Νέα

Αττική οδός «προσοχή» !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα POLYATAKTOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
εσυ kifina λεγοντας καριολακο ελπιζω να μην εννοεις εμενα γιατι αν το εννοεις σου εχω ετοιμη την απαντηση.
αυτόν που πάει γαμιώντας & στα αρχίδια του αν σκοτώσει κάποιον, εκτός απο επικίνδυνο τον χαρακτηρίζω και το λιγότερο καριολάκο!
αν είσαι ένας απο αυτούς δεν το ξέρω. οπότε απάντα οτι θες δε μου καίγεται καρφί.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Παίδες ηρεμία… Όχι επί προσωπικού προσβολές…

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
επι προσωπικου οι προσβολες ειναι παντα οι καλυτερες...
Οι γυφτοι ειναι οντως στον ασπροπυργο ενα γκετο, Ενα Αβατον που οι μικροι μπατσουληδες δεν μπορουν να μπουν να επιβαλλουν την ταξη. Αλλα και γιατι να το κανουν? Θα ακουσουν κανα μπραβο αν το κανουν λετε?
Οσο για σενα σκρουτζ τα μεγαρα ειναι κοντα απο την αττικη οδο. Πας στην πιστα και βρησκεις τα ορια τα δικα σου και του αυτοκινητου σου με ασφαλεια . Σωστα?
Μπες στο trackday-special.gr θα το βρεις ενδιαφερον

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
stardust_73 καλες οι επι προσωπικου προσβολες οταν απαιτουνται αλλα οχι μεσω υπολογιστη μεταξυ αγνωστων.επαναλαμβανω οτι δε με ενοχλει καθολου η οποιαδηποτε αρνητικη κριτικη και σχολιο για τις παπαριες που ανεβασα αλλα δεν ανεχομαι ανωνυμες προσβολες και βρισιες για το μοναδικο λογο οτι τα βιντεο τα ανεβασα επωνυμα.οποιος εχει εκφρασει την ενοχληση του με κοσμιο τροπο ειναι καλοδεχουμενος αλλα αυτοι που βρισανε τους χαρακτηριζω λειαν επιεικως θρασυδειλα υποκειμενα.ο οποιοσδηποτε μπορει να γραψει οτι μαλακια θελει καμουφλαρισμενος στο pc.και επιτελους ας σταματησει αυτη η φαρσοκωμωδια με αυτο το κωλοthread.το καλυτερο ειναι να σβηστει να ησυχασουμε με αυτη τη βλακεια.

xasaphs1985a

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ωραια ρε σκρθτζ μηπως θελεις να σου δωσουμε και κανα βραβειο για τις μαλακιες που κανεις.
τι σου φτενε ολοι αυτοι που τρομαξες με το τροπο οδογησης σου. ο αλλος μπορει να χει παιδακια μεσα και να βλεπουν ενα τρελο να ερχεται καταπανω τους.

αν μαζεψεις στο καπο σου κανα μηχανοβιο και τον στειλεις στον αγυριστο τι θα πεις ??
"αυτος ο μαλακας φταιει μωρε δε φοραγε κρανος και ειχε και cbr1000 καγκουρας αλλητης μεγαλοσ"

καλη η καυλα αλλα οι μεγαλυτερες μαλακιες γινονται απο τη καυλα μας!!

και οι υπολοιποι λετε οτι βγαινετε και τρεχετε σε επαρχιακους δρομους και δε τρεχει τιποτα???
ησαστε καλα ρε???

ποσοι εχουν χασει τη ζωη τους σε κωλοδρομους επαρχιακους.
εσεις ησαστε αγιοι.

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ουτε μπραβο ουτε βραβειο ζητησα απο κανεναν.ουτε ισχυριστηκα οτι εκανα κατι με αυτο.απλα  ναεβασα τα βιντεακια.αλλα οποιο αρχειδι θελει να με βρισει μεσα απο το thread θα ακουσει και τα δικα μου γαμωσταυριδια.τελεια και παυλα

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Σκρουντζ μαζί σου!

Το έκανες....γούσταρες....τέλος!!! Με το Αν και το Αμα .....και εγώ τώρα είμαι στο Μιαμι και πίνω ποτάκι με 3 μωρά.....

Στο κάτω κάτω και ποιος δεν έχει τρέξει με τρελλή ταχύτητα σε κάποια Εθνική Οδό?????

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ουτε μπραβο ουτε βραβειο ζητησα απο κανεναν.ουτε ισχυριστηκα οτι εκανα κατι με αυτο.απλα  ναεβασα τα βιντεακια.αλλα οποιο αρχειδι θελει να με βρισει μεσα απο το thread θα ακουσει και τα δικα μου γαμωσταυριδια.τελεια και παυλα
Εγω φιλε μου σου ευχομαι 2 πραγματα.
1. Να παρεις καποτε ενα πραγματικο αυτοκινητο και οχι κουβα, τοτε θα σε δω.
2. Οταν σκασεις καπου, κολωνα, διαζωμα, να εισαι μονος σου για να μη παρεις κανενα ασχετο στο λαιμο σου.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
2. Οταν σκασεις καπου, κολωνα, διαζωμα, να εισαι μονος σου για να μη παρεις κανενα ασχετο στο λαιμο σου.
Το πρόβλημα είναι φίλε ότι για κάποιους το αυτοκίνητο έχει γίνει η προέκταση του πουλιού τους!!!Όπως για κάποιους άλλους έχει γίνει η ομάδα που υποστηρίζουν...αλλά τουλάχιστον αυτό είναι ακίνδυνο για τον υπόλοιπο κόσμο!!!! :idiot:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
δηλαδη εσυ φιλε τι αμαξι εχεις?ferrari η lamorghini?υποθετω οτι κουβα εχεις και εσυ.και για την ιστορια εχω οδηγησει πολλες φορες impreza sti το οποιο ειναι παιχνιδι στα χερια μου και θα αγορασω συντομα.και μαθε και κατι ακομα.το impreza παει στο οριο και παντιλικωνει πολυ πιο ευκολα απο τα rallye γιατι θελει πιο στρωτη οδηγηση.συνεπως μην εχεις αμφιβολια οτι δε μπορω να παω καλα αλλο αμαξι.
ΥΓ.Ημαρτον ρε παιδια με αυτο το thread.αφηστε το να φυγει να ησυχασω.βλαστημησα την ωρα και τη στιγμη που ανεβασα αυτες τις κοτσανες

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αε ρε σείς! Μ...κίες λέτε. Εχετε δοκιμάσει TOYOTA diesel D4D τετρακίνητο? Δεν μιλάω για RAV, αλλά για κούρσα combi. Μάγκεςμ θα πάθετε πλάκα απο την  δύναμη, τις ροπές και τα κρατήματα.Στις κλειστές στροφές βίδα! Ειδικά στις ανηφορικές ευθείες της Εθνικής δεν πιάνεται. Δέν παίζεται με τίποτε... diesel 2.0

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Λοιπόν, με τους μπινέδες της Αττικής Οδού, έχουμε το εξής καταπληκτικό.

Μειώθηκε η τιμή λόγω της νέας Σύμβασης Παραχώρησης στα €2.50 ανά διέλευση (από €2.80), αλλά τα μουνόπανα καταργούν τα συνδρομητικά προγράμματα.

Άρα από τα €90 περίπου/μήνα για το πρόγραμμα Bonus, πάμε στα €110 στις 44 π.χ. διελεύσεις/μήνα.

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ, ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.379
Πόντοι
5.006
Λοιπόν, με τους μπινέδες της Αττικής Οδού, έχουμε το εξής καταπληκτικό.

Μειώθηκε η τιμή λόγω της νέας Σύμβασης Παραχώρησης στα €2.50 ανά διέλευση (από €2.80), αλλά τα μουνόπανα καταργούν τα συνδρομητικά προγράμματα.

Άρα από τα €90 περίπου/μήνα για το πρόγραμμα Bonus, πάμε στα €110 στις 44 π.χ. διελεύσεις/μήνα.

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ, ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ.
Πω ρε πουστη κωλομπαραδες

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.737
Πόντοι
456
ειναι σαν τις αυξησεις που σου σου δινουν 15 ευρω το μηνα και σου κατεβαζουν τα ορια της φορολογικης κλιμακας . στο τελος σου βγαινει να πληρωνεις εφορια παραπανω απο αυτα που σου δωσανε ως αυξηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom