poutsarass
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Απόψε θα έχει τίποτα;
Καλησπέρα.εισαι κάτω ?Σάββατο αν πάω παίζει κόσμος;
Έλεγα για μεσημέρι προς απόγευμα! Δεν έχω ξαναπάει!
σταματηστε να ρωτατε το ιδιο ρε νουμεραΚάποια ενημέρωση για το τι συμβαίνει τώρα... Αξίζει η επίσκεψη?
ρε φιλαρακο, το προβλημα στο site που θα δημιουργηθει θα ειναι το λιγοτερο.δεν μου δινει επιλογη να το σβησω η να το επεξεργαστω εχει περασει ωρα , κανε μια αναφορα στον αντμιν να το σβησει αυτος αν θεωρηθει οτι δημιουργει προβλημα στο σαιτ
δεν μου δινει επιλογη να το σβησω η να το επεξεργαστω εχει περασει ωρα , κανε μια αναφορα στον αντμιν να το σβησει αυτος αν θεωρηθει οτι δημιουργει προβλημα στο σαιτ
ρε φιλαρακο, το προβλημα στο site που θα δημιουργηθει θα ειναι το λιγοτερο.
θα δημιουργηθει προβλημα στον ιδιο τον ανθρωπο που "φωτογραφισες". δεν ξερεις ποιος μπαινει στη σελιδα και ποιος παρακολουθει τα ποστς. κι αν δει τη δημοσιευση καποιος απο τον οικογενειακο, επαγγελματικο ή φιλικο κυκλο του συγκεκριμενου ανθρωπου??? αυτο σου περασε καθολου απο το μυαλο? θα ηθελες να το κανει καποιος αυτο για εσενα?
γενικοτερα το σκεφτηκες πολυ για να κανεις τη συγκεκριμενη δημοσιευση ???
ο χρηστης Mpourdeliarisss εχει 100% δικιο, ειναι προσωπικα και ευαισθητα δεδομενα αυτα...αν ημουν στη θεση του συγκεκριμενου ανθρωπου και εφτανε στα αυτια μου το εν λογω συμβαν, το λιγοτερο που θα εκανα θα ηταν μια καταγγελια.
ΕΠΙΣΗΣ, δεν ξερεις οτι σε αυτα τα πονηρα στεκια (πρεπει να) υπαρχει καποιος κωδικας σιωπης και εχεμυθειας? δεν καρφωνουμε και δεν "φωτογραφιζουμε" τους πελατες που τα επισκεπτονται. Μεταξυ κατεργαρεων, ειλικρινεια... και εχεμυθεια.
Ότι να ναι. Σιγά μην πάει ο άλλος στα δικαστήρια. Εκεί είναι που θα γίνει ρόμπα. Άσε που μπορεί να είναι και άλλος.
Απλά σκεπτόμαστε πριν γράψουμε αλλά πρέπει να υπάρχουν και moderators σε επαγρύπνηση.