OP
OP
Y

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
Τυχερος?απλα μολις καταλαβα τι γινεται εξαφανιστηκα...δεν υπηρχε περιπτωση να εχουμε αλλα θεματα,καλος καλος αλλα οταν δω οτι παει να γινει φορτικη η φαση γινομαι καπνος!!!!!Αλλα μου εχει μεινει, γιατι εγω που ημουν ξενος ημουν αγχωμενος,και αυτη που ηταν το παιδι της στην μουναρα της τελειως......

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Είχα γνωριστεί με μία αρκετά μεγαλύτερη γυναίκα και όταν είδα ότι εγινε φορτική την έκανα. Γενικά από τα 40 και πάνω έχουν τεράστιο πρόβλημα αυτοπεποιθησης. Παντρεμένη με δύο παιδιά. Ο άντρας της όπως μου είπε την είχε συνέχεια γραμμένη. Πολύ δυνατό κρεβάτι, αλλά τα κόμπλεξ παραμένουν και ειδικά αν αρχίσουν να σου λένε μαλακίες του στυλ θα τον χωρίσω τότε αρχίζεις να πανικοβάλεσαι.

Τα ξακαθαρίζεις από την αρχή τι είναι αυτό που θες, αλλά στην πλειοψηφία τους δεν το καταλαβαίνουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom