ntaizy_crossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2021
- Like
- 236
- Πόντοι
- 20
Ωριμος γαμιας θα υπαρχει σημερα;
Θα πας σήμερα ;Ωριμος γαμιας θα υπαρχει σημερα;
..αυτά δεν τα σκέφτηκα.. ξέρει καποιος;Το μαγαζί είναι ανοικτό ?
Θέλει μάσκες και χαρτιά ή όχι ??
Τηλεφώνησα και ρώτησα, μπαίνεις κανονικά χωρίς πιστοποιητικά και τέτοια. Προς το παρόν, έτσι;Μπαίνεις έτσι μέσα ή σου ζητάνε εμβόλιο και τεστ και άλλες μαλακίες για να μπεις. Θέλω να έρθω την Πέμπτη άλλα δεν ξέρω τι να κάνω.
Ρε παιδια εχετε πετύχει ποτε ζευγαρι σε αυτο
Ναι, δύο φορές έχω πετύχει ζευγάρι. Μια στη καμπίνα με την home cinema στον όροφο (όπου γινόταν χαμός!) και πέρσι ένα ωραίο ζευγάρι που επισκέφθηκε σχεδόν όλα τα δωμάτια και τελικά μπήκαν σε μια καμπίνα μαζί με έναν τύπο αφού του έκανε νόημα ο άντρας. Πιστεύω θα εχουν έρθει και οταν έλειπα ..Ρε παιδια εχετε πετύχει ποτε ζευγαρι σε αυτο το σινεμα;
Σκέφτομαι να το επισκεφθώ την άλλη ΠαρασκευήΘα ειναι κανας ψωλαρας τοπ στο μαγαζι παρασκευη βραδάκι ;
Καλημέρα τι λέει το μαγαζί?λέω να πάω καμιά μέρα για τρελες φάσεις.
Ενδιαφερων αν ξεκινησαν να μαζεβουν ζευγαρια τα σινεμαΝαι, δύο φορές έχω πετύχει ζευγάρι. Μια στη καμπίνα με την home cinema στον όροφο (όπου γινόταν χαμός!) και πέρσι ένα ωραίο ζευγάρι που επισκέφθηκε σχεδόν όλα τα δωμάτια και τελικά μπήκαν σε μια καμπίνα μαζί με έναν τύπο αφού του έκανε νόημα ο άντρας. Πιστεύω θα εχουν έρθει και οταν έλειπα ..