καθημερινη με καυσωνα και εχει τοσα ατομα? μια χαρα θα αναβιωσε το μαγαζι! εκτος αν ηταν τουριστες που μενουν εκει γυρω.Ειμαι μέσα και μιλάμε για περίπου 15 με 20 ατομα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Attraxx
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzosxa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 853
- Εμφανίσεις 263K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Άτακτα crossακια πανε; η καλύτερα down town;
ΈχειΆτακτα crossακια πανε; η καλύτερα down town;
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
Εγινε μνημειο τυπε και θελεις ξεναγηση;Σε μια ώρα θ είμαι εκεί πρωτη φορά στον χώρο ποιος θα με ξεναγήσει
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 206
φιλε κανουμε ξεναγησεις στα ιδρυματα ολη την μερα ,στο ενδιαμεσο κανουμε και σταση στην ομονοια για γρανιταΣε μια ώρα θ είμαι εκεί πρωτη φορά στον χώρο ποιος θα με ξεναγήσει
τιμη 30 ευρω
Κανεις λάθος μαζεύει αρκετό κόσμοΕγινε μνημειο τυπε και θελεις ξεναγηση;
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
Και τι σχεση εχει η ξεναγηση με το αν μαζευει κοσμο;Κανεις λάθος μαζεύει αρκετό κόσμο
Σας εχει χαζεψει ο λιβας, ε;
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 206
αρχιδια κοσμο μαζευειΚανεις λάθος μαζεύει αρκετό κόσμο
ntaizy_crossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2021
- Like
- 238
- Πόντοι
- 20
Αυριο Παρασκευη θα παω κατα τις 8. Θα ειμαι σε καμπινα με glory hole και θα παιρνω πιπες.
ntaizy_crossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2021
- Like
- 238
- Πόντοι
- 20
Θα πάω σήμερα στο Attraxx στο Γκάζι κατά τις 8 σε καμπίνα με gloryhole και θα ρουφάω πούτσες. Μπαίνεις δίπλα, την βάζεις στο gloryhole και στην γλύφω μέχρι να μου τα δώσεις στο στόμα. Αν μ'αρέσει πολύ η πούτσα σου θα σου κάνω νόημα να έρθεις να με γαμήσεις (με καπότα μόνο). Θα προσπαθήσω να γλύψω όσες περισσότερες πούτσες μπορώ. Σας περιμένω γαμιάδες μου. Καθαριότητα και διακριτικότητα επιβάλλονται.
suriono
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ε ρε να μην ειμαι Ελλαδα... τα καλητερα χανω!Θα πάω σήμερα στο Attraxx στο Γκάζι κατά τις 8 σε καμπίνα με gloryhole και θα ρουφάω πούτσες. Μπαίνεις δίπλα, την βάζεις στο gloryhole και στην γλύφω μέχρι να μου τα δώσεις στο στόμα. Αν μ'αρέσει πολύ η πούτσα σου θα σου κάνω νόημα να έρθεις να με γαμήσεις (με καπότα μόνο). Θα προσπαθήσω να γλύψω όσες περισσότερες πούτσες μπορώ. Σας περιμένω γαμιάδες μου. Καθαριότητα και διακριτικότητα επιβάλλονται.
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
ατυχια τωρα το ειδα την επομενη φορα ,το να σου παιρνουν πιπα ειναι οτι καλυτεροΘα πάω σήμερα στο Attraxx στο Γκάζι κατά τις 8 σε καμπίνα με gloryhole και θα ρουφάω πούτσες. Μπαίνεις δίπλα, την βάζεις στο gloryhole και στην γλύφω μέχρι να μου τα δώσεις στο στόμα. Αν μ'αρέσει πολύ η πούτσα σου θα σου κάνω νόημα να έρθεις να με γαμήσεις (με καπότα μόνο). Θα προσπαθήσω να γλύψω όσες περισσότερες πούτσες μπορώ. Σας περιμένω γαμιάδες μου. Καθαριότητα και διακριτικότητα επιβάλλονται.ατυχια
GrSheLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
ntaizy_crossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2021
- Like
- 238
- Πόντοι
- 20
Μια χαρά ήταν χθες. Είχε αρκετό κόσμο κι εγλυψα αρκετές πουτσες. Θα ξαναπάω σύντομα.
assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Θα πάει απόψε κάνα άτακτο crossακι;
Argiris13
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Το σκέφτομαι αλλά λόγω ότι είναι παρασκευή και θα έχει πολύ περατζαδα απ' έξω ίσως το κόψω για downtown.Επίσκεψη σήμερα στο κατάστημα
Το attraxx το προτιμώ Δευτέρα τριτη
ntaizy_crossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2021
- Like
- 238
- Πόντοι
- 20
Αύριο Παρασκευή μετά τις 8 θα είμαι σε καμπίνα. Θα ρουφάω πούτσες και λίγοι τυχεροί θα με γαμήσουν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις