ενα θεμα που ηθελα να το ανοιξω καιρο,οχι τπτ αλλο πρωτα απο ολα δειχνει σε ολους οτι αν θελει να γαμηθει μια ελληνιδα δεν κολωνει πουθενα και για κανενα λογο.ετσι οποιος θελει μπορει να γραψει καποια αξεχαστη ιστορια που του εχει τυχει και εχει καλοπερασει-καλογαμησει.να κανω σεφτε εγω,η ιστορια εχει να κανει με μια 40αρα χωρισμενη με παιδι,που μετα απο εναν καφε με παρεα ,με καλεσε σπιτι εκει διαβασαμε το παιδι και μετα βουρ για υπνο το παιδι...και στην μια κρεβατοκαμαρα να γαμαω εγω την μανα και στο διπλα δωματιο να κοιμαται το παιδι,ηλικιας 8 ετων..Αξεχαστη για δυο λογους, πρωτα απο ολα καταλαβα εκει οτι η κυρια ειναι σαμουραι τελειως στο γαμησι, αφου ουτε καν αγχωνοντανε για το παιδι,ρε θα ξυπνησει να της λεω...μπα να μου λεει οταν κοιμαται δεν ξυπναει με τπτ!!!
Ας ελπισουμε μην ακουουμε χοντρες φιδιες και μην αρχισετε παλι να τσακωνεστε!!!!!και ειναι μια καλη ευκαιρια ξαναλεω να εμπεδωσουν ολοι οτι αν μια ελληνιδα θελει γαμιεται οπου και οπως να ναι,απλα να θελει.........
Ας ελπισουμε μην ακουουμε χοντρες φιδιες και μην αρχισετε παλι να τσακωνεστε!!!!!και ειναι μια καλη ευκαιρια ξαναλεω να εμπεδωσουν ολοι οτι αν μια ελληνιδα θελει γαμιεται οπου και οπως να ναι,απλα να θελει.........