Penniecrossdresser
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2021
- Like
- 383
- Πόντοι
- 21
Αύριο βράδυ μετά τις μια θα πάω εγω
Έλα όταν θα είμαι εγώ να γλύφεις τον δικό μουρε παιδια εχω παει κατι φορες και ειμαι παθητικος ολο παθητικους βλεπω ποτε ενεργητικο τι γινεται?θελω να γλυψω πουτσο !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι ωρα εχει πολυ κοσμο και τι μερα?
Τι να πω; 'Ετσι είναι δυστυχώς.. Ίσως είναι στις παραλίες τώρα, από φθινόπορο βλέπουμε..ρε παιδια εχω παει κατι φορες και ειμαι παθητικος ολο παθητικους βλεπω ποτε ενεργητικο τι γινεται?θελω να γλυψω πουτσο !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι ωρα εχει πολυ κοσμο και τι μερα?
Παρασκευες και Σαββατα ειναι οι καλυτερες μερες, οπως και σε ολα τα μαγαζια αυτου του ειδους - βεβαια μπορει να τυχει να μαζευτει κοσμος και καποια αλλη μερα.Ειχα παει πριν χρονια με παντρεμενο μεσημερι 1-2 μ.μ ειχε κοσμο και ηταν και πεντακαθαρο. αλλα ισως επειδη ηταν νωρις ακομα. απο τοτε δεν εχω ξαναπαει. τι ωρες παιζει εκει κινηση?
Ισχυει αυτο που λες με τον κοσμο. Και στο ΑΤ εχει τυχει να ειμαι Σαββατο απογευμα και να ειμαστε 3 ατομα και εχω παει πχ Τριτη η Τεταρτη και να γινεται χαμος. θα το τσεκαρω το ivideo show γιατι ειναι το μονο που δεν εχω επισκεφθει και θελω συντομα. Απλα φανταζομαι τωρα λογω καλοκαιριου θα ειναι μειωμενη η κινηση οπως παντου. Σε 2-3 βδομαδες θα παωΠαρασκευες και Σαββατα ειναι οι καλυτερες μερες, οπως και σε ολα τα μαγαζια αυτου του ειδους - βεβαια μπορει να τυχει να μαζευτει κοσμος και καποια αλλη μερα.
το συγκεκριμενο μαγαζι οντως ειναι πολυ καθαρο αλλα δεν μαζευει τοσο κοσμο. θα ελεγα να προτιμησεις το video show, το οποιο και καθαρο ειναι, και καμπινες διαθετει, και φθηνοτερο εισιτηριο απο το attraxx εχει
Με ψήνειτο Σαββατο μεσημερι 14:00 θα ειμαι στο attrax, οποιος ενδιαφερεται να κανουμε παιχνιδι ας με ενημερωσει
Οπότε είναι πας πες μουΤο αγαπημένο μου στέκι.. Άλλες φορές είμαι άτυχος, άλλες φορές έχω κοκτέιλ σπέρματος!
Ανοιχτό είναι ;Σήμερα θα πάει κανεις ;