kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 128
- Like
- 8.509
- Πόντοι
- 7.885
Γιατί λίγοι τύπισσα, μην κάνεις διακρίσεις στο γαμησιΑύριο Παρασκευή μετά τις 8 θα είμαι σε καμπίνα. Θα ρουφάω πούτσες και λίγοι τυχεροί θα με γαμήσουν.
Γιατί λίγοι τύπισσα, μην κάνεις διακρίσεις στο γαμησιΑύριο Παρασκευή μετά τις 8 θα είμαι σε καμπίνα. Θα ρουφάω πούτσες και λίγοι τυχεροί θα με γαμήσουν.
τι νοημα θα κανεις?σινιαλο που λεμε?Θα πάω σήμερα στο Attraxx στο Γκάζι κατά τις 8 σε καμπίνα με gloryhole και θα ρουφάω πούτσες. Μπαίνεις δίπλα, την βάζεις στο gloryhole και στην γλύφω μέχρι να μου τα δώσεις στο στόμα. Αν μ'αρέσει πολύ η πούτσα σου θα σου κάνω νόημα να έρθεις να με γαμήσεις (με καπότα μόνο). Θα προσπαθήσω να γλύψω όσες περισσότερες πούτσες μπορώ. Σας περιμένω γαμιάδες μου. Καθαριότητα και διακριτικότητα επιβάλλονται.
μπορει να ψαχνει σχεση,να δινει κωλο μονο αν ειναι ερωτευμενηΓιατί λίγοι τύπισσα, μην κάνεις διακρίσεις στο γαμησι
οχισήμερα θα πάει κανείς?
Ρε τύπε, από τα Ιωάννινα έρχεσαι, υπάρχουν και άλλα τσονταδικα να πας να γαμηθειςκανεις για σημερα;
Θα είσαι εκεί σήμερα?Θα πάω σήμερα στο Attraxx στο Γκάζι κατά τις 8 σε καμπίνα με gloryhole και θα ρουφάω πούτσες. Μπαίνεις δίπλα, την βάζεις στο gloryhole και στην γλύφω μέχρι να μου τα δώσεις στο στόμα. Αν μ'αρέσει πολύ η πούτσα σου θα σου κάνω νόημα να έρθεις να με γαμήσεις (με καπότα μόνο). Θα προσπαθήσω να γλύψω όσες περισσότερες πούτσες μπορώ. Σας περιμένω γαμιάδες μου. Καθαριότητα και διακριτικότητα επιβάλλονται.
Εγωωωωωποσοι απο εδω παμε στο ατραξ !? ;)
Εγωποσοι απο εδω παμε στο ατραξ !? ;)
μονο οι 2 σας πατε
Ρε τύπε, από τα Ιωάννινα έρχεσαι, υπάρχουν και άλλα τσονταδικα να πας να γαμηθεις