Ας γράψω και εγω την εμπειρία μου και τη γνώμη μου για το χώρο.
Πήγαμε αρχές Μαρτίου με την κοπέλα μου στο τσοντοσινεμά. Σάββατο μεσημέρι, γύρω στις 15:00. Είχαμε πάει και παρασκευή βράδυ αλλά είχε πάρα πολύ κόσμο τριγύρω καθώς εχει 3 μαγαζιά και 3 πάργκινγκ και κωλώσαμε λίγο να μπούμε. Ωστόστο Σάββατο μεσημέρι δεν υπήρχε ψυχή. Πολύ ευγενικό το παιδί στη ρεσεψίον. Πληρώσαμε και μπήκαμε. Μας πήρε κανα 10λεπτο να συνηθίσουμε το σκοτάδι (θα ήθελα λίγο παραπάνω φως προσωπικά αυτο το κόκκινο το ωραίο). Αφού κάναμε τη βόλτα μας κάτω και πάνω μπήκαμε σε μια καμπίνα που είχε μόνο μία δίπλα της. Να πω σε αυτό το σημείο ότι πήγαμε ως αφέντρα και σκλάβος. Εγώ δηλαδή φόραγα κλουβί και ήμουν υπο τις διαταγές της. Ήρθε κάποιος δίπλα, νεαρός θα πω, και έβαλε το στόμα του στην τρύπα. Δυστυχώς για εκείνον ψάχναμε να κανουμε εμείς πίπες και όχι να δώσουμε. Αφου του είπαμε όχι καθόταν δίπλα και την έπαιζε καπνίζοντας κάτι το οποίο δε μας άρεσε. Αποφασίσαμε να αλλάξουμε χώρο και πήγαμε στη μεσαία καμπίνα μιας τριπλέτας. Αύτο ήταν αυτό που ψάχναμε εξάρχης.
Όπως πηγαίναμε μας μπάνισαν 2 τύποι οπότε με το που μπήκαμε μέσα μας έσκασαν τα 2 καυλάκια δεξιά και αριστερά και αρχίσαμε το παιχνίδι. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά θα πω ότι κάτσαμε 4 ωρες τελικά χωρίς να το καταλάβουμε. Προφανώς το παιχνίδι κυρίως γινόταν με την κοπέλα μου η οποία έχυνε απανωτά απο αυτά που ζούσαμε. Περάσαμε τρομερά για πρώτη φορά που ήμασταν ψαρωμένοι, καυλώσαμε και χύσαμε πολλές φορές και ακόμα και τώρα παίζουμε με σενάρια απο εκεί.
Απο κόσμο θα πω ότι συνολικά συναντήσαμε 4 άτομα. Θα θέλαμε περισσότερα.
Σαν τοποθεσία αρχίζει να γίνεται κακό με την έννοια ότι ανοίγουν πράγματα δίπλα και γενικά έχει κόσμο. Δεν είναι διακριτικό και αυτό αποτρέπει σίγουρα κόσμο απο το να το επιλέξει. Ο χώρος μέσα είναι πεντακάθαρος και με ποικιλία θεωρώ καμπινών και δωματίων. Θα ήθελα λίγο περισσότερο αιρ κοντίσιον γιατι Μάρτη μήνα και είχαμε γίνει μούσκεμα. Ελπίζω τώρα καλοκάιρι να μην υπολειτουργούν.
Περιμέναμε πως και πως να ξανανοίξει και να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα οπότε θα το επισκεφτούμε πολύ σύντομα.