You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Attraxx
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzosxa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 880
- Εμφανίσεις 277K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Penniecrossdresser
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2021
- Like
- 383
- Πόντοι
- 21
Μόλις εφυγα
Penniecrossdresser
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2021
- Like
- 383
- Πόντοι
- 21
Μόλις έφυγα
Penniecrossdresser
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2021
- Like
- 383
- Πόντοι
- 21
Penniecrossdresser
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2021
- Like
- 383
- Πόντοι
- 21
Έλα όταν θα είμαι εγώ να γλύφεις τον δικό μουρε παιδια εχω παει κατι φορες και ειμαι παθητικος ολο παθητικους βλεπω ποτε ενεργητικο τι γινεται?θελω να γλυψω πουτσο !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι ωρα εχει πολυ κοσμο και τι μερα?
Τι να πω; 'Ετσι είναι δυστυχώς.. Ίσως είναι στις παραλίες τώρα, από φθινόπορο βλέπουμε..ρε παιδια εχω παει κατι φορες και ειμαι παθητικος ολο παθητικους βλεπω ποτε ενεργητικο τι γινεται?θελω να γλυψω πουτσο !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι ωρα εχει πολυ κοσμο και τι μερα?
Διαγραμμένο μέλος 182669
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
σημερα θα παει κανεις ;
someone 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Με πιστοποιητικο μπανεις στα atraxx η free??
Παρασκευες και Σαββατα ειναι οι καλυτερες μερες, οπως και σε ολα τα μαγαζια αυτου του ειδους - βεβαια μπορει να τυχει να μαζευτει κοσμος και καποια αλλη μερα.Ειχα παει πριν χρονια με παντρεμενο μεσημερι 1-2 μ.μ ειχε κοσμο και ηταν και πεντακαθαρο. αλλα ισως επειδη ηταν νωρις ακομα. απο τοτε δεν εχω ξαναπαει. τι ωρες παιζει εκει κινηση?
το συγκεκριμενο μαγαζι οντως ειναι πολυ καθαρο αλλα δεν μαζευει τοσο κοσμο. θα ελεγα να προτιμησεις το video show, το οποιο και καθαρο ειναι, και καμπινες διαθετει, και φθηνοτερο εισιτηριο απο το attraxx εχει
Ισχυει αυτο που λες με τον κοσμο. Και στο ΑΤ εχει τυχει να ειμαι Σαββατο απογευμα και να ειμαστε 3 ατομα και εχω παει πχ Τριτη η Τεταρτη και να γινεται χαμος. θα το τσεκαρω το ivideo show γιατι ειναι το μονο που δεν εχω επισκεφθει και θελω συντομα. Απλα φανταζομαι τωρα λογω καλοκαιριου θα ειναι μειωμενη η κινηση οπως παντου. Σε 2-3 βδομαδες θα παωΠαρασκευες και Σαββατα ειναι οι καλυτερες μερες, οπως και σε ολα τα μαγαζια αυτου του ειδους - βεβαια μπορει να τυχει να μαζευτει κοσμος και καποια αλλη μερα.
το συγκεκριμενο μαγαζι οντως ειναι πολυ καθαρο αλλα δεν μαζευει τοσο κοσμο. θα ελεγα να προτιμησεις το video show, το οποιο και καθαρο ειναι, και καμπινες διαθετει, και φθηνοτερο εισιτηριο απο το attraxx εχει
masturbator_gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Με ψήνειτο Σαββατο μεσημερι 14:00 θα ειμαι στο attrax, οποιος ενδιαφερεται να κανουμε παιχνιδι ας με ενημερωσει
Πότε πηγαίνεις συνήθως;
masturbator_gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Οπότε είναι πας πες μουΤο αγαπημένο μου στέκι.. Άλλες φορές είμαι άτυχος, άλλες φορές έχω κοκτέιλ σπέρματος!
Διαγραμμένο μέλος 182669
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Σήμερα θα πάει κανεις ;
Ανοιχτό είναι ;Σήμερα θα πάει κανεις ;
masturbator_gr
Μέλος